Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Marlena, mi-a dat si mie vigantol din ziua 14 pina la un an jumate, 2 picaturi pe zi. Calciu nu mi-a dat, dar eu stiam ca se da; zi-mi si mie te rog cum ti-a zis sa-i dai calciu.
Cristina, eu i-am gasit pe cameraman si fotograf pe DC (respectiv Radu si Victor
). Pe forumul de nunti erau cei mai laudati (si bineinteles scumpi); au facut intr-adevar treaba de calitate; in albumele mele se vede diferenta intre pozele profesioniste si cele ale amatorilor. Cameramanul ma costa 2 mil daca imi da caseta miniDV si o prelucrez eu, sau 4 mil daca imi prelucreaza el si imi face CD si DVD (si imi da si caseta miniDV pe care a tras, daca vrem vreodata sa-i facem cine stie ce compilatii ...). Fotograful ma costa 35.000 poza, mi le da si digital pe CD si un album cu poze 13x18.
mary, noi am facut botezul nu intim, ci foarte intim, adica: bb, parintii lu bb
, bunicii, frate-miu, nasii si o familie de prieteni apropiati, in total 12 persoane. Am fost la restaurant Talia, acolo mincam noi de obicei. Fiecare si-a comandat ce-a vrut. BB a stat in landou cu noi acolo tot timpul; a mincat la 12 jumate, cind am ajuns, si apoi dupa 3, dupa ce mi-am terminat si eu desertul
.
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
Fetelor, ce ma fac, am racit ingrozitor! Sunt extrem de ametita si ma doare gatul si tusesc. Ce ma fac, ce sa iau? Nu pateste nimic copilul ,nu?
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
cge spune:
Felicitari, Ramona!
Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, frumoasa si sa va aduca numai bucurii.

Parca si Ramona era la a doua sarcina.
Sofia, incearca cu ceaiuri si Oscillococinum.
Stii cum se zice ala e om care raceste vara![]()
Ioana, multumesc pentru informatii.
Acuma ii caut si eu pe Radu si Victor![]()
Antonia, si eu muream de ras ieri in parc cand il auzeam pe Victor ce debita.
Imi pare rau ca te simti aiurea, lasa ca scapam noi si de astea.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
jadi spune:
Sofia, eu am racit de 2 ori, ultima data acum 2 saptamini asa ca:
- sirop de tuse Stodal dar nu mi-a ajutat
- ceaiuri printre care si unul recomandat de Anya si anume, ceai de lamiie, fierbi o lamiie pina scade apa la jumatate si indulcesti cu miere.
- paracetamol
Bafta multa,
Jadi
36 fix
PS: nu erai tu simbata la mama la restaurant?
iaca_poze
mihaela_e spune:

Felicitari Ina si Tangerine
Sa va traiasca fetitele si sa va bucurati de ele.
Mandy - bine ai venit....sai ai o nastere usoara si o bbelina sanatoasa si mancacioasa.
Tare mult ati mai scris
, din pacate eu nu mai am timp sa intru asa de des pe forum pt ca sunt sufocata la serviciu. Am ramas foarte putini in firma si trebuie sa acoperim tot volumul de activitate. Asa ca nu am timp nici sa respir. Si cum intotdeauna incerc sa vad jumatatea plina de pahar, imi spun ca e foarte bine ca sunt asa de ocupata pt ca nu mai am timp sa ma gandesc la ce ma doare (genunchiiii...ingrozitor de tare), la faptul ca sunt ca o balenuta esuata (am impresia ca ma misc in reluare) si la frica de nastere.
. Asa ca, nu-mi raman decat momentele dinainte de culcare in care ma simt chiar graviduta, pt ca nu-mi gasesc locul si pana la urma constat ca cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac e sa dorm; si asa pic franta de oboseala
. Aseara chiar nu m-am trezit decat o data pt excursia nocturna.
La eco doctorul a zis ca bb e ok; ca are niste organe interne foarte frumos formate, colul este inchis, si ca nu sunt probleme. Singura problema a fost faptul ca nu a vrut sa-si arate sexul - desi s-au chinuit 2 doctori sa-l convinga, nu a vrut si pace.
Cam atat pt azi, sa aveti o saptamana minunata si viitoarelor mamici de aceasta saptamana o nastere cat mai usoara.
Mihaela 24+
sofia_misicu spune:
Multumesc fetelor! Sunt ingrozitor de ametita si tre sa stau sa pazesc biroul pana vine cineva sa imi ai locul.
Jadi, apropo, chestia aia rotunda care iti facea cu mana la "La mama" eram eu sambata dupa ce ma imbuibasem ca porcul.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
jadi spune:
V-am zis ca sint chioara de fel, am vazut o gravidutza ca imi face cu mina asa ca am facut si eu... si i-am zis sotului, cred ca m-a salutat pe mine ca oricum nu vad pina acolo cine ar fi. Apoi prin deductii logice am banuit ca ar fi Sofia ca sta prin zona, hehe
Jadi
36 fix
iaca_poze
kristinutza spune:
azi merg la echo. si... vorba voastra, ma apuc de-o lista, ca am prea multe intrebari si se apropie momentul...
cristina 37+
poze