Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
gabiarama spune:
Ina si Tangerine felicitari pentru bblushe! Sa va bucurati de ele si sa fie sanatoase si mincacioase , iar voi sa aveti rezerva suficienta de lapte !
Maddy bine ai venit in rindul nostru si sarcina usoara in continuare !
Ioana felicitari pentru botezul Mirunei !
Se pare ca va fi o saptamina plina de nasteri, dupa cum am vazut!Norina , iti tin pumnii pentru miercuri .Ai vazut ca pina la urma totul se termina cu bine ? Stai linistita insa inca 2 zile ,pina la data programata pt cezariana .
Probabil ca ma voi inscrie si eu in rindul celor care isi vor vedea bbii saptamina aceasta .Dr mi-a spus ca imediat dupa 15 sept, cind se intoarce din concediu , vom trece la treaba .Abia astept , mai ales ca abia ma tirii prin casa , iar noapte cin ma trezesc sa ma duc la baie sau sa incalzesc lapticul lui Mihnea , parca as calca pe cuie sau sticla .Plus ca pozitia de stat in fund a devenit un adevarat chin pt mine .
Mai e careva dintre voi cu bebe in prezentatie pelvina ? Sunt tare curioasa ce senzatii aveti atunci cind isi misca piciorusele copilasul .Eu una simt de parca m-ar gidila acolo jos ,si parca mai are putin si scoate un picior afara.
De azi dimineata am ramas fara baiatul meu cel mare ,mi l-au luat bunicii .Nu mai faceam fata in totalitate indatoririlor de mama : afara nu puteam sa il scot singura si sa mai alerg dupa el prin casa ca sa ii dau de mincare ,nici atit .
Pregatirile pt primirea lui bb acasa sint aproape gata :patut aranjat la locul lui ,hainute spalate,calcate .Abia astept ziua cea mare !!!
Gabi,38 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Mirela_B spune:
FELICITARI MAMICILOR!!!! Va invidiez. Eu nu mai am rabdare, mai ales ca mi-e tare greu, abia ma aplec, abia ma ridic, fetita s-ar juca cu mine, trebuie luata in brate, ridicata din patut... Ma simt vinovata fata de ea ca nu ii pot acorda toata atentia. Gravidutelor cu bebei cum va descurcati?
Si sunt imensa, cel putin asa mi se pare mie.
Emotii mari am si eu cu cezariana, mai ales ca data trecuta in timpul operatiei am simtit tare manevrele doctorilor, iar cand le-am spus m-au adormit si nu mi-am vazut puiul imediat. Ioana, parca tu ai facut rahia, ai simtit ceva in timpul operatiei?
www.cdc.gov/nchs/about/major/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm#Clin%201" target="_blank">http://www.cdc.gov/nchs/about/major/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm#Clin%201
la adresa de mai sus sunt niste grafice de crestere facute de americani. Eu le-am imprimat si m-am ghidat dupa ele la primul copil.
Succes in continuare, nasteri usoare, bebei sanatosi, colici cat mai usoare.
Mirela 35+
b_irina_c spune:
Ramona felicitari pt bblusha!!! Numai bucurii sa-ti aduca!

Marlena si eu patesc la fel cu bb. Azi de dim s-a trezit la 6 si abia la 10 s-a culcat la loc
. Pana pe la 8.30 s-a zgait pe pereti apoi a inceput panarama. Niste urlete de iti vine sa fugi in lume. Cu mici pauze de mancat in care se lupta cu titi. Trage de ea apoi o impinge si cand in sfarsit suge - dureaza 2 minute si dela capat. Si are 2 spectacole pe zi. Al doilea incepe cam pe la 5-6 dupa amiaza si se termina pe la 9, 9.30 (la ceva timp dupa baita). In rest e relativ cuminte... Sper sa treaca si perioada asta.
Vigantol mi-a dat si mie, tot de la 2 saptamani am inceput. Calciu nu mi-a zis pediatra, dar mi-a zis de la spital sa iau eu. Asa ca acum iau Materna in continuare, calciu si Fe (astea mi-au fost recomndate la spital). BB ia vigantol si Sab Simplex pt colici (si eu bag ceai in mine).

pt fetele care trebuie sa nasca saptamana asta. Curaj si succes!!!
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Hildegard spune:
Salut fetelor,
Succes fetelor care vor naste in aceasta saptamana!
Sa fie toate bine si bebeii sanatosi!

Azi la 4.30 am programare la medic la consult. Am o gramada de intrebari sa-i pun.
Va tuc
Vero
35
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Ioana75 spune:
Felicitari Ramona pentru bebelina!
Sa fie sanatoasa si mincacioasa
!
Mihaela_e, bb vrea sa fie surpriza
.
Am reusit si eu sa dorm o ora, nu-mi vine sa cred
; ar trebui sa scot cupilu la aer, dar mi-e lene.
irina, si la mine sta mai mult treaz bb, fata de primele 2 saptamini. Cind il doare burta, bag sab simplex, sinul in gura, ne lungim amindoua in pat si adoarme aproape intotdeauna; sper sa tina algoritmul asta si de acum incolo
.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Na ca schimb iar capitolul
. Saptamina asta, cit mai apuc si eu
. Nu mai vrea nimeni sa exerseze mutatul?
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57271" target="_blank">aici.
Ioana &
Miruna
maddy77 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa in gashca voastra
Am DNP 09.10.05 dupa UM,dar dupa eco 29 sept...
O sa nasc la Cantacuzino,de acolo e dr.,care din pacate e in concediu toata luna sept si eu sunt cam disperata ca va trebui sa nasc cu altcineva.
Am fost sa-l cunosc pe nou dr.astazi,mi-a zis ca sunt in 37 sapt,(eu stiam ca sunt in 36)am colul un pic deschis si ca e posibil sa nasc oricand de acum incolo..Adevarul e ca eu nu am stare deloc,nu pot sa stau cumintica in pat,dar cred ca o sa ma potolesc..ca de vre-o doua zile am si contractii dureroase si simt o presiune un pic dureroase jos..cred ca bebelina a coborat un pic sau s-a plictisit in burtica??
Ca sa nu va mai spun ca m-a urcat pe masa si m-a durut rau de tot dupa control..Mai e ceva,ce m-a suparat foc,cica nu prea se fac anestezii epidurale in acest spital,ca ar fi vre-o 2 dr care fac dar depinde daca-i prinzi pe acolo....si eu vroiam cu epidurala
ca si asa mi-e foarte frica..
Asa ca,fetelor nu mai astept expo bebe ca sa cumpar patut..trebuie sa-l iau zilele astea si sa-mi pregatesc si bagajul la usa
.
Voi de care-mi recomandati de plasa sau de lemn??ca mie imi plac amandoua,dar ala de plasa parca are salteluta cam subtire..
Va pupic
Mady &
36+
tinatache spune:
ancadm a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa! Mai multe o sa va scrie ea, amandoua sunt bine si asteapta sa vina acasa!
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o