Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute, mamici si bebici!
Sa incep cu lucrurile pe care nu vreau sa le uit :
Felicitari, Ina ptr fetita!
Maria-Ilinca, sa fii sanatoasa, cuminte si sa aduci parintilor tai numai bucurii.
Oricum, ai dovedit ca esti o fetita care stie ce este punctualitatea

Maddy77, bine ai venit in gashca noastra!!!
Sa vezi ce fain este sa trecem prin toate momentele: bune sau mai putin bune impreuna.

Ioana, felicitari ptr botez si Mirunei multi ca este cuminte si o lasa pe mami sa doarma noaptea.
Te-am stresat destul cu intrebarile despre botez, dar fortez nota cu inca una: Cat au costat cameramanul si fotograful ? Ati fost multumiti de ei ?

Dupa cum v-am zis a venit socrela si l-a adus pe Victor dupa ce i-am tras o minciuna ca isi pierde locul la gradi daca nu se duce de azi.
Altminteri nu venea nici s-o tai, ca deh, are treaba desi e la pensie.

A stat f putin de frica sa nu ma ajute prea tare ca eu am recomandare sa stau la pat. Sunt rautacioasa.
Dar oricum m-a ajutat enorm ca a plecat repede si mi-am facut treburile in ritmul meu.

Ieri Victor m-a rugat sa mergem in parc si desi nu ma simteam chiar in forma am plecat.
Si nu puteam sa il urc in leagan sau la salteluta ca sa sara.
Asa ca ruga pe toata lumea :"Ajutati-ma va rog sa urc ca mama mea nu poate, a intrat deja in luna a-9-a" si il ajutau
Si asha s-a dat copilu' in leagane.
Azi e la gradi, e prima lui zi de la grupa pregatitoare.

Ce mai stiti de Anca din State ?
Cred ca mi-o ia inainte la scosul lui baby.

O zi si o sapt super,

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, vezi ce bebelusha cuminte ai.
Iti raspunde la intrebarea daca era sau nu momentul ptr operatie.

Jadi, cum te descurci acasa ? Ti-a trecut doru' de serviciu ?

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
scriu si eu repede ca se trezeste Alexandru...
Oana da a ramas flacaul neinsurat ..si eu tot baiat am si acum nu l-as mai da pe 100 de fete.
Si al meu a inceput sa zambeasca inca din a 2 zi si mai ales dupa ce manancabine si adoarme ..are un zambet de copil asa frumos .
Se pare ca noaptea a inceput sa manance mai putin si mai rar ...doarme cate 2 ore si jumatate sau chiar 4 ore dar ziua......ma dispera..ieri nu a dormit decat reprize mici de 5-10 min dupa masa de la 12 si pana la 23 si nu mai stiam ce sa ii fac. Au inceput colicile si la noi de vreo 2 zile iar eu beau ceai de fenicul.
Mi-a scazut burta foarte mult desi mananc mai mult ca in sarcina...nici nu se mai cunoaste ca am fost si mai am doar 3 kg in plus si mi-e teama ca voi ajunge la 40 kg in ritmul asta .
Fetelor voua v-a dat pediatrul sa le dati la bb-i vigantol picaturi pentru profilaxia rahitismului si calciu?
Mai aveam o intrebare dar am uitat-o ..sunt cam ametita in ultimul timp...oricum sunt mai odihnita dupa 6 ore de somn cumulate .
Ina felicitari pentru fetita...sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

RalucaCostiurin mie nu mi-a dat nici un livret de familie...doar certificatul de nastere atat.
Tonnia stiam ca daca te mananca burta se intinde pielea si e putin uscata.
Irina pe Alexandru l-am scos si eu in balcon cate putin si ii place sa se uite si casca niste ochi..dar afara mie cam teama desi dr. a zis ca putem sa ii scoatem din a 10 zi de viata. Mi-e teama ca il va apuca plansul si trebuie sa speculez cand e satul ca sa il plimb. Cred ca momentan il voi scoate in brate desi am carut dar stau la etajul 4 si pentru 10-15 min de plimbare e un chin sa urc si sa cobor singura carutul ...sotul e la serviciu pana la 18.30 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,gata,am revenit si eu de la mama,acum va "vad" in fiecare zi!!!
Frumosi bebelusi am vazut prin poze,sa va traiasca,si stiti ce? M-am mai calmat ca am vazut ca cresc foarte repede,sunt omuleti in toata regula!!!
Ioana,imi pare tare rau ca nu am putut sta de vorba atunci la spital,as fi vrut sa te intreb cate ceva si sa ma joc mai mult cu Mirunica-bombonica..dulcica foc!!sa va traiasca!asta e,poate ne mai intersectam..spune-mi si mie o idee generala despre spital,personal si banuti ca daca n-am prea stat pe net n-am prins firul povestii..si inca ceva..de unde iau eu carnet de sanatate ca cica trebuie la internare iar mie dr.de fam. imi zice ca nu mai exista asa ceva....sper sa nu te obosesti prea tare ca trebuie sa mai dai fetelor si informatiile cu botezul,care sunt foooooooooarte importante,intr-adevar!!
Mary,mai spune-mi despre tine ca n-am mai apucat sa vorbim!
Eu sunt bine,mi-am mai facut acum vreo 2 saptamani analizele finale care au iesit ok,la dr.merg la sfarsitul saptamanii,ultima vizita..brrrrrrrr....iar de simtit in afara de niste intepaturi prin burtica jos sau usturimi prin dreapta,(cred ca se mai intind ligamentele),altceva nu acuz..mananc cat sapte,dorm cat zece,ies in oras mai tot timpul,spre disperarea sotului,care a zis ca ma leaga..si astept marele moment..sper sa ma ia pe nepregatite sa n-am timp sa ma gandesc prea mult la detalii
Bagajul de spital e gata si la mine,iar joi vine si patutul..cam pe unde gasesc eu saltea din iarba de mare si cam cat costa,aveti idee?
si lenjerii de patut cate trebuie sa avem?
Pupici la burtici si la bebici!!!!!
Moki,38 (mamaaaaaaaa...])

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, imi place la nebunie de Victor al tau! E haios foc!

Nu ma simt asa grozav, m-am trezit umflata, imi vine sa vomit, ma dor oasele la bazin si mi-e greuuu...

Norina, la fix ai inceput sa pierzi din dop. Tinem pumnii pentru miercuri dar nu mai face treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

A nascut TANGERINE!!!!!! Pe 10.09 la 13.38: domnisoara Maria Oros, 3.20 kg, Apgar 10!!!!

Sa cresti mare si frumoasa Domnisoara Maria Oros!!!!

Felicitari Tangerine!!!!

De Kid mai stie cineva ceva? Sau a nascut prin pelegrinarile ei prin tara?

Sofia

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Tangerine! Sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Ramona sa ai grija de bblina si sa veniti repede acasa!

Jadi
36 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza, dolofanelor !

Inasi Tangerine, felicitari pt. bebeluse !!
Maddy, bine ai venit !
Eu n-am dormit toata noaptea, am mancat un Sneakers aseara...of, of.
Jadi, bafta la control ! Si eu merg azi dupa-masa la control, nu l-am mai vazut pe bebe de o luna, abia astept sa-i vad mutricica !!!!
In rest, casa e aproape gata, am cam terminat cu smotrul, ieri am montat si patutul bebeului.
Pupici la toate fetele,

Carmi 34+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput