Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Maddy!

Amalia, nu e mic, e foarte bine la 2,400! Nu-ti face griji!

Intrebare de miezul noptii: daca ma mananca burta e semn ca imi apar vergeturi?

Ioana, de abia astept sa vad poze de la primul botez din grupul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, se intinde pielea, cred ca pot aparea si vergeturi.

Stai linistita ca am auzit ca si pe Andreea Berecleanu o manca rau pielea de pe burta. La o receptie era stresata ca nu se putea scarpina.

Noapte buna,

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Eu sunt gata de-un dans, cine se ofera? Iar nu pot dormi, cred ca pe mine ma cam deranjeaza caldura...mie mi se pare din nou destul de cald...
Bun venit Maddy! Sarcina usoara in continuare si mai scrie-ne!
Mihaela_Specht, ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata!
Anto, mersic!
Tonnia, si eu am momente cand ma mananca burta, rar, e-adevarat, dar am; nu stiu ce sa zic, o sa vedem noi dupa nastere cum iesim cu vergeturile; eu m-am dat cu crema antivergeturi de cateva luni bune dar daca e sa apara, apar ele cu tot cu crema!
Mary, buna intrebare, astept si eu raspunsul Ioanei! Cu toate ca difera mult de la restaurant la restaurant, functie si de meniu, de bauturi, de nr. de persoane...
Amalia, nu e mic bebelusul tau, e foarte bine!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nu e nimeni? Somn usor atunci, poate se prinde ceva si de mine!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Ce faceti? Cum va simtiti? Sunteti bine? Cine naste saptamana asta?
Nu s-a trezit nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Deci asa cu pielea, mi se intinde, nasol!

Miflore, imi pare rau ca iar te-ai trezit cu noaptea in cap. Ai ales patutul, ca mai ai putin?

Amalia, am vazut si pozele, sunt foarte frumoase iar burta ta la 30 sapt nu mi se pare mica, cam asa e acum a mea la 34. Cica noi gravidele tindem sa ne vedem mai mici decat in realitate.

, 34++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Karmenutza merci pt informatiiFetelor, de aseara am inceput sa elimin "dopul", deci cu tot tratamentul bebelusa da semne ca nu mai vrea acolo. Intr-un fel ma simt mai usurata pt ca, fiind programata poimanine la cezariana, ma gandeam uneori daca nu e prea devreme si poate ar fi bine sa mai stea, dar acum nu-mi mai fac probleme....sper doar sa nu ma apuce pana miercuriNorinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

maddy bine ai venit!!sa stii ca forumul da dependenta.eu cum ma trezesc sunt direct pe net!!!!
miflore daca stiam dansam eu cu tine.dar nu am intrat azi noapte,am zis ca e pustiu pe aici.nici eu nu am putut dormii.imi amortesc mainile si mi se umfla tare de tot picioarele
fetelor mie imi e frica.cu cat se apropie cu atat mai mult imi e frica!!!!
cine imi calculeaza si mie?dupa um sunt am intrat in 37 de sapt??um azi dimineata, am avut o scurgere gelatinoasa dar fara firicele de sange .o fi dopul?dar nu a curs mult
ma duc sa
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

norina iti tinem pumnii!!!
nu ai emotii?nu iti e frica??cum e treaba cu dopul?curge mult??

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata grasanelor!

Eu am avut un program epuizant, am fost la o sarbatoare cimpeneasca la care am mincat si baut basca am vorbit de ma dor falcile, mai naspa intinsul pe patura, la un moment dat ma dureau toate cele. Seara am vizitat nepotul care de fiecare data cind ne ducem noi e cumintel foc...in rest un dracusor in persoana, simbata il boteaza ma gindesc ce sa asortez la blugi, hehe.

Bine ai venit Maddy!

Azi ma duc la control sa vedem daca e sa hotarim ce si cum, ar trebui sa ma apuc sa fac listuta ca iar imi zboara toate din cap si uit sa intreb tot.

Jadi
36 fix

iaca_poze

Mergi la inceput