Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

maddy, bine ai venit in gashca noastra. Da-ne si noua DPN tau (calculat dupa UM, nu dupa eco), ca sa te putem trece pe listuta. Povesteste-ne unde nasti, cu cine, ca nici tu nu mai ai mult.

Fetelor, azi a facut baie nasa fetii, a momit-o cu multe chestii. oana, si ziceai ca n-ai dupa cine sa-ti dai flacaul? Acum mai aleg din poze, va anunt imediat ce le pun pe site.

Fata mea si ieri s-a trezit doar o data noaptea, la ora 4 (minca-o-ar mama, ptiu sa n-o deochi), in schimb sta ziua mai mult treaza. Vreau sa caut pe net exact cit trebuie sa doarma in fiecare saptamina, sa vad daca e in grafic. Ar trebui sa incepem sa adunam linkuri si despre bebei, cum am facut si cu linkurile despre gravide.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor
Asta noapte durerile de coloana vertebrala nu m-au prea lasat sa dorm.Intr-un tarziu insa am adormit iar acum ma simt ceva mai bine!
Cam slaba activitatea din ultima vreme pe DC,dar este de inteles.
Ce mai faceti,cum va mai simtiti,cu ce va mai bucurati,cu ce va mai plangeti...?!
Merg sa ma pregatesc pentru a merge la biserica cu familia.Va ,si am sa va citesc atunci cand ma voi reintoarce.Numai bine!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna seara frumoaselor,

Nici nu pot tinea pasul cu voi. abia am reusit sa citesc din urma.
VReau sa felicit si eu proaspetele mamici. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de voastre.

Vad ca toata lumea e inca bine si chiar foarte bine, nimic grav sau rau. Ma bucur.

Am citit ca sunt unele care nu au pofta de mincare sau altele care nu au nici o treaba cu mincare, in sensul ca maninca orice. spuneti-mi ca e doar din cauza sarcinii, imi este foame dar am tot timpul senzatia ca ceea ce este facut nu e ceea ce vreau. Bine ca pina la urma maninc, dar am tot senzatia ca vreau sa maninc altceva decit ceea ce am. E destul de stresant pentru ca toata ziua ma gindesc ce as vrea sa maninc. Cit despre fructe, cred ca in viata mea nu am mincat atitea fructe ca anul asta.

Eu va doresc o saptamina cit mai frumosa.
Si sa vedem cine mai vine saptamina asta pe lume....

Simona8004 si Maia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Ioana, ma bucur ca ati petrecut bine la botez si ca Miruna e cuminte si nu te chinuie. Cred ca doarme bine noaptea tocmai din cauza ca nu doatme mult ziua, ceea ce nu e prea rau. La ce restaurant ati facut masa de dupa botez?

Am vorbit azi cu Ina, i-am transmis felicitarile voastre, va pupa si va multumeste. Ea se simte bine si bebelusa la fel. O s-o las pe ea sa va povesteasca amanuntele nasterii, ca asa e frumos.

Noi suntem un pic suparati ca s-a scurs la noi in curte niste pamant de la vecini(au terenul supra-inaltat fata de noi si acum doua zile au scos plantele care erau la gard si stabilizau terenul), ieri a plouat f tare si o parte din pamant a infundat canalizarea exterioara, drept care ni s-a innundat subsolul. Acum sotzul meu e afara si strange pamantul si cand termina afara trebuie sa se mute in pivnita sa stranga apa. Halal program de duminica.
Bine ca nu a fost mai rau.

Karmenutza si eu am aceleasi probleme cu gazele si arsurile, mi se intampla sa ma trezesc noaptea din somn ca sa ragai, mi se umfla burta sus sub sani si nu mai pot sa respir. Dar cu apetitul stau foarte bine...din pacate, cantarul meu sare sute de grame de la o zi la alta, il urasc.

Miflore, bafta cu doctorul, nu te lasa, bate-l la cap.

Pupaturi, weekend placut in continuare,
Anto, 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uitasem, iar...
Maddy, bine ai venit, sanatate si toate cele bune.

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Felicitari Ina pentru bebelusha care are un nume atat de frumos.La multi ani si sa creasca mare si frumoasa.Si la mine bebe se simte sus deasupra buricului,dar dr a spus ca e fundul sau picioarele,caci deja bebe e intors cu capul in jos.Singura grija a mea este sa il duc pe bebe pana la termen,sa nu imi faca surprize mai ales acum cand dr e plecat din tara.Stie cineva de ce sa ne ferim in mod special pentru a nu declansa nasterea?Eu am cumparat carucior si cos autobaby de la Graco dar am observat ca mai e necesasara si baza de siguranta in care se fixeaza cosul in masina.Patutul nu l/am cumparat de pe net,ci direct din magazin.E stil tarc,pliabil,are salteluta si masa de infasat inclusa,dar ce mi se pare practic este faptul ca e ingust si incape pe usa,deci e usor de manevrat dintr/o camera in alta.La acelas magazin erau si patuturi mai late.Amalia35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Am uitat : Mady bine ai venit in grupul mamicilor de sept/oct!Fetelor eu sunt putin ingrijorata ca am intrat in ultima luna si parca burta mea nu e atat de mare,cum am vazut la unele dintre noi.Au fost cazuri cand dintr/o burta mica a iesit un bebe mare?Eu nu am deloc mainile si picioarele umflate si poate ca am mai putin lichid,caci altfel nu imi explic de ce e burta mica,ca de luat in greutate am luat 13 kg pana acum,ajungand la 67 kg.La voi cat avea bebe la 34sapt,caci la mine dupa ecograf are 2kg si 400 g.Asta ce inseamna ca e bebe mic?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Bine ai venit in grupul nostru, Maddy!
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Ina, felicitari si sa-ti traiasca bebelusha!
Eu am fost plecata toata ziua de acasa. Dimineata am fost prin piata si dupa amiaza am fost la tzara la niste prieteni, aici langa Bucuresti. Macar acuma sa ma mai plimb, cand am bebeul cu mine ca dupa aia...e mai complicat cu plimbarile. Vine si toamna, cu ploi si vreme rea...
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana, am si eu o rugaminte, spune-mi si mie te rog cate persoane au fost la tine la masa de botez si cati bani a costat masa la restaurant si cam care a fost meniul, in mare. Cam cate ore ati stat la masa?ati avut si muzica?
multumesc!
ca acum dezbat si eu cu sotul subiectul BOTEZ ,ca soacra s-a oferit sa facem botezul la ei, ca au o casa la curte in afara bucurestiului, si mie nu-mi surade ideea, asa ca trebuie sa gasesc o alternativa repede!
mary am implinit 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si inca ceva, pe Miruna ai tinut-o cu voi tot timpul, sau a mai stat si altcineva cu ea?
multumesc!

Mergi la inceput