Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 15
joker spune:
Uff...s-a terminat si pauza mea, azi ne-am reintors acasa si ma apuc din nou de invatat, asa ca revin si pe site...mi-a prins bine dupa licenta...Edutz nu stiu cat a mai luat in greutate si inaltime dar pot sa va spun ca a "achizitionat"multe cuvinte noi...ceea ce nu poate decat sa ma bucure foarte tare....
...ma duc sa ii fac baita si revin mai tarziu putin cu ceva noutati de vocabular.
Sper ca toata lumea e bine si transmitem felicitari tuturor bebelusilor si copilasilor cu greutate care au mai adaugat o lunisoara, un anisor sau un kilogram in plus....
Am inceput sa ii dau chestii cu gluten si mai multre legume si fructe crude, de cand a vnit in mod serios vara...Mananca visine cu mare placere si nu a patit absolut nimic....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
eduard2005 spune:
Salutare mamicilor de "grasunei" !!!
N-am mai intrat de mult pe forum ca am fost plecati la tara la bunici, unde Eduard s-a imprietenit cu Beckyi ( un catelus chaw-chaw )si cu puii!!!! Pe 1 august face un AN si avem 13 kg si 83 cm, mie nu mi se pare foarte gras, desi pediatrul ne-a cam pus pe regim, primeste lapte BIO, fara paine si cartofi, biscuiti si tot ce este paste fainoase. De vreo saptamana a inceput sa faca primii pasi tinut de manuta si parca a mai slabit putin si cum sunt caldurile astea parca nu mai mananca asa bine. Acum are febra, inca nustiu de la ce este, dar sper ca fie ceva grav.
Va pupam si multa sanatate bebe-ilor cu greutate !!!!!
Mari,
miha2006 spune:
heeeello....
mai sa fie, am si uitat de topicul asta... dar mare mi-a fost bucuria cand ne-am vazut si noi pe listuta... claujro, buna idee.
si amu' sa va zic ce face boboloiu meu. are deja 7.5 luni, sta in fundic, nu merge in 4 labe si nu prea stie ce sa faca in picioare.
la 7 luni avea 9.550 kg in ultima luna nu a pus decat 100 g. deja nu mai pun asa de mult.
dupa mine este ok, numa buna, si cel mai imp este ca e sanatoasa e vesela, doarme bine, e putin cam mofturoasa dar o mai pacalesc cumva
am uitata sa va spun ca are un dintisor jos si un varf mic-mic langa el, deci putem spune 2.
claujro, fii antena ca ne tinem dupa Maria
MIHA SI IULIA BUBULINA
claujro spune:
eduard2005 imi pare rau de febra...nu stiu ce o fi... Cat priveste regimul, eu evitam chiar si fara sfatul medicului sa ii dau fainoase dar mai scap biscuiti iar cartof pun zilnic in supa. Noroc ca merge in 4 labutze si mai consuma din calorii. ![]()
Miha, vad ca va tineti dupa Mara la "dimensiuni"... sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta si sa manace TOT ca Mara ![]()
Fetele, actualizat listuta!
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
joker spune:
oopppsss...va rugam nu dati cu rosii..avem o scuza..ne-am intors abia ieri din Iasi si inca nu am putut sa ajungem la dr sa ne masoare.Dar promitem ca de indata ce aflam va transmitem.Multumim pentru intelegere
ioana_77 spune:
Salutam si noi lumea!!!
Noutati prea mari nu avem, poate datele de la 7 luni, cand Maria avea 76 cm si 8.800 kg. Sta in patru labe binisor, merge cu spatele, se rostogoleste burto - spate, nu prea stie ce sa faca cand o pun in picioare, in rest e super bine. Papa bine, "nici o masa fara tzitzi" e deviza noastra, indiferent ce si in ce cantitate mananca.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
joker spune:
Ioana, cam asta se intampla si la noi..ma gandesc ca e si din cauza cantitatii de lapte...raman la convingerea mea ferma ca laptele nostru nu le asigura doar imunitate impotriva bolilor ci si o mare cantitate de vitamine si minerale
claujro spune:
Ioana, editat listuta! 
Joker, asteptam noutatile!
Noi plecam miercuri la Praga, o sa lipsesc o saptamana. Copiii raman cu mama si am niste emotii!!! E prima data cand plec de langa Mara atat de mult. Cand ne intoarcem facem o vizita la pediatra, asa, sa ne mai vada...
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni si jumatate
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Claudia, concediu placut in doi si sa vedeti cit mai muuult!
Si lasa gindurile la o parte, copiii precis vor fi OK, doar nu-i lasi cu cineva strain lor! Sa stii ca si noi l-am lasat prima data pe Patrick o saptamana la mama in jur de 11 luni avea, si a fost OK.
toate cele bune
narcisa
ioana_77 spune:
Joker, o fi asigurand el imunitate impotriva unor boli, dar impotriva unei mame inconstiente, nu. Ca am lasat geamul la balcon deschis acum doua seri cand erau 14 grade afara si io-te ca mi-a racit fata, cu toate ca eram convinsa ca nu o sa se intample asta atat timp cat o alaptez.
COncediu placut celor care pleaca in perioada asta si pupici la toata lumea.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze