Clubul bebeilor cu greutate

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Am vazut si eu aseara la PRO TV ce calduri sint in RO! Bine ca venim in august anul acesta, poate se mai racoreste un pic. Aici e mai racoare, toate ca toate dar nu ma gindesc decit la astia mici!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CLAUDIA-si mie mi-a trecut prin ca sa merg la nutritionist pt Luca...De fapt nu stiu ce sa mai fac sa fiu sigura ca totul e bine...Sa nu ma mustre cindva constiinta ca nu am facut una sau alta...
Oricum la mine nu cred ca este asa ceva in oras, ramine sa ma hotarasc sa merg eventual la Cluj...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Claudia, eu nici nu vazusem postarea ta pt. ca am postat cam in acelasi timp !
Eu cred ca doctorul ala nu e sanatos sa bage copilul pe regim la virsta asta! Eu personal l-as schimba rapid ca pediatru..........
In primul rind la 9 luni inca nu merge in picioare, cind incep sa mearga mai pierd din sunculite() simtitor! Pe urma ce impresie au unii ca daca te duci la nutritionist se rezolva totul........la noi ma bucur enorm ca amandoi copiii maninca piine neagra si cu secara si seminte(au inceput dupa 1 an - 2, dar nici noi nu mincam altceva), piine alba la mine nu exista nu mincam decit in RO si intre mese iarasi rar vad ceva, 3 mese pe zi si atit(lui Patrick ii mai dau dulciuri pe ascuns de Vivien). Plus ca la 1 an si jumatate mai toti incep sa faca figuri la mincare, ba ies maselutze etc.
Mie nu mi-a zis niciodata pediatrul ca Vivien ar fi prea grasa si dupa 1 an si jumatate a luat putin in greutate in raport cu cit a crescut in lungime. Eu vorbesc din prisma celei care a fost mai bine de un an la nutritionist(pt. mine) si stiu ce inseamna! Lasati bbeii in pace, bucurati-va ca sint sanatosi si se vor duce si Kg-le cu timpul!
Eu intelegeam daca copilul avea cel putin 6-7 ani, dar NU la 9 luni!!!!!!!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Mamici de fetite, aveti mare grija cu cerceii!
M-am hotarit sa va impartasesc si voua pataniile noastre cu cerceii: Vivien are cerceii de la 6 luni in urechi, avea vreo 3 perechi pe care ii puneam prin rotatie la o perioada mai indelungata de timp. Saptamana trecuta avea unii cu surub(sau aripioare cum le-o zice) desi avea sistem de blocare in doua locuri, cit am intrat eu sa ma probez intr-o cabina(ea fiind in fata cabinei in carucior) a tras pina la scos, cind am iesit de acolo era cu cercelul in mina, surubul nu l-am mai gasit! I-am pus urmatoarea pereche acasa in urechi, din RO cu 4-5 pietricele albe(se inchid prin apasare cumva, chiar deloc de usor de deschis) sint destul de clasici ce-am vazut eu prin bijuterii in Constanta. Azi la prinz am lasat-o in scaunel sa-l culc mai inti pe Patrick, cind vin sa-mi stea inima in loc: cercelul pe jos facut armonica, 3 pietricele cred ca le-a inghitit, sper sa le elimine sint ff. mici si cercelul mestecat()si doar aurul nu era asa de moale, de reparat nu se mai poate! Din trei perechi mai avem doar una, mi-e frica sa i-o mai pun au acelasi sistem de inchidere ca cei stricati azi(deci daca i-a deschis pe ceilalti exista probabilitate mare s-o faca din nou) si sint mai lati au doua rinduri de pietricele alb cu roz pal. Probabil ca or sa i se inchida gaurile, dar nu stiu ce-as putea sa-i fac.
Astea sint pataniile noastre cu cerceii, cititi si luati aminte, nici eu n-am crezut ca poate avea asemenea idei un copil la 2 ani si jumatate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

fetelor...eram taman pe pagina 15...
Sunteti in vacanta?
Ce mai fac bb-icii cu greutate?

Luca s-a mai lungit si nu mai pune atit p el...Deja nu mai arata asa rotunjor, doar ca e mare...
Incepe sa descopere mersul in 4 labe, spune Ma-Ma si alte cuvinte pe limba lui...e un scump, ce mai...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mara mea creste . Pana la 1 an la vaccin nu ma mai duc cu ea la doctor si acasa nu mai am cum s-o cantaresc ca a sarit de mult de 10 kile . Merge tinuta de o manutza...e mandra nevoie mare! Manaca f bine si de toate... Vrem sa mergem la mare in august si mi-e groazaaaaa ca si asa ea e mai oachesa o s-o aduc negresa de acolo... Am o prietena care mi-a spus, glumind, ca daca ii fac un permanent poti sa zici ca e creola. Am fost tare suparata, acu m-am mai linistit acnd vad cate probleme au bbeii cu tenul f alb. Of! Cine stie ce gena s-a activat la ea.

Astept vesti si de la alte mamici de bebei grasunei.

Claudia, mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Claudia, si noi sintem in luna august in RO in Constanta, unde mergeti la mare? Poate ne vedem! Noi sintem de pe 8 august pina pe 6 Septembrie, vrem si noi la Brasov citeva zile.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ti-am trimis PM. Noi suntem la mare din 7 august si pana spre sfarsitul lui spetembrie. Ne vedem cu siguranta!
Edit: Si la anul venim in Heidelberg, la prietena mea cea mai buna care locuieste acolo.

Claudia, mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Claudia, la mare ne vedem sigur, Heidelberg e linga Stuttgart sau ma insel eu?? Sint cam 400km pina la noi . Voi cam cind planuiti sa veniti in De?
narcisa

Mergi la inceput

Claudia, apropo de Mara si Vivien era mai bruneta in primele zile, dupa a inceput sa se deschida mai mult la ten. Si aveam si eu un of, era plina de par si pe spinare si la urechi, ca o maimutica(ca nu degeaba o fi nascuta in anul maimutei) , intre timp i-a mai cazut.
narcisa

Mergi la inceput