Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa spune:
Otilia, bine ai venit, sa va traiasca Bogdanel!
Claudia, si Patrick scuipa de ne facea tot una, Vivien nu cum am inceput diversificarea mesteca f.bine, doar pasat cu furculita si nu-i placea asa mai moale(musai mai pastos), doar iaurtul.
Noi am avut la fiecare scaune din alea cu masuta in fata(Patrick era prea mic pt. altul cind am inceput sa-l folosesc la Vivien in jur de 7 luni), Vivien inca il are pe al ei(si au hamuri la ele, mie mi-a fost frica rau de cind a sarit Patrick din el pe la 8 luni pe gresie); sint practice cu ham stiu cel putin ca pot gati fara sa ma uit continuu ce face
, sau daca suna postasul cu vreun paket la usa pot merge sa deschid linistita); Patrick are acum unul de pus direct la masa cu o treapta care se poate muta in functie de inaltime sa stea cu picioarele pe ea si sa se urce in scaunel. Va primi si Vivien unul la fel curind, ca maninca singurica dar tot aman ca la vreme naspa afara sau cind sint pe fuga o las in scaunel la TV in bucatarie si cu acordul ei plec 5 minute sa-l iau pe Patrick de la gradi, n-o mai car dupa mine
, ca deabia o scot de acolo. Si imi zice pe curind mami
are un serial de desene la 11.45 pe KIKA la TV si se uita, cu hamul o stiu in siguranta, oricum nu e genul de copil nervos, deja ma inteleg cu ea uneori ca si cum ar avea 5 ani si nu exagerez, ce zice ca face de la ea, face 100% si la fel cu nu, daca e nu greu o indupleci.
Apropo, sa tii ca ai noroc ca Matei a vorbit devreme! Patrick a vorbit dupa 3 ani, in afara de opa oma mama papa si auto(cred ca are un tic cu masinile, ca ne-a zapacit) nu zicea nimic! Ne lua de mina si ne arata ce vrea.
Matei cind merge la gradi, in 2008 nu?
Ce bine de voi ca stati aproape si va puteti intilni!
Apropo de analize fetelor, bravo celor care au avut curaj sa le faca copiilor, eu nu m-am incumetat sa-i duc sa le ia singe, e drept ca nici pediatrul nu ne-a recomandat vreodata.
toate cele bune
narcisa
claujro spune:
Spre rusinea mea analize nu le-am facut nici eu (pediatra spune ca nu e nevoie atata vreme cat mananca si cresc bine).
narcisa, Matei merge la gradi la anul, in 2007 cand incep si eu lucrul
. As fi vrut sa-l dau din toamana asta, are 2,9 luni in septembrie dar imi era teama pt Mara sa nu ia toate virozele, racelile..etc si mai astept un an.
Mai povesteste-ne, ai 2 copii minunati(m-am uitat si la poze) si povestesti tare bine!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Claudia, cred ca ieri ma batuse soarele in cap
, io eram deja in 2007 anul asta si ma gindeam la anul!
Azi sint ca beata, aici a fost furtuna toata noaptea, o caldura cumplita in casa si fulgere si tunete, deabia pe la 4 am adormit.
Am si eu o intrebare, a mai avut cineva probleme cu retinerea apei in organism? E prima data cind mi se intimpla, oare de la caldura??? si de miercuri ma simt tare naspa, cu miinile cel mai rau, am luat azi doua pastile pt. eliminare, prima deja acum doua ore, da nu stiu cind isi va face efectul?!
scuze daca am intrebat ceva ce nu are legatura cu subiectul
narcisa
joker spune:
Uite ca venim si noi cu update-uri...la 10luni avem 11.700 si 83 de cm si iar s-a speriat lumea de cat de lung suntem...Eu am avut licenta si nu am prea avut timp dar promit sa caut ceva material interesant legat de dolofaneii nostri...noi tot avem probleme cu somnul
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
claujro spune:
joker, am updatat! wow! 83 cm! Inaltut bine! 
Felicitari pt licenta! 
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
otiliarusu spune:
Am avut si eu probleme cu somnul...probabil la trecerea de la 2xSomn la 1xSomn!Citeam pe atunci ca in cazul lipsei de fier din corp apar astfel de probleme.Acum, el e mai maricel si i-am dat kiwi sa manince cam zilnic,dar atentie la reactii...find mic sa nu faca diaree sau alte chestii, ca parca nu se da la virsta mica!Am citit si despre kiwi ca e bun atit pentru digestie, cit si pt probleme cu somnul(datorita mineralelor pe care le contine).
Si eu am mai observat ca, mai ales in perioada de iarna, cind am stat mult cu el in casa neputind sa ne plimbat cum am fi vrut,din lipsa de activitate aer curat etc...apareau probleme cu somnul.
Eu mi-am zis parerea, nu sunt lucruri general valabile,eventual luate ca simple idei sau sugestii...ca toti putem da sfaturi.
Sanatate la bb-i si la parintii lor!
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos
diplodocus spune:
Am intrat sa-i aduc pe rotunjori pe prima pagina ca eram tocmai pe 6...
Acum va intreb si eu, cum va descurcati cu caldura???...Ca la noi e foarte cald de citeva zile...Luca transpira si e miriit...
IOANA si Luca-Mihnea
narcisa spune:
Ioana, si Vivien transpira, are mai mereu parul umed ca dupa baie si dupa somn, chiar daca la noi in casa e racoare, ca aerisesc dimineatza si pe urma las jaluzelele(din metal) cit mai jos si tin racoare; nici nu vreau sa ma gindesc in RO in august(unde ii las mai toata ziua afara), desi mama sta la casa. Miriita nu este, pe ea nu pare s-o derajeze!
narcisa
diplodocus spune:
salutare fetelor...
Noi ne luptam in continuare cu caldura, dar..ne obisnuim incet-incet(parca am avea de ales...)
Luca doarme doar in pampers si face cel putin 2 dushuri pe zi
Va pupam si va mai asteptam pe forum,
IOANA si Luca-Mihnea
claujro spune:
Chiar ma intrebam ce mai fac mamicile de grasunei.
Ieri vb cu o prietena buna care are o cunostinta cu o fetita mai mica cu doua saptamani decat Mara si cam aceeasi greutate si imi spune ca doctorul a bagat copilul pe regim, a tipat la parinti ca nenoroceste copilul, ca l-au ingrasat...etc. Prietena mea ma sfatuia f serios sa ma duc cu Mara la nutritionist!!!! Ca nu e in regula, ca bla-bla... ca un copil la 1 an trebuie sa aiba 9 kg... mi-a tinut o prelegere de toata frumusetea! 
Are aproape 10 luni si 11.300 kg/79 cm. Stiu ca nu e obeza si nici la nutritionist nu ma duc dar m-a iritat conversatia si m-a facut sa ma gandesc..."oare are dreptate?"....?
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei