Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 12
claujro spune:
Briantis, bine ai venit in club! A luat fantastic in primele 2 luni!! Woow! Ce ii dadeai sa pape? ![]()
carmen, eu ma gandeam sa ii bag prin buzunare cartonase cu adresa... sau mai astept un an si ii iau mobil
(glumesc).
narcisa, mai povesteste-ne ca vad ca ai parte de multe peripetii! ![]()
Darry, bine ai venit in club! Intr-adevar MARE e Darius! Sa fie sanatos si frumos si destept!
anda, am completat listuta! 
Fetelor, eu sunt de-abia la inceput dar voi aveti copii mai mari, mai povestiti-ne si noua cum e cu "mancaciosii". De cand am inceput diversificarea mai complexa la Mara am senzatia ca gatesc incontinuu si fac piata non-stop. Azi ma duc la cumparaturi, maine am mancare si poimaine iar am frigiderul gol. Am niste TERMITE!!! Mai, rad tot. Imi storc creierul ce sa mai gatesc, in fiecare zi altceva... Fructe am ajuns sa iau cu baxul de la un en-gros si morcovi cu sacul...![]()
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
Briantis spune:
A papat laptic formula (bebelac ) .Mai tarziu . a facut alergie la bebelac (nu stiu ,cred ca am nimerit o cutie aiurea ,desi era in garantie )si apoi a mancat Milumil
Mama lui Andreiutzu
claujro spune:
quote:
Originally posted by Briantis
A papat laptic formula (bebelac ) .Mai tarziu . a facut alergie la bebelac (nu stiu ,cred ca am nimerit o cutie aiurea ,desi era in garantie )si apoi a mancat Milumil
Bebelac au mancat si ai mei dar un pic mai tarziu si au luat bine in greutate. Eu am fost multumita de el. Am vazut ca se discuta despre alergia la Bebelac, dar nu am mai auzit pana acum de asa ceva. Astept sa treaca de 1 an sa o trec pe Mara pe lapte la cutie. Sau sa vad ce imi recomanda pediatra. Desi unele mamici spun ca laptele praf de continuare ar fi mai complet...
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Claudia, ha ha ha.....mi-au dat lacrimile la faza cu "termite"; nici la mine nu e altfel capsuni rad amandoi lejer la prinz 500-700g impreuna
, iau 2 casete de 500g si maninc si eu citeva! Le tai intr-un castron mare asa mai mari si pun o jumatate de lingurita de zahar, e teroare! Azi Vivien a venit dupa mine in beci si a gasit 2 banane mai mici, si le-a luat cu ea sus si eu am incercat sa ascund una
; credeti ca mi- mers???? A mincat-o pe prima rondele cu furculita si a cerut-o pe a doua, a plins pina m-a induplecat si i-am dat-o; si peste o ora a ras o portie imensa de capsuni, numai la capitolul fructe. Stai sa-i vezi cind incep gradi
! Patrick care inainte nu se omora cu mincatul, vine de la gradinitza si daca nu-i miroase a mincare la intrare, incepe: mami dar mie mi-e foame!!!! Pai cit alearga si se joaca pe acolo...........
Claudia, eu sa stii ca nu ma omor cu gatitul acum cind e cald, cartofi sau orez o bucata de carne, fructe si legume la greu pompez in ei.
Aseara a venit soacrela la noi si l-a certat ca a plecat singur la gradi, ca nu mai vrea sa aibe de-a face cu el daca face asa ceva! La care el: nu-i nimic il are pe bunic(opa); ea ii zice ca a plecat de acasa cind a auzit ce a facut el
! si Patrick: ma duc sa-mi cumpar alti bunici miine la supermarket![]()
![]()
!
Vine ieri de la gradi hai Deutschland gol gol!! si eu il intreb daca joaca miine(adica azi) Germania. Da sa dea gol, zice el. Dar tu de ce tii cu ei esti si tu din Germania? la care el: nu eu nu sint din Germania
??!! Dar de unde? unde te-ai nascut tu? LA BUNICUL(Opa e idolul lui)
!
narcisa
narcisa
ioana_77 spune:
Hello!
Mama, de cand nu am mai trecut pe-aici s-au organizat frumos lucrurile!
Asa ca sa dam si noi binetze, sa va spunem ca suntem ok, la controlul de 6 luni Maria avea: 74 cm si 8.400 kg. Ne-am normalizat cu "tonajul", dupa ce a luat doar 200 grame in ultima luna, dar tot arata ca un copil de 1 an, dupa cum spune dr. AM inceput puternic diversificarea, am mare noroc ca papa legume, am bagat si carnita, de pui si vita, saptamana viitoare bag branza de vaci si galbenusul de ou.
Va pup si merg sa citesc din urma.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
claujro spune:
narcisa, nu rade
, cunosti foarte bine situatiunea
! M-am distrat copios la faza cu bananele. Nu putem decat sa ne bucuram ca avem copii mancaciosi. Cu Mara mai am probleme la masa de fructe de dimineata, a invatat sa scuipe si ma face din cap pana in picioare numai un piure! La fel si cu iaurtul ii place sa il lase sa curga din gura pe barbie, dar isi cunoaste interesul... mai si ingite. De-abia astept sa creasca si sa se antreneze la manacre. Acum ma duc la ei in camera si intreb: "Cine manaca primul?" (desi cunosc raspunsul si oricum Mara nu poate sa-mi raspunda) si Matei: "Eu, eu! Eu manac primul!" si fuge in scaunelul de masa sa nu cumva sa-i ia Mara locul. Ea vine lipa-lipa in 4 labe si se agata de mine si deschide gura. Sa-i dau si ei. Si uite asa balotez la doua guritze...
Tu cum faci? Ei manaca la masa, impreuna, nu?
ioana, multumim pt vesti! Nu a luat ea in greutate prea mult, cred ca a depus muuuuult efort sa creasca 4 cm intr-o luna! 
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
xandra28 spune:
clajuro, multumim de completare!
si noi tot in drumul taberei stam, de cand ne-am mutat in bucuresti!!! unde in dr tab mai exact stai? eu la billa.
poate ne vedem in parc!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 5 luni
varsta lui vladut
claujro spune:
Si eu tot la Billa.
Am incercat PM, sa nu monopolizam discutia cu chestii personale dar nu il ai activat.
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Briantis, bine ai venit in club! A luat fantastic in primele 2 luni!! Woow! Ce ii dadeai sa pape?
carmen, eu ma gandeam sa ii bag prin buzunare cartonase cu adresa... sau mai astept un an si ii iau mobil(glumesc).
Sunt hainute - am vazut intai la cele de la TCM - pe care este o eticheta pe care poti trece numele copilului si nr de telefon al parintilor, adresa... Insa, stii cum, ne gandim la cei din jur ca au intentii bune... Dupa ce citesc de un timp in ziare, ezit sa scriu toate astea. Mai bine ii pun un emitator pe papuci sau in pantaloni!
otiliarusu spune:
Salutari tuturor mamelor posesoare de "grasunei"!
Nu am mai scris de mult pe aici...probabil din lipsa de probleme, dar si din neobisnuinta.Am si eu "ideea rapirilor" pentru ca locuiesc intr-un oras mare si vezi tot felul de lucruri la TV si pentru ca ,de ce sa nu recunoastem, sunt tot felul de nebuni.
Bogdan al nostru e de 2 saptamini la parintii nostri si e foarte bine:"Mama,caca!...Mama,baie!" imi zice la telefon.Cu ocazia asta am scapat si de tzitzi ca era suficient pentru un an si 7 luni, avea deja 16 kg si citiva cm in plus.
I-am facut analize si hemoglobina a fost ok, dar sideremia(fierul) nu, chiar putin...Deci atentie la analizele lor,desi eu cred ca as fi bagat mana in foc ca e totul ok la ce si cum maninca. In rest totul ok.
Programul lui e acelasi ca si acum 3-4 luni: se trezeste pe la 8-9, maninca,joaca,papa iar pe la 12.30-13, apoi somn cam 3 ore, iar papa, joaca, pe la 20 papa si iar somn la 22 si un pic, dupa baia zilnica, cu care l-a obisnuit mama mea,ca efectiv trebuie baie in toata regula nu doar un dus rapid!
Noi ne-am adaptat lui cu mancarea si totul a fost ok.Nu mai stiu ce sa va scriu despre noi, ca sa intretinem "datele" despre grasunelul nostru, dar oricum nu e grasunel, caci arata ca un copil de 3 ani, armonios dezvoltat, e foarte activ si sociabil, chiar prea sociabil.
Pupici la bebei si multa sanatate!
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos