Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 11
narcisa spune:
Doamne cita dreptate ai, Claudia si la mine tot asa e!
Nu ma pot abtine sa nu va povestesc: azi am facut cu Patrick controlul de 4 ani si Vivien a fost si ea cu noi: au ris doctorii cu lacrimi ce show a facut bandita asta mica! Patrick a avut diverse teste de facut pt. auz, vaz, capacitate si dezv. motorica, care a fost ultima. Se cam plictisise si doctorii(erau 2) i-au promis un cadou dupa; daca pina atunci Vivien fusese in limite normale cu papagalul, cind a auzit ea de cadou, a inceput tare, si ea musai un cadou, face si ea, si dai balet stat intr-un picior piruete si alte alea
, dupa frate-sau. Si plinuta cum e, si mai si cinta pe romaneste Are mama o fetita.....aproape 2 strofe, show pe cinste! A trebuit sa le traduc ce cinta ea acolo..
.
narcisa
claujro spune:

pt Vivien! Era de filmat! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Claudia, multumesc de urari asemenea! Exact asta a zis si una dintre doctorite, e buna de filmat, de unde era sa stiu eu ca pe mindra o apuca circul asa de dimineata, era numai cca. 8.15!
Apropo, Mara cum e merge de-a busilea sau mai mult tinde sa stea in picioare?
Mai ai putin, daca merge in picioare, ai mai trecut un hop! Eu asa am simtit, macar nu mai trebuia s-o car si ma refer mai ales afara, unde nu poti s-o lasi pe jos, ajungea singura unde vroia!
narcisa
claujro spune:
narcisa, Mara merge in patru labutze, cu o viteza... se aude lipa-lipa pe gresie. Si da, ii place tare mult sa o tii de maini si sa meraga in picioare. Dar daca ii dau drumul la o mana ii e frica, nu mai vrea. E inca mica, aproape 9 luni si jumatate. Mai avem pana pe la 11 luni (atunci a mers Matei).
Si noi am avut azi parte de o patanie, mai putin amuzanta, ce-i drept. L-am pierdut pe Matei in parc si l-am gasit cu politia comunitara (sau locala cum se cheama). A lovit-o pe Mara, l-am certat, s-a suparat si a fugit! Intr- fractiune de secunda cat m-am ridicat de pe banca sa plec dupa el disparuse. Urcase dealul de la strand (cine stie Moghiorosul) si coborase pe partea cealalta. Mai putin de 5 minute a durat dar mi s-au parut oreee. Nu ma gandeam decat ca-l fura cineva! Of!
Ca mama sa-mi povesteasca apoi ca si ea m-a pierdut pe plaja si m-a gasit la sediul Radio Vacanta, ma dusese acolo cineva. Iar sotul meu a fugit din Militari sa-si faca o coliba la KM 36 pe autostrada
(acolo l-au gasit ai lui dupa ore de cautari...cu politia) Se pare ca are cu cine sa semene!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Offf Claudia, imi dau seama prin ce-ai putut sa treci!!! Mai ales in Bucuresti........
Si noi l-am pierdut pe plaja anul trecut pe Patrick si eram cu nepoata mea de 12 ani, gemenele vecinilor de 9 ani si sotul, deci practic dintre atitia care eram cu ochii pe el nu credeam s-o patim.
Am crezut c-o iau razna, a disparut in decurs de 1-2 minute, cit ne-am amuzat de-o faza petrecuta linga noi si dai si cauta cu 5 oameni, si el statea la cca. 500 m de noi in receptia uni hotel intr-un fotoliu la aer conditionat si se amuza
.
Asa e cu copiii astia trebuie sa fii numai ochi si urechi, si la Matei mai e si virsta, au intentia sa se razvrateasca cum cred de cuviinta cind nu le convine ceva!
Patrick a mers in jur de 1 an, dar inainte aproape deloc de a busilea, Vivien a luat-o in 4 labe si singura a mers pe la 1 an si 4 luni, ma exasperase, mergea de minutza dar singura ii era frica
.
Si acum ii place in carucior avem unu cu 3 roti, pai Patrick facea kilometrul la nici 2 ani si nu exagerez, in oras si inapoi cam 40 minute de mers pe jos
.
lasa ca vin si zile mai bune
din patanii si greseli invatam
narcisa
Briantis spune:
Andreiul meu s-a nascut cu 3,250 kg si 52 de cm .La 2 luni avea 7,1 kg ,la 7 luni 11 kg si 73 de cm ,iar acum la 2 ani si 3 luni 97 de cm si 16 kg.
Mama lui Andreiutzu
l_carmen2003 spune:
Scuze, am uitat sa prezint juniorul: Alexandru Mihael.
Multumesc ca m-ati primit la voi, multa vreme am crezut ca e ceva anormal mai ales in modul de 'inaltare' al lui Alex, insa deja cred ca e normal.
Doamne, Narcisa si Claudia, asta este cosmarul meu de cteva luni, sa nu cumva sa il pierd pe undeva pe Alex. Si visez atat de des noaptea asa ceva ca deja devin obsedata! Bine ca i-ati gasit pe puiuti, sa fie ei sanatosi si voi alaturi de ei!
Eu am deja o fixatie cu chestia asta si l-am invatat sa spuna cum il cheama, unde sta si stie pe de rost nr de telefon al meu si al lui tata-sau.
Ma ingrozeste pt ca este spirt, se misca ca Speedy Gonzales si este si foarte sociabil. Iar cand da de copii, PA! Nu mai aude, nu mai vede!
narcisa spune:
Carmen, Doamne fereste sa-l pierzi! Dar azi am patit-o cu Patrick, ce idei au la 4 ani!!!!!!!!!! La ora 14 il duc la gradi, il trimit afara in hol, s-o pun pe Vivien in patut(umbla prin camera in intuneric) si ea facuse kk, deci a trabuit s-o schimb, poate 3 minute??max. Ies afara ia-l pe Patrick de unde nu-i. Il caut de jur in prejurul casei, in garaj, in beci la bunici ca era usa deschisa, nimic..... Sun la soacra-mea nu era! Plec la gradi, e peste drum, era ultima posibilitate, si stupoare plecase singur, a trecut singur strada, cica venea o masina, a asteptat si dupa a trecut-o. Ridea, ba cind m-a auzit ca intreb educatoarea daca e acolo, a taiat-o prin curte la cealata grupa
! L-am mustruluit, a promis ca nu mai face!
Deci nu poti sti ce le trece prin cap si doar era ritual sa ma astepte in hol sa-i spun lui Vivien sa doarma si ca merg sa-l duc la gradi! Uite asta e cu copiii iti fac peri albi si bucurii si mai multe
!
Briantis, bun venit in club!
narcisa
Darry spune:
David are acum 1 an si 11 luni. Cantareste 17 kg si are 93 cm. E MARE!!!! Mare in sensul ca e puternic
. La nastere avea 52 cm si 3.700 kg. Nu mi-am facut niciodata griji din cauza greutatii. Nu l-am fortat sa manance niciodata pentru ca nu a fost nevoie. Este un mare gurmand... la fel ca tati. Ii place orice fel de mancare ii dau si de cate ori ii dau cate ceva nou la masa mananca cu amandoua manutele. Conteaza sa fie sanatos si fericit. Multa sanatate si fericire bebicilor vostrii si voua. David
si Darry
xandra28 spune:
clajuro, multumim ca ne-ai trecut in listuta... iata si datele noastre exacte:
- la nastere 3.500 kg si 52 cm
- 1 luna 3.950 kg si 54 cm
- 3 luni 6.680 kg si 62 cm
- 6 luni 9.500 kg si 72 cm
pupici
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 5 luni
varsta lui vladut