Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 16
diplodocus spune:
Fetelor,am fost azi la controlul de 9 luni cu Luca...M-am cam shocat ca are 12 kg!!!Ma asteptam eu ,dar totusi...cred ca bate toate recordurile...insa e super vioi, sanatos, frumos,asa ca..pediatrul zice ca e ok...Plus ca nu o sa ne faca el familia de rusine si sa fie micutz...
Ca sa ma "consoleze" pediatrul imi zice ca arata ca un copil de 1 an jumate![]()
CLAUDIA-cind te intorci, te rog actualizeaza dimensiunile lui Luca pe listutza
Am tot uitat sa-ti spun ca Mara e nascuta in aceeasi zi cu fratele meu...
IOANA si Luca-Mihnea
xandra28 spune:
si eu am fost cu bb azi la doctor... tot de 1 an juma aratam si noi la 8 luni (si o sapt)... 10.800... dra a ras de mine cand m-a vazut ce fata am facut...![]()
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
miha2006 spune:
XANDRA ce creste Vladutu, sa-i dea dzeu sanatate
si noi am fost azi la dr si IULIA are la 8 luni si 4 zile 10.020 kg si 74 cm in rest copil sanatos, putin puturos, nu vrea sa se ridice in 4 labe si nici sa paseasca, asa sta cat de cat in picioruse si topaie
ea arata de 1 an si ceva.
PUP bbi grasunei
MIHA SI IULIA BUBULINA
claujro spune:
diplodocus, si la ce sa ma astept? ![]()
fetele, modificat listuta cu datele noi. 
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni si jumatate
Poze Mara si Matei
Poze Praga
miha2006 spune:
hello
ce mai fac bbi grasunei?
nimeni nu mai zice nimic?
no hai sa va zic eu: Iulia e bine, jucausa, are tendinte sa plece in 4 labute, muscaaa cu cei 2 dintisori din dotare deci are mama un catel mic, face mofturi la legume, face tai-tai.
MIHA SI IULIA BUBULINA
diplodocus spune:
venim si noi la raport
Luca a inceput sa mearga, aproximativ in 4 labe...Mai bine zis in 3 labe, ca piciorul sting il tine intins, parca ar vrea tot timpul sa se ridice in picioare...asa ca e un fel de tirire in 4 labe...Sper ca ati intzeles ceva![]()
Da ture prin casa si e transpirat de numa'da' nu se lasa...Abia astept sa-l cintaresc la 10 luni sa vad cum sta cu kg...
CLAUDIA-ei, ti-am zis si eu asa, de chestie...Stii tu ca nu se pot compara copiii, mai ales daca e diferenta de sex...Dar in general a fost un copil bun, mamos,frumos si tare sensibil...ca orice fecioara...
IOANA si Luca-Mihnea
boevmonica spune:
Daca ai probleme cu indepartarea suzetei, incearca urmatoarele: oboseste-l bine pana la ora de culcare, daca este posibil sa-l culce o alta persoana, evident va plange la inceput, lasa-l putin, apoi persoana (cunoscuta de copil, bineinteles) trebuie sa revina in camera si sa-i spuna pe un ton calm, dar raspicat ca trebuie sa faca nani. Ii poti inlocui nevoia de suzeta cu o jucarie de plus, eu i-am dat un prosopel, incerci intai seara, cand oricum ii dai biberonul cu lapte si mai poate suge la tetina, apoi dupa cateva zile incerci si dupa-amiaza, dar sa dea startul alta persoana, pentru ca mama este mai ingaduitoare. Apoi, nu ceda niciodata si nu i-o mai arata. Asta ar fi cea mai mare greseala.
claujro spune:
Nu vin cu vesti legate de greutate sau lungime (ca nu le am ...inca) vreau doar sa va salut si sa va spun ca va citesc cu mare drag! 
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 8 luni si de fetita 11 luni
Poze Mara si Matei
Poze Praga
diplodocus spune:
Salutare fetelor!
Ma framinta si pe mine o intrebare, poate ma ajutati...
Luca are 12 kg si ceva la 10 luni dar...ma gindesc daca maninca suficient, daca se satura...
El suge dimineata si seara, cite 1 masa, iar peste zi are alte 3 mese solide( plus alaptat la cerere..mai ales cind vrea sa adoarma)
Masa 1 e compusa din fructe cu iaurt/brinza calcica(cam 200 gr)
masa 2:legume cu piept pui/galbenush(cam 100 gr)
Masa 3:fructe cu 2 linguri de cereale(1 data la 2 zile)sau fructe simple...(cam 200 gr)
Intre mese, se mai intimpla sa pape pufuleti...
Ce ziceti?
Intrebarea imi vine cind il vad ca se "repede" asupra pufuletilor de parca n-ar fi mincat de citeva zile...
IOANA si Luca-Mihnea
joker spune:
Updatam si noi informatiile, la 11 luni si 3 saptamani aveam 14 kg si 86,5 cm...cum le merge bebelusilor umflatei?
Am mai pus si poze, daca aveti timp vedeti in semnatura.
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos