Mamici de martie-aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Cat spune:
Am revenit! Multumesc fetelor care s-au gandit si au fost alaturi de mine si
! Pentru voi Adar, Tina Welsh, Laura Ioana, Pispirica, kim,Catrinel17 , tcelen, serj, nanuk 

si
! Va multumesc pentru incurajari tuturor (sper sa nu fi uitat pe careva, sa ma iertati)!
Ieri am fost in München la o clinica de medicina prenatala si genetica unde mi s-au facut o gramada de teste (sonografie transabdominala, Farbdoppler, ecocardiografie fetala si pW-doppler).
Slava Domnului pana acum e totul ok cu bb
(nu are nici un semn de boala) iar medicul care m-a consultat (prof de docent) mi-a spus ca se pare ca am avut noroc si ca desi riscul de infectie la bb nu a trecut se reduce mult pt urmatoarele saptamani. Mi s-a luat o piatra de pe inima dar mai am una
pentru ca tb sa mai merg la ei la un control tot asa amanuntit peste 5 saptamani iar pana atunci tb sa fac ecografie saptamanala la medicul meu. In cazul in care medicul meu observa ceva tb sa merg de urgenta la München pt o eventuala transfuzie de sange intrauterina.
Am primit un raport medical foarte detaliat cu masuratori, grafice, etc.
In sfarsit parca am revenit la viata, ca parca n-am mai fost om pana ieri!
Pupici si aveti grija de voi si de burtici!
Numai bine!
Catrinel
15+ si
Daria Maria
Laura Ioana spune:
Cat, asta da veste buna! Merita sa sarbatorim
... cu suc
. Acum tot ce trebuie sa faci este sa te mentii calma, ca sa nu-l mai stresezi pe bebe.
Bineinteles ca azi ma duc iar la dr (am disperat-o), ptc m-am speriat dimineata ca iar s-a mutat uterul in stanga
. Am sunat-o si mi-a spus ca mi se pare, ca de fapt se ridica uterul, dar nu: mie mi se duce in stanga (bine, ca acum a revenit la normal, e partea a doua, eu tot ma duc sa imi faca inca un eco). O sun pe la 7-8 si imi spune cand sa ajung. Pe seara intru si va povestesc cum a fost.
Laura
13+
Puiutul meu
adar spune:
Cat, pentru asta exista prieteni, nu ???
Noi te iubim, si imi permit sa vorbesc in numele tuturor pentru ca stiu ca nu se va supara nimeni, si nu vrem nimic altceva decat sa vii intr-o zi si sa ne spui ca e totul bine, ca pericolul a trecut si ca bebe e sanatos tun. Ai grija de tine si de el si vei vedea ca Doamne-Doamne te va ajuta. Noi ramanem aici...la orice ora....
Mii de pupici pentru Cat...si bebe...

Si felicitari pentru reusita de acum! Sa dea Domnul sa vii numai cu vesti bune!
Doamne fetelor, stau si ma uit la voi ce mandre sunteti ca v-au miscat bebeii, ca sunt sanatosi si mari...
Eu zic sa facem un "TOP AL VOINICEILOR! in care il declar pe Pispirelu lu Pispirica cel mai voinicel dintre voinicei....
Sa va traiasca si sa fie sanatosi, mari si tari...
Io va zic vineri ce dimensiuni are bebelu (asta daca e bine, daca vrea Doamne-Doamne!!!) ca ultima data avea...Doamne ca mi-e si rusine cand ma gandesc la Pispirelu
...33 mm.....
Hai, v-am pupat...pe mai tarziu...
adar si bb 10+
adar
darkeyes spune:
Cu Dumnezeu inainte Cat, totul va fi bine!!!
fara stres inutil, desi e greu, si totul va fi ok!
aileana spune:
Buna burtici,
Multumec pentru urarile si pentru felicitarile de pe 11 si iertati-ma ca nu v-am raspuns mai din timp, dar de vinerea trecuta abia azi am mai avut timp sa intru pe forum si doar am citit pe diagonala ce-ati mai scris.
Acu sa trecem la chestiuni mai practice
Am fost sambata la doctor si l-a vazut pe bebe, e bine-sanatos, dezvoltat cum trebe si are 13 cm (cu totul)
.
Mi-a dat si de data asta o poza, dar se vede doar o umbra, ca e eco pe burtica de data asta.
Am facut iar urticarie (ca am mai facut si saptamana trecuta c-am mancat pui la KFC) si sunt la regim din nou. Azi e a 3a zi, de maine reintroducem iaurtzelele.
Acuma ma apuc sa citesc ce-ati scris de luni incoace, ca sunt abia la prima pagina.
Va pup si va doresc burtici fericite
Ileana
13s+5
Laura Ioana spune:
E mare bebe al tau, Aileana, sa fie sanatos; cum cresc de la o zi la alta, ptiu nu fie de deochi!
Pupici pe burtici.
Laura
13+
Puiutul meu
aileana spune:
Multumesc Laura Ioana,
De emotionata ce-am fost cand mi-a zis de bebe, am uitat sa-i zic ca am pisica acasa si n-am facut toxo si de candidoza mea pe care a zis ca o tratam dupa trim I
.
Asa ca fetelor, unde v-ati facut toxo, Cmg si celelalte, cat a costat, cat a durat? Va rog io frumos, ca nu reusesc sa dau de el la tel si nu mai vreau sa astept.
a intrebat cineva ce se poate lua pt dureri de cap. Mie mi-a zis o prietena al carei baieitel are acum 1 an si 1 luna, ca se poate face masaj pe frunte si tample cu crema de-aia cu camfor, chinezeasca si mi-a mai zis ceva de tinctura de propolis. Nu stiu ce se poate face ce ea, dar cred ca gasiti pe nete daca dati o cautare.
Ia te uita ce activa sunt
Ileana
13s+5z
Pispirica spune:
Mey fetele, voi vorbiti serios ca am bebel mare, ca mi-e nu mi s-a parut asa de mare cand m-am uitat pe rigla cat inseamna 7cm. Adica la 11 saptamani si 3 zile daca are 7 cm e mare? Pai nu-i nimik ca-l face mama baschetbalist in NBA.
Eu am 170 cm iar tati 178 cm. Hmmmm!!!! Cu cine o semana?
Cat bine ai revenit. Ai vazut ca intotdeauna exista speranta si minuni. Fii tare in continuare si totul o sa fie bine.
Pupicesc la voi.

Anamaria
11+ si bamboocel cel voinicel
Hi Hi Hi nu degeaba l-am numit bamboocel cel voinicel, stiam eu ca am bebe mare
Catrinel_17 spune:
Cat, excelent!! Doamne, ce bine imi pare, sunt asa de bucuroasa pt tine!! Bag mina-n foc ca va fi bine pina la sfirsit!! Acuma trebuie sa ai grija de tine, relaxeaza-te, odihneste-te, cumpara-ti ceva frumos!!
Eu azi ma duc in oras sa-mi iau ceva pantaloni, ca m-am saturat sa stau cu fermoarul desfacut. Voia ati inceput sa va luati haine noi? Nu vreau cine stie ce, dar sa ma simt bine… si in plus, mai vine si tirgul de carte si inca o conferinta in nov (tocmai in USA! Dar a zis dr ca am voie….) si trebe ceva care sa fie si cit de cit elegant… un sarafan??? Habar n-am!
Sanatate si pui voinici la toata lumea!!!
C+ bb mik