Mamici de martie-aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Pispirica abia acum am vazut ca te cheama Anamaria! LA MULTI ANI pentru saptamana trecuta ( ai tacut chitic, sa nu dai de baut
!)![]()
Laura
13+
Puiutul meu
Pispirica spune:
Laura Ioana esti simpatica, hi hi multumesc frumos.
Si oricum multumesc tutoror fetelor care au facut uraturi de sfinti.
Promit ca dau de baut 

Pupici ![]()
![]()
Anamaria
11+ si bamboocel cel voinicel
nshiro spune:
Cat cred ca plutesti de fericire! Mi s-a transmis si mie cand am citit mesajul tau. Pe cuvant! Vei vedea ca totul o sa fie bine ![]()
Fetelor pe mine ma dor tare oasele bazinului mai jos de talie. Aici sunt inca peste 30 de grade si incerc sa ma descurc cu hainele de vara care le am deocamdata. Dar daca da frigul... tre sa ma apuc si eu de cumparat tot felul. Ce se gaseste pe aici prin magazine nu-mi prea place si cred ca am sa comand de pe net http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=sc_bm_l_2_1040660_1_1/103-8962076-0777412?%5Fencoding=UTF8&node=1084662&no=1040660&me=ATVPDKIKX0DER
Pupici si numai bine!
rocsana si bebe chan
Tina_Welsh spune:
FELICITARI CAT! DOAMNE M-AM BUCURAT ASA DE TARE INCAT MI-AU DAT LACRIMILE!CAPUL SUS CA O SA FIE BINE SI DE AICI INAINTE O SA VEZI TU! TE PUP SI MA BUCUR EXTRAORDINAR DE MULT!
EU am fost astazi la doctor. Un doctor exceptional.Cel recomandat de Dananita!Am facut ecografie si mi-am vazut puiutzul!!!!! Are caputz,picioruse,manutze:)!SI cand a incercat doctorul sa il masoare a inceput sa faca cerculete la mami in burtica.Nici un stress nu are bebelusul meu!
si eu inebunesc aici de griji ce imi fac pentru el! Facea chiar si balonase! Imi venea sa il mananac! Sunt asa de happy! Plesniti-ma sa ma trezesc la realitate! Va pup si va urez multa sanatate!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
dea0277 spune:
nshiro, eu tocmai am facut the nucal translucency test ieri si a iesit totul bine. La asta se masoara ceafa practic. La copii cu down sindrome cica se aduna lichid la ceada si este mai gros si nici atunci nu este sigur ca este o problema, trebuie investigat si mai mult. Este o marja de eroare destul de mare si depinde mult de technician, cit de priceput este. La mine a iestit de 1.6 mm si daca este peste 2.5 cm atunci sint motive de ingrijorare.
Bebe al meu are 71 mm si mi-a zis technicianul ca totul este in regula, ma incadrez in statistici la 13 saptamnini. Testul a fost acoperit de asigurare in totalitate.
Cat, felicitari ca bebica al tau este bine, sper sa ai o sarcina fara alte probleme pina la capat.
Am observat ca avem tendinta sa ne panicam din cea mai mica problema, asa ca incercati sa nu va mai ingrijorati pentru micile neplaceri. Eu incerc sa enjoy si sa-mi chinuiesc barbatelul cu diferitele feluri de mancare care imi trec mie prin cap si el trebuie sa le gateasca.
Eu inca sint in hainele mele normale, inca nu am ajuns la maternity clothes, dar cred ca in vreo sapt sau doua, va trebui sa incep.
Andreea
13 sapt. +
Laura Ioana spune:
Tina felicitari! Deci ai un pestisor care face cerculete
. Cred ca te-ai topit...
In seara asta merg iar la eco si va tin la curent cu noutatile.
Laura
13+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
hehheeheh LAura IOana daca doar ma topeam era bine!Am avut si inca il mai am, un sentiment de fericire atat de mare incat nici nu il pot explica! Va pup si astept vesti si de la tine sa imi spui cum a fost!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
ceela spune:
buna burcici,
Acum am primit mail cu rezultatul la triplu test. rezultatul este negativ.
voi ati facut acest test? Sau eu l-am facut degeaba(si acum am vanataie unde mi-a spart vena). Totusi cred ca am dat 1,2 mil sa mai scap de griji, dar n-am scapat de toate
Injectii cu pregnyl mai face cineva? Si pentru cat timp.
Va urez o sarcina plina de optimism si bucurie.
ceela,15+
nanuk spune:
Fetelor... tare ma bucur pentru voi...
CAT, sunt fericita sa te vad fericita si sa aflu ca ce e mai greu a trecut.
Vezi ca nu aveai de ce sa te stresezi?? 
Tina si Pispirica, cred ca sunteti in al noualea cer de fericire, ca de altfel toate mamicile care isi simt puiutul... 
aileana, eu in locul tau as avea grija ce maninc, si nu m-as arunca la KFC si la alte fast-food-uri. Stii ca eu am avut probleme mari, din care nu am scapat inca de tot, iar virusul care mi-a facut necazuri acum l-am luat din ceva ce am mincat. Sa stii ca inca ma intreb daca nu a fost de vina ce am cumparat de la KFC ori de la Mc'Donalds cit am fost insarcinata. Mai ales ca am primit azi pe mail niste poze cu puii din care fac cei de la KFC preparatele... Nu stiu cit sunt de reale, dar oricum sunt ingrozitoare, nu au facut degeaba scandal cei de la PETA.
Nu vreau sa te sperii, dar paza buna trece primejdia rea, asa ca ai multa grija.
Cit despre analize, vezi ca am scris mai devreme (nu mai stiu exact unde si in ce topic). Sunt costisitoare (adica vreo citeva milioane) si - ca orice lucru cu adevarat util - nu figureaza pe lista de gratuite, chiar daca toti doctorii le obliga sa le faci. O solutie exista, dar ca sa nu insir aici din nou ditamai mesajul, iti trimit un PM.
Va pup pe toate. Ma asteapta alte zile grele (ca asa e, scapi de una, dai de alta), pt ca, pina la 1 oct, o sa lucrez zi-lumina. 

O sa mai arunc un ochi pe aici, sa va vad, dar cu scrisul o sa fie mai greu. Oricum, ma gindesc la voi si ma rog sa va dea Doamne-Doamne sanatate tuturor.
NANUK 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
nanuk spune:
quote:
Sau eu l-am facut degeaba(si acum am vanataie unde mi-a spart vena). Totusi cred ca am dat 1,2 mil sa mai scap de griji, dar n-am scapat de toate
fii fericita, ceela, ca nu ai decit o vinataie, un set de rezultate ok si un bebel sanatos. eu m-am ales cu fundul ciur si plin de vinatai de la injectii, rezultate varza si un bebel care nu a fost sa fie. Sa te ajute Dumnezeu sa ai si pe mai departe la fel de putine griji.

NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY