Mamici de martie-aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Fetele...tot eu... am vazut ca intrebati de hainite cu burtica. Cind cautam si eu am gasit niste site-uri unde am vazut niste chesti foaaaaarte dragute. Nu vreau sa la fac reclama, dar poate sunt cuiva de folos:
http://www.jojomamanbebe.co.uk/CGIBIN/priamlnk.cgi?MP=GIN200&SPCAT=IM&CNO=1&SHOP=MAT
http://www.bellablumaternity.com/
http://www.bumpsmaternity.com/catalogue.php?d_code=1
http://www.duematernity.com/
Gata, nu mai scriu.

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Nu ma plang, Nanuk. E prima sarcina si ni l-am dorit mult pe BB.
Fetelor, noi am ales un nume, dar celor din familie nu le place. Si pe asta l-am ales cam greu. nu pot sa spun ca-mi place la nebunie, dar m-am obisnuit cu el.Voi cum procedati? Asteptati pana la nastere?
Puneti doua nume, sau ajungeti sa va certati cu sotii pana gasiti unul. La noi a ramas singurul netaiat dintr-o lista lunga. Mie mi s-a parut tare dificil. Daca nu o sa-i placa nici lui BB?
Astept sugestii.
ceela,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Nanuk, esti o dulce! Da sa stii ca am fost in al noulea cer, dar stii cum e, odata ce incepe o sarcina, grijile nu se mai termina pana nu il vezi pe bebe! Dupa ce il vezi, incep celelalte griji si tot asa!Lasa ca o sa ai si tu grijile astea si ai sa vezi cum e!
Ceela daca ne spui si noua ce nume e, poate te sfatuim. Eu le-am ales deja, am tinut cont si de parerea sotului dar eu am avut ultimul cuvant!
La mine numele vor fi asa: Daca e baiat Nicholas David Welsh, iar daca e fetita o va chema Sarah Anne-Marie. Daca iti va fi de folos, mergi pe www.babynames.com!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la brutici!!!!
catrinel eu m-am vopsit dupa 13 sapt. am facut vopsea total si suvite, asa ca eu cred ca poti (eu si la primul m-am vopsit ca nu se putea altfel).
da, este bine ca sunt gratuite, dar ceva tot mai platesc: vizita, ca medicul ma cheama o data la spital si urmatoarea la cabinetul particular, dar oricum ma bucur ca are si eco, si de fiecare data imi face. la prima sarcina am avut alt medic, si ma chema in fiecare luna la cabinet si nici eco nu avea, imi punea doar aparatul sa asculte inima. Pt. fetele care vor sa asculte inimioara acasa, nu se face cu stetostocopul, este un aparat special, nu l-am vazut prea bine, dar este ca un computer palmar.
cine mananca pe la restaurante si la fast food, aveti grija ce mancati (si mie imi place la Mcdonalds si tocmai acum am dat tare) dar este bine sa va feriti, mai ales fara anticorpi la toxoplasmoza, nici salate nu mancati la restaurant pt. ca nu stiti cum sunt spalate.
cat ma bucut nespus pt. tine, si iti doresc sa vii in continuare cu vesti bune.
dimineata se vorbea de rezultate le analizelor, va spun ce mi-a zis si mie doctorul la ale mele: daca sunt mai jos de vaorile normale nu este nimic, inportant este sa nu depaseasca, iar cu leucocitele, la mine au iesit peste valoare si m-am speriat; mi-a spus ca este normal in sarcina sa creasca.
ceela eu am facut triplu test la prima sarcina, de obicei se recomanda pana in 34ani,daca te stii fara antecedente in fam. si sub varsta. si sa stii valorile, ca aici nu-ti spune negativ sau pozitiv, iti da o valoare: risc (sa spunem) 1 la 10000, sau risc de 900 la 10000. trebuie sa stii la ce valori esti, cu cat mai mic riscul cu atat mai bine.
tcelen poate retii apa si de asta ti se umfla piciorul (doar unul?), daca da, ar trebui sa mananci cat mai putin sarat si apa sa fie cu putin sodiu.
nshiro nici aici nu-ti fac cezariana la cerere (eu am facut fortat),te lasa si 24 ore ca asa este normal. sincera sa fiu, as fi vrut sa am experienta unei nasteri normale.
cat m-am intins
pupici la toate

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am venit de la eco. Normal ca dr a zis ca sunt nebuna si il stresez pe bebe fara motiv! Am vazut puiutul si dormea cu degetelul in gurita, apoi s-a trezit si ne facea din manuta.
Si seamana cu mine (are barbia ascutita ca mine; in familia sotului toti au fata mai rotunda). Sotul meu jura ca a vazut ca e baiat (normal ca vede ce ii convine), dar dr spune ca nu se vede inca!

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

laura_ioana ... avem cam aceeasi varsta. cit de mare e bebe al tau? al meu are 7.1 cm, nu mi s-a spus ce greutate are.
Andreea 13 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cela,dar puteti pune 2 nume,unul care-ti place tie f mult si unul care-i place lui tati.Eu cred ca o sa pun 3 nume .din care unul trebuie musai sa-i placa si la domnu tatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...ups! abia am terminat de citit paginile din urma! nici nu mai stiu ce am vrut sa scriu, oricum e tarziu si... mergem la culcarica!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by kim

...ups! abia am terminat de citit paginile din urma! nici nu mai stiu ce am vrut sa scriu, oricum e tarziu si... mergem la culcarica!

KIM & my baby

Hai ca ai fost simpatica rau la faza cu ai uitat ce voiai sa scrii...

Catrinel, Serj, dea multumesc pentru info . Eu mai am programare la doctor abia peste 3 saptamani cand voi avea 16 saptamani. Este cumva prea tarziu pentru masurarea pliului nucal? Aveti idee daca si varsta tatalui e un factor decisiv? Conteaza daca el are peste 35 de ani????

Sanatare si numai bine!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Cat, ma bucur ca totul e OK. Ne-ai cam speriat.
Fetelor, ce bebici mari aveti. Al meu avea la 10 saptamani si 4 zile doar 25 mm.
Va dau o veste buna: mi-a trecut in sfarsit raceala. Inca nu mi-am luat hainute de graviduta, dar nu mai astept mult. Si eu vreau sa ma vopsesc pentru ca am fost vopsita blonda si se vede la radacina cum mi-a crescut. Am asteptat sa fac 12 saptamani si cred ca sambata ma fac castaniu inchis ca sa se apropie de culoarea mea naturala.
Si noi ne-am gandit la nume. O sa-i spunem Stefan/Stefania dupa numele fetei nasilor. La al doilea nume nu ne-am hotarat. El vrea un nume, eu vreau altul. Oricum, trei nume nu-i punem ca o sa fie prea mult de scris in acte. Si-asa pierdem mult timp cu hartogaraia. Daca avem nume lungi va inchipuiti cat ar dura sa stam la un ghiseu?
Sunt fericita ca ieri mi-a venit masina de spalat. Am luat-o prin rate. In sfarsit, nu mai spal de mana. O sa am timp mai mult sa fac celelalte treburi prin casa sau sa
Haide-ti ca am scris asa mult.
12+

TweetyGeo

Mergi la inceput