Mamici de martie-aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
adar spune:
Laura, programare am la 16, dar nu va pot da vestile joi, ci doar vineri cand vin la munci...
Cu mutatul uterului am mai auzit, dar la 8 luni...nush ce sa zic...
Doamne, rugati-va pentru mine sa fie bine, va implor...
Si eu ma rog pentru voi.
Pupici pe burtici 

adar,
10+
adar
Catrinel_17 spune:
Pispirica, deci tu nu ai fost la medic sa ti le interpreteze!! Io as zice ca nu ar fi chiar asa de rele. La urina trebe sa-ti verifice nitratii, singe daca e prezent, si zahar.
Cu toxo inseamna ca nu ai avut, nu? Si deci nu ai nici anticorpi, fix ca mine. Trebuie sa ai grija la carne cruda (inclusiv cirnati, sunca), nu ai voie! Si ai grija la pisici.
Tweety geo, si io fix la fel. Nu mai fac treaba acasa, si la servici…. Foarte greu….
Laura Ioana – ai intrebat de translucenta nucala? Cel mai bine e s-o faci in sapt 12.
Sa se plimbe uterul cu bb prin burta… hmmm, nu stiu… sa nu fie intestinele, esti constipata, balonata?
Adar, va fi totul bine, ai sa vezi!! Iti tin pumnii tare tare tare tare
Pup burticoasele
C+ bb mik
Tina_Welsh spune:
Mai fetelor..eu le-am dat data trecuta disparute pe cateva fete...dar acum inteleg de fapt de ce au disparut...cred ca ele erau singurele normale. Noi daca inghitim un sambure de la o maslina,gata incepem, oare e bine pentru bebe ca am inghitis samburele ala? Oare nu ii cade in cap? Oare nu nu stiu ce...! Suntem zapacite rau de tot! Dar in fine...acum hai sa ma vait si eu!dar in primul rand sa ii spun ceva lu' Pispirica,draga mea IgC-inseamna o infectie veche care la momentul actual numai are nici o importanta daca e pozitiv sau negativ, IgM-ul este infectie actuala, care este problematic daca iese vreuana pozitiva la IgM, in rest.. toate bune si frumoase...la ce ai zis tu cu urina si cu astea ...nu ma pricep, desi le-am facut si eu..cred ca sunt ok din moment ce nici unul dintre doctorii care i-am consultat nu au zis ca e rau!
Adarlinisteste-te totul o sa fie bine.
Tweetyinsanatosire grabnica!
Lauranush ce sa zic!
Serj bis bis bis! Hai cand aflam ce e? Ca tu oricum daca mai visezi odata baiat cred ca o iei razna! ![]()
!
Fetelor...orice stress..ii face rau lui bebe, de asta puteti fi sigure, haideti sa incercam sa nu ne mai stresam aiurea ce ziceti? Sa mai gandim si pozitiv!
Ah si btw..astazi am simitit si eu fluturelele ala in burtica dupa care am simtit ca 3 batai de inimioara rapid rapid si gata! Nu am mai simtit nimic! Dar asta cand stateam intr-o pozitie mai putin confortabila!
Va pup!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Laura Ioana spune:
Fetelor a fost o alarma falsa, cred ca am fost balonata pentru ca acum e la loc...Oricum cand merg la control o intreb pe dr despre treaba asta.
Cat despre translucencta nucala eu nu inteleg de ce dr nostri nu ne recomanda ei tot ce trebuie facut, verificat si alte alea, de ce trebuie sa le cerem noi detalii!!!Am si asta in vedere la urmatorul control.
A mai facut cineva in afara de Catrinel testul asta? Sau si voi aveti dr aerieni?
Laura
12+
Puiutul meu
Catrinel_17 spune:
Laura Ioana - Tz-am zis eu ca esti balonata!! ![]()
In legatura cu testul ala… Poate ca doctoritza ta s-a gindit ca esti tinara si nu exista riscul unor probleme chromozomiale. Desi aici il cam face toata lumea, si sub 30 de ani. Eu nu l-am facut inca, luni era prea devreme, trebe ca BB sa aiba peste 51 de cm. cel mai bine e in sapt 12. daca dai o cautare pe despre copii dupa “nucal” o sa vezi ca s-a mai discutat.
Io stiu, poate n-o fi asa de popular in Roamnia? Dar nu cred, ca stiu lume care si-a facut…
C+ bb mik
adar spune:
Bine mai fetili, va cred pe cuvant !!!
Daca si voi, si aspirantele si sotzul si toata lumea zice ca va fi bine, eu credeti ca nu zic la fel ??? Ba zic, si inca chiar cu foc...
VA FI BINEEEE!!!!!!
Si promit sa nu mai stresez din nici un motiv, desi....nu stiu zau...oare nu-i cade-n cap Tina, ce zici...![]()
![]()
![]()
Sunt de acord: OPTIMISM LA MAXIM!!!
Sa vedem cat si pe care ne tine!
pupici pe burtici,
adar
10+
adar
Catrinel_17 spune:
Bravo adar, imi place de tine!!!! Te asteptam vineri cu vesti!!!
Io una incerc, dar nu reusesc sa raman ne-stressata. Parca ma sperii din orice, m-a enervat o „colega“ ca mi-a luat pur si simplu locuil de parcare ca ea nu a mai avut voie sa parcheze unde parca de obicei, si ce s-a gindit! Il ia pe al meu!
Si cum ea vine mai devreme la birou… Dar las’ ca ma scol io la 7, si mai vedem. Asta dupa ce scot masina din service, ca am bagat o indoitura in usa… Si ma mai mir de visele mele ca distrug masina – vezi, Seeerj???
Si tot ma gindesc ca nu are rost sa ma enervez, sper sa reusesc.
Hai ca faza aia a fost misto cu simburele de maslina care ii cade in cap la bebe/lina!! Tina!![]()
Aida, cum te-ai simtit azi?
…mamaaa, cit am scris azi…
C+ bb mik
tcelen spune:
FETELE,am fost la doctor,totul e fooooarte bine!s-a lungit bebelul meu,acum nu-l mai cuprinde pe tot odata pe echo,il vedem pe bucatele!misca intruna,mi-a aratat inimioara lui cum bate,cum topaia pe acolo,a zis doctorul ca e foarte multumit de ce vede,asa ca sunt si eu multumita!numai ca mi-se umfla un picior,stangul ,destul de tare,asa ca trebuie sa-mi fac iar niste analize ,sa vad de ce??!!
si mi-a zis ca placenta este jos,si ea ar fii trebuit sa inceapa sa urce,dar sa mai asteptam pana luna viitoare totusi!mi-a dat iar o gramada de vitamine,materna,E forte,magno-B6,iar acid folic din cauza placentei,ovule ptr. scurgere si duphaston!
SERJ,nu m-am dus singura,iar sotul meu nu m-a lasat sa intreb,dar eu continui sa cred cu tarie ca este fata!
am vazut ca multe din fete se duc la doctor zilele astea,asa ca le tin pumnii,si asteptam numai vesti bune!
pupici CRIS 18+
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Catrinel_17 spune:
Super, Tcelen!! felicitari pt BEBE frumos si maricel!!!
Ce ovule ti-a dat pt scurgeri?
C+ bb mik