Mamici de martie-aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of, Aida, ce nasol… Nu stiu ce sa maninci dupa ce vomiti, dar trebuie sa fie ceva usor, care sa-ti placa. (aici e dificil) Eu nu stiu niciodata ce mi-ar pica bine… Mai bagam grisine, dar acuma m-am scirbit si de ele. Incearca cu banane? Offf, si mai ai si serviciul. Le-ai spus ca astepti BB?
Io azi dimineata am dat la rate ca am simtit miros de friptura… Na, ce sa mai zic. Total aiurea. Dar nu am vomitat de 2 zile, deci era cazul.
Cred ca e buna strategia lui dananita, am s-o probez!

Nanuk, evident ca esti binevenita printre noi!!! Imi pare bine ca ai revenit, esti o simpatica si o optimista, cred ca va fi bine cit de curind!!!!!

Delia, bine ai revenit, chiar ma gindeam ce mai faci!!

Pispirica, ce analize ai facut?

Pupaturi mult si infocate

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata la fetite!!!!
irinuca inca nu am plecat ca mai avem putin de munca si mai am si ananlize de facut, iar pe 27 am programata amniocenteza si vreau sa plec linistita (bineinteles daca totul decurge bine). asa ca pana in oct. mai am de asteptat.
iar de 1000m, am spus ca imi este permis din cauza tensiunii, nu cred ca ar fi fost vreo problema daca eram sanatoasa, asa ca dupa cum ti-am mai spus: poti merge daca te stii cu tensiunea buna si nu sta prea mult acolo sus. mai depinde si de organismul tau.
iar prestarea... eh, este ca un remember la noi, dar nu din cauza lui bb, cat pt. ca eu nu ma simt bine. ca la primul copil nu am avut nimic si am avut raporturi pana in ultima clipa, si am citit ca este chiar recomandat (daca nu sunt interzise de la medic) pt. ca ajuta la nastere.
fetele cu RH negativ, daca tatal este pozitiv, aceasta analiza se repeta din cand in cand. acum intre 16- 17 sapt. trebuie repetata.
nanuk tu stii ca esti bine primita aici!
tcelen te duci singura sa-l vezi pe bb? poate afli? ca eu sunt fixata rau de tot azi m-a intrebat sotul ca daca va fi tot baiat ce facem? eu am zis ca as mai incerca, dar cred ca ma arunca medicul pe geam nu pe usa.
pupici la toate si o zi buna

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Salutare !
NANUK, daca te duci la aspirante si stai mai mult cu ele, le vei iubi. Eu am simtit ce simti tu acum cand am plecat de aspirante, dar la mine o juma de inima radea de fericire, o juma plangea dupa ele...
Sunt fete de milioane, sa stii. Eu in prima zi am intrat aici si m-am dus repede la ele inapoi sa le zic ca nu-mi place...e firesc !

Fetili, da, am fost la doctor, doar v-am zis, am facut eco, si mi-a zis "pozitie declina" si "motilitate redusa". Nu stiti ca eram disperata de nu mai stiam ce sa fac ? Acum trebuie sa mergem joi din nou, si tare mult vreau sa cred ca va fi bine!!!
Voi ce ziceti, va fi bine???
Durerea mea e in partea de jos a burtii, sub buric, si e mai mare daca sunt consti... (scuze!!!), cica pentru ca trece intestinul exact pe acolo si deranjeaza. Eu vreau sa cred ca va fi bine, ca de nu, il omor pe doctor...

Pupici pe burtici

adar 10+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel 17 am donat la sange cat n-am dat toata viata mea cred.
Am facut aproape toate analizele de sange si aici au iesit prost: fibrinogen, peste limita (am cautat pe internet si probabil ca are legatura cu starile reumatice pe care le am),
leucocite, peste limita (asta stiu ca inseamna sarcina, deci de asta nu-mi fac probleme)
limfocitele au iesit sub limita normala si pentru asta nu am gasit interpretare
La sumarul de urina mi-au iesit nitriti despre care trebuie sa fie negativi, iar la mine sunt slab pozitivi si nu stiu ce inseamna si tot aici leucocitele au iesit mult peste limita normala si nu stiu ce inseamna.
Am mai facut toxoplasmoza si a iesit negativ atat IgG cat si IgM, listeria care a iesit negativ
Am mai facut si citomegalovirus, iar aici am oarece indoieli, desi am citit ca e ok daca le am asa. Adica IgG a iesit pozitiv, iar IgM negativ.

Ma intreb daca ai inteles ceva din ce-am zis. Sper ca da.
Oricum am facut analizele uzuale, pe langa astea grupa si RH-ul, si cele specifice toxo si Cmg-ul.

Astept sa vad cum le va interpreta doctorul.

Va pup pe toate.

Anamaria 11+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Pispirica, nitriti in urina apar cand mananci mezeluri! Iar pt listeria trebuia sa-ti dea un titru (suna la laborator), nu-i lasa pe ei sa interpreteze rezultatul! Asa am patit si eu si de fapt nu era un titru negativ!!

Danutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

dananita imi mai spui inca o data ce sa le cer exact?

TITRU? e ok asa? Ei mi-au scris pe o hartie negativ si asta e tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Pispirica, da (scuze de intarziere)! Titru, ii spui laborantei ca doctorul tau vrea un titru! 1/160=titru de protectie=ok=asta se poate interpreta ca fiind negativ (ai anticorpi); de la 1/320 in sus trebuie tratata listerioza!! Mai vorbim in functie de ce titru iti iese. Mie imi dadusera initial titru negativ si era 1/320!!! Noroc ca era inainte de sarcina! BAFTA! si nu te lasa!

Danutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Salutare, fetelor. Am luat rezultatele la analize si mi-au iesit bune. Mai astept rezultatul la toxoplasma. Maine merg si la medicul de familie sa-mi confirme ca sunt bune si sa vad ce-mi mai spune. diseara termin flacoanele de Utrogestan, Acid folic si Vitamine Centrum. Nu stiu ce sa fac, sa mai iau in continuare. Sau trebuie sa iau altceva. Greturile m-au mai lasat. Nu de tot, dar accectabil. Raceala nu mi-a trecut. Inca mai am nasul infundat si-mi curge din cand in gand. Tusesc si acum. A inceput sa ma doara si pe mine in jurul buricului si am burta foarte rece. M-am gandit ca din cauza asta ma si doare. Cand tin mana calda parca imi mai trece. Sau e autosugestia. Ma simt imbalonata tot timpul. Dar cred ca e normal ce simt si nu-mi fac griji. Ma simt mereu obosita. As dormi intr-una. Treaba nu prea mai fac prin casa. Mi-e o leneeeeeeeeeeee. Si la servici mi-e o sila. Deabia ma misc. Mai vorbim, fetelor, cand o sa am timp si o sa ma simt mai bine.
12+

Mergi la inceput

mercic dananita. am sunat si l-am cerut. sper sa mi-l trimita pana la ora 4 cand trebuie sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor!
Ma bucur sa vad ca aveti rezultate bune la analize, e motiv de
Adar sunt sigura ca si la tine e bine, asteptam sa ne dai vesti joi cand vii de la dr. La ce ora ai programarea?
Fetelor eu am niste pitici pe creier: e posibil ca bebe sa se plimbe prin burta ca mie mi s-a mutat parca uterul cu totul in partea stanga si am o umflatura de numa', iar in dreapta e mai scobit parca? Astept sa vad daca revine la normal, daca nu o sun iar pe dr (cred ca zice ca-s nebuna).

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput