Mamici de martie-aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
nanuk spune:
Bine v-am regasit, fetelor,
ma bucur sa vad ca sunteti toate la apel si sanatoase, pe deasupra.
Eu m-am intors de azi la munci 

si nu pot sa spun ca ma bucur, desi as fi preferat sa nu am motive sa ma internez si sa stau pe urma o saptamina acasa. Ca sa nu mai spun ca am fundul ciur, dupa cite injectii am facut.
Mai am o saptamina de tratament cu buline si pe urma scap. Sau cel putin asa cred.
Oricum, ma asteapta o luna fara efort si fara
. Nasoool, ca al meu abia asteapta sa o luam de la capat cu incercarile. Chestia e ca inainte tb sa fac eu analizele hormonale, iar el tb sa faca o spermograma.
Sa vedeti atunci distractie, ca a facut ochii cit cepele cind a aflat. se stie ca la mine a fost problema, dar vad ca nu scapa nici el de supliciu. Nu-i place, dar nu are incotro si o sa se conformeze. Nu-i este clar insa daca umple borcanelul acasa ori acolo, cu revista ori cu asistenta (ca sa am eu pe cine sa omor pe urma)?!
Voi stiti ceva despre cum se fac lucrurile astea? Si cam cit costa, ca, dupa cite tonele de analize pe care le-a facut, nu pot spune ca acesta este un amanunt chiar neglijabil.
Va pup pe toate si va doresc sa cresteti bine la burtici. 
NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
Irina71 spune:
Seeeerj, iubita, credeam ca ai plecat deja in concediu ! 
1000m, zici ? Hmmm ... pai la Sinaia prima statie e la 1400 m.
Nanuk, eu cred ca mai bine te inscrii la aspirante, fetele de acolo sunt cele mai "la curent" cu preturi, conditii, vei afla o multime de lucruri. Cand am facut noi spermograma (la Giulesti) anul trecut in decembrie nu am platit nimic oficial, dar i-am dat la doctora 200.000 lei. Am cumparat pahar steril de la farmacie (ieftin), am "recoltat" acasa, apoi repede de tot (in maxim 30 min, altfel expira proba), am mers la spital, eu tineam paharul in mana (trebuie tinut la temperatura corpului), in timp ce sotul meu conducea masina cu viteza ! L-am predat la dr. Diana Cocei, am asteptat 1 ora pe hol, apoi a iesit cu rezultatul ! De retinut ca recoltarea spermei trebuie facuta in 3-6 zile de la un act sexual (sau o ... frectie
).
Scuze daca am fost off-topic, dar imi pare rau de nanuk, si am vrut s-o ajut. 
Irina.
15+
Multe poze cu mine
nanuk spune:
red]Nanuk[/red], eu cred ca mai bine te inscrii la aspirante, fetele de acolo sunt cele mai "la curent" cu preturi, conditii, vei afla o multime de lucruri. Cand am facut noi spermograma (la Giulesti) anul trecut in decembrie nu am platit nimic oficial, dar i-am dat la doctora 200.000 lei. Am cumparat pahar steril de la farmacie (ieftin), am "recoltat" acasa, apoi repede de tot (in maxim 30 min, altfel expira proba), am mers la spital, eu tineam paharul in mana (trebuie tinut la temperatura corpului), in timp ce sotul meu conducea masina cu viteza ! L-am predat la dr. Diana Cocei, am asteptat 1 ora pe hol, apoi a iesit cu rezultatul ! De retinut ca recoltarea spermei trebuie facuta in 3-6 zile de la un act sexual (sau o ... frectie
).
Multumesc mult, Irina, pe linga faptul ca ma ajuta informatia, o sa fie o mare usurare pentru el sa afle ca se intimpla totul in "mediul natural" de acasa.
Cit despre gasca de la "aspirante", am fost si pe acolo. Nu va suparati, fetelor, si ele sunt simpatice, dar imi place mai mult la voi... Cred ca din cauza burticilor...
Va pup pe burtici.
NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
kim spune:
Pupicei pe burticei!
Se pare ca sunt imunizata la bolile de copii (inclusiv la parvovirus desi nu ma asteptam), asa ca pot sa lucrez in continuare. Fiind vorba de cazuri de eritem infectios in scoala, azi au lipsit 4 gravidutze, si cu ocazia asta am dat si eu vestea ca sunt gravidutza fapt pt. care am fost felicitata etc. Acum nu ma gandesc decat ca important e sa fie totul ok cu bebicul.
Vreau si eu, please, sa adaugati pe listuta: DN BEBEL 11 aprilie 2006.
KIM & my baby
Delia21 spune:
Pup si eu fetele si scuze de ca trag chiulu,dar nu-mi merge netu acasa.si am o veste buna:nu am Hepatita B
.In rest toate bune,am schimbat obstreticeanu,greturi am toata ziulica chiar daca mananc.Si ma bate gandu sa dau o fuga pana acasa in tara ca mi s-a facut un dor de mami meu si de restul familionului de....nu va pot spune in cuvinte.Revin.
aida_o spune:

Minunea mea, cu antivomitivele, a tinut numai 3 zile... de vineri ma chinui iar cu greturile... Azi am varsat de 2 ori, si am plecat devreme de la birou direct la doctor. Mi-a marit doza zilnica, si mi-a zis ca, din pacate, daca nici asta nu ma ajuta, n-are ce sa-mi mai faca...
Odata cu cresterea bebe-ului, creste mult si nivelul de hormoni, si o sa ma tot chinui asa pina misca bebe-ul si scap de greturi
Sunt pur si simplu epuizata, iar de la birou nu pot lipsi dupa cum vreau eu, pentru ca mai am inca o luna pina ies din perioada de proba... Noptile abia reusesc sa dorm citeva ore... Uaaaaaaaaa... Vreau sa scap de greturi 
Am incercat sa maninc putin si des, cum mi-a recomandat medicul, dar ce ma fac cu greturile astea, mai ales daca tot culmineaza cu varsaturi?
Ce sa maninc dupa ce vars, astfel incit sa nu-mi faca iar rau si sa risc sa vars iar??
Se mareste clanul :)
tcelen spune:
ADAR,nu ma certa prea tare dar ,ieri nu am intrat deloc pe DC,ptr. ca de vreo doua zile am o ingrozitoare durere de masea,ce masea toata partea dreapta cu tot cu dinti si-mi da si niste junghiuri in cap de simt ca inebunesc,si cum pastile nu prea am voie sa iau,iti dai seama,ce misto,nu mai stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!!!!!
iar cu durerea are am avut-o ca la ciclu asta era cand aveam 2-3 saptamani ,nu mai incolo,am spus ca a fost unul din semne!asa dureri eu nu prea am avut,ma mai durea o zii ,doua,dar imi trecea si doctorul mi-a spus sa stau linistita ca sunt dureri normale,ptr. ca se intinde uterul,hormonii mai sunt de vina!dar la tine pentru ca persista eu zic ca ar trebuii sa te duci la doctor din nou,sau sa mai incerci si la alt doctor,ca sa fii sigura ca totul este bine!
AIDA,eu am 18+ si vomit si acum,am greturi ,nu suport mai nici o mancare ,nu am nici o pofta,nu suport dulciurile,asa ca..............,iti urez ca tu sa scapi mai repede de greturile astea chinuitoare!
azi maduc si eu la doctor sa-mi vad puiul,asa ca urati-mi succes,si sper cand vin sa va aduc numai vesti bune!
pupici,CRIS 18+
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
dananita spune:
Tcelen tin pumnii! Asteptam vesti bune!
Aida patesc si eu greturi si salivatie abundenta de cateva zile, ar fi bine daca ar fi doar atat insa culmineaza ca si la tine cu senzatii de voma. Doar senzatii pentru ca nu suport sa vomit si atunci procedez asa in momentele critice: stau dreapta (e f important sa nu te apleci si sa nu faci miscari bruste cu capul), cu privirea in sus si respir des pe gura si nu in ultimul rand ma gandesc la cu totul altceva decat senzatia de voma si eventual daca ai la indemana sa mirosi un fruct citric. Sunt niste reflexe foarte greu de controlat dar o sa-ti iasa dupa ce exersezi de cateva ori. Daca se intampla nenorocirea e important sa te speli pe dinti (mai ales partea inferioara pe interior) si sa te clatesti bine cu apa rece. Dupa ce trece senzatia/nenorocirea eu mananc numai fulgi de porumb (care absorb foarte bine sucul gastric) si beau numai apa plata foarte rece sau cu putina lamaie. Am vorbit cu doc dimineata despre senzatiile astea si credem ca am gasit cauza: pana acum cateva zile luam materna si acidul folic dupa un mic dejun consistent. De 3 zile insa le iau pe stomacul gol. Explicatia e ca un nivel ridicat al fierului in sange provoaca senzatii de voma (nu este valabil pentru toata lumea, asta e concluzia la care am ajuns noi de dimineata). De maine voi proceda corect si va voi spune daca am scapat de aceste greturi de dimineata. Azi mi-a fost asa de rau ca am venit cu taxiul la job.
Irina nu uita ca la o asa altitudine aerul este rarefiat. Sa nu stai prea mult sus. Daca nu vrei neaparat sa cuceresti 1400 poti merge pe jos usurel pana intr-o poienita la o altitudine mai mica.
In weekend am fost si eu la Brasov si am urcat usurel pana la Fantanita Popey :) A fost un fel de calatorie de adio si la coborare eram atat de trista (pt ca iubesc mersul pe munte)...atunci sotul meu mi-a promis ca-l vom plimba pe BB pe munti si mi-a mai trecut putin imaginandu-mi tot felul de trasee cu BB in spinare.
Ca sa-ti raspund si la problema cu prestarea: noi de 2 ori/saptamana, dar mai incet si mai trist![]()
Despre Jane04 si Adriana mica mai stie cineva ceva???
Adar sa iei 2 Nospa odata si daca nu-ti trece in 30 min trebuie sa vorbesti cu doc neaparat. Ai grija sa nu depasesti 3Nospa/zi
scuze pentru intindere!
PUPETURI!
13+
Danutza
dutza
I'm coming
!
Pispirica spune:
Neata fetele!
Am niste emotii de zile mari. azi merg la doctor, in sfarsit. Abia astept sa vad cum stam, mai ales ca am niste analize care au iesit cam prost.
Ma cam trec transpiratiile, abia asteeeeeept 

.
Tina_Welsh stiu ca ieri trebuia sa te duci la doctor. Ai fost? Ce-ai facut? Ca stiu ca si tu erai un pic ingrijorata. Da un semn si zi-ne ce-ai facut.
Uffffff!!!!! Grea e asteptarea asta. Ma omoara!

Si pana la ora 17 mai e muuuult si bine.
Hai ca probabil v-am ametit de cap.
Va pup pe toate

Anamaria
11+ si bamboocel cel voinicel
Tina_Welsh spune:
Buna ziua burtici. Tcelen,tin pumnii.
Pispiricanu am fost. AM fost atat de ocupata incat am uitat de tot si de toate! Sa vedem cand ajung!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel