Mamici de martie-aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Fetele, dar durerile de cap? Parca stiam ca nu sunt bune deloc in timpul sarcinii..
Ieri m-am trezit brusc din somnul de dupa-amiaza si asta de trei ori, o data televizorul mergea si au inceput reclamele foarte tare... trezit, a doua oara a sunat mobilul sotului care l-a luat si a fugit repede cu el din camera - trezit - dar pentru ca nu a raspuns repede la telefon prietenii care au sunat au sunat si pe mobilul meu... ca sa nu ne putem odihni linistiti Duminica la pranz... De data asta m-am ridicat brusc din pat si am pus mana pe telefon sa il arunc de pereti... cand ma infurii nu prea am control, in restul timpului sunt tare calma... Noroc ca telefonul a aterizat in perini...
Dar... m-a apucat o durere crunta de cap care nu mi-a mai trecut toata ziua...
Stiu ca nu am voie sa iau algocalmin... Nu iau nici un fel de medicament dar aseara ma cantam de durere prin casa... Am adormit aseara pe la 11.00 cu durere de cap... Mi-a trecut pana dimineata. Dar... ce putem lua cand ne doare capul asa rau?
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dana incearca cu ceai de tei!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor sa nu ma dati disparuta ....
Sunt aici, doar ca nu mai am net la serviciu, iar acasa mi s-a stricat computerul
De azi intru in sapt. 16 si ... mi se pare ca imi tremura un muschi in burtica !! O fi bebe ? Sau matzele ?
Maine plec la munte si nu stiu, am voie cu telecabina ? Voi ce credeti ? Ma gandesc la diferenta de altitudine brusca.
Va pup pe toate si ma gandesc la voi !

Irina. 14+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Irinuca, pai in ce saptamana esti mama, ca ne-ai indus in "teroare"...esti 14 ca la semnatura sau 16 cum ne spui?

Bai fetelor, ce ma fac eu cu durerile astea de burtica? Ca azi m-a durut rau de tot si am luat o No-Spa...
Si nu stiu unde pot gasi ceva despre aceste dureri, ca tot caut, dar mare lucru n-am gasit. Dr. mi-a zis ca sunt niste contractii uterine si ca de-aia mi-a dat Duphaston, dar ma doare cu el cu tot, si ...mi-e frica sa nu ii fie rau lui bebe. Nu mi-e de mine, ca suport durerea, dar oare el e bine???
Stiti cum e, exact ca la ciclu, o durere ca de ciclu. Nu mai are nimeni asa ceva ?
Haideti, dati la baba un sfat ceva ca am cazut iar in butoiul cu frica si nu mai stiu pe unde sa ies...

Pupici pe burtici...

adar + 10+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare ...
dureri de burta am si eu de mult timp si mi s-a spus ca sint tare normale, numai sa nu fie insotite de singerari sau febra sau sa nu fie prea intense. Eu, de vreo 2 sapt. am un carcel in burta linga buric ... vine, pleaca mai ales cind ma intorc de pe o parte pe alta. Si cum eu dorm pe burta, de la o vreme a inceput sa ma doara asa ca trebuie sa-mi schimb pozitia si ma tot fatai toate noaptea de pe o parte pe alta.
Asta-i viata, ce sa facem? In rest eu ma simt bine, mi-a crescut putin burtica, dar nu prea tare si maine ma duc la echo iar. Dupa aia ma mai linistesc si eu putin.
Andreea 12 sapt. +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DanaR, eu mai iau cite un paracetamol daca ma doare foarte tare. este singurul medicament care e OK in toate trimestrele, asa am gasit, dar nu ai voie sa iei decit 1/zi, si nu ai voie mai mult de 2-3 zile la rind.

Poate ar fi bine sa inchideti telefoanele cind va odihniti, eu asa am facut, ca am patit-o si eu...

Adar, ai facut echo cind ai fost la doctor? cind a fost asta? a zis ca e OK? Poate incerci si alt medic?

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar mai ia no-spa daca te mai doare burtica(poti lua 2-3 pe zi) sau supozitoare scopantil, scobutil, astea toate sunt pentru durerile alea de care ziceai (ca la ciclu)
Catrinel multam fain pt link.

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Irina, distractie placuta la munte!!! Io zic ca muschiuletzu care-ti tremura e…BEBE!!! Si ai grija la diferenta de altitudine brusca, io-s mai panicoasa asa, dar n-as risca.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!
irina bine ai revenit! eu am intrebat medicul meu pt altitudine ca tot la munte vrem sa mergem, dar daca nu ai probleme de tensiune poti sa mergi. eu nu am voie la mai mult de 1000m, iar daca depasesc sa nu stau mai mult de 2 ore. deci cred ca poti sa mergi, mai ales ca daca urci cu telefericul nu ramai acolo?! oricum, daca te simti rau, intoarce-te imediat.
danaR cu durerile de cap, daca poti sa dormi asa este mai bine, si cand te trezesti daca nu iti trece atunci sa iei ceva, eu cand am pierdut sarcina in spital am avut dureri groaznice de cap (tensiunea mare da dureri de cap) si ce mi-au dat ei a fost Tachipirina (care eu o dau la baietelul meu pt. febra), ei mi-au dat-o pt. durere de cap.
catrinel multumesc de explicatie, ce sa zic... acum iau ce vine, sanatos sa fie; dar tare mult imi doresc fetita!

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Adar, scuze ca scriam pe furis de pe comp. unui coleg care are acces la net si nu mai avusei timp sa modific semnatura !
Da' io zic ca intrai in sapt. 16 !
Oricum la mine e asa o nebuloasa ca UM 16 mai, dar am ovulat in ziua 29 (13 iunie), stiu pt. ca vin de la aspirante (Endometru) si mi-am luat temperaturile, am printat graficul de pe Fertility friend care imi arata ovulatia. Asa ca nu prea stiu EXACT in ce sapt. sunt, parerile sunt impartite (doctorii sunt tentati sa-mi masoare de la UM).
Oricum, am mai mult de 15 sapt., clar. Cu cat, nu stiu
Na, ca modificai si la semnatura

Catrinel, pupici . O sa incerc sa fiu cuminte.

Fetelor, o intrebare mai delicata : voi mai prestati ? Ca noi nu prea, de teama sa nu sufere bebe (am pierdut o sarcina in ianuarie)

Irina. 15+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput