Mamici de martie-aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Laura, stai linistita. am citit undeva despre ele, dar nu mai stiu unde. Caut si iti spun. Cica se datoreaza intinderii muschilor si ligamentelor uterului, si ca atat timp cat nu sunt insotite de sangerari , febra si alte minuni, e totul OK.

Stai linistita mama, ca nu e nimic de rau. Pe mine ma doare sub burtica de la 4-5 saptamani, si ma doare si acum, dar cica nu-i de rau. Se pare ca la oprite in ev. (nici nu vreau sa sciu asa ceva intreg!!!) durerea se localizeaza intr-o parte. Si la mine asa a fost in 2003.

Hai ma, ca acum e bine !!!
Te pupic.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Aileana, LA MULTI ANI! Sanatate si tie si bebelului si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Va doresc o zi exceptionala tuturor!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura ioana, e sigur ce zice adar, despre ligamentele uterului care se intind. Am si eu chestii din asta cind ma intorc de pe o parte pe alta, sau cind ma ridic din pat.

Aileana la multi ani, multe bucurii si sanatate! Un bebe minunat, sanatos si norocos!!

Nicolle, zau asa, cum sa pici ca musca-n lapte?? Suntem in aceeasi oala, toate cu cam aceleasi probleme, si suntem aici sa intrebam, sa ne incurajam si sa ne bucuram impreuna!!! Baga mare cu activitatea pe forum, acuma ca nu mai ai nici gretzuri!! Norocoaso!!

Am fost la medic azi, totul e normal si OK, greutate, lungime, batai ale inimii. Numai eu sunt cam constipata. A zis sa iau magneziu mai mult, sa iau 2 tablete seara si am sa dorm si mai bine. Deci se pare ca 2 tablete de magneziu seara ajuta la somn.

Asa ca totul e OK. Pfiuuu, mi-a cazut o piatra de pe inima. … lui bebe i se vedea clar capul, se vedea cum bate inimioara... nu mai era ca data trecuta, cind TOT era numai o inimioara, acuma inima avea locul ei. Si mi-a aratat: asta e capul, burtica, pulpa :-) si mi-a zis: "aici sunt organele genitale, dar nu imi dau seama inca ce e." Hmmm, am impresia ca va fi baiat.

A vrut sa-mi masoare transparenta pliului nucal, dar era prea devreme, bebe e prea mic, se poate (cu programul lui) numai de la 51 mm. Asa ca ma duc martea viitoare. Voi ati facut asta deja fetelor?
Bebe al meu are 41 mm la 11 sapt, ceea ce e absolut in grafic (alta piatra de pe inima a facut poc!!)

va pup cu drag!!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mercic pentru incurajari, fetelor, m-am mai linistit desi durerea de care va zic nu e sub buric unde e uterul, ci deasupra. Oricum m-a mai lasat (sper).
Catrinel bravo pentru bebe, ma bucur ca e bine, sanatos. Cat despre transparenta pliului nucal, nici nu stiu ce e aia!!! Ce e, ce e??? La ce e bun? Trebuie un aparat special?
Am fost ieri la cumparaturi cu sotul si mi-am cumparat doua bustiere (sutiene sportive) sa-mi tin sanii in ele cand stau prin casa sau dorm (ca, vorba sotului, daca ma intorc pe o parte il lovesc peste ochi si nu poate justifica vanataile dimineata )

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

la toate burticutele!!!!!
Aileana in primul rand tie un LA MULTI ANIsi tot ce-ti doresti!!! scuze de intarziere.
tcelen nu sunt scumpa la vedere, dar cand am zis si eu hop... mi s-a intors raul de care am crezut ca am scapat
si apoi in aceste 3 luni am fost ca o carpa, si am lasat casa la voia intamplarii. sotul meu facea mancare cand venea de la serviciu, iar de puiul meu nu prea am fost in stare sa ma ocup
acum ma simt ceva mai bine si incerc sa recuperez. dar oricum va citesc cat de mult pot
Catrinel ma bucur ca te-ai linistit si ca totul este ok, eu nu fac translucenta nucala; sunt depasita de varsta si fac amniocenteza.
fetelor, sunt cu adevarat obsedata de a face o fetita si aseara am visat (a 2-a oara de cand sunt insarcinata)ca am nascut baiat si ca eram atat de dezamagita
Laura Ioana, au dreptate fetele sunt normale,unele. dar daca te doare deasupra buricului, poate ai facut ceva efort si sa fie asta motivul? oricum nu te ingrijora, nu cred sa fie ceva rau.
pupici la fete, ma duc sa termin curatenia

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Inca o ciudatenie la mine este ca de cateva saptamani am stomacul foarte umflat (chiar daca nu am mancat nimic) si arat de parca as fi insarcinata in stomac, pentru ca in partea de jos (la burtica) arata normal. Nici daca incerc sa "sug burta" nu reusesc sa il aduc la dimensiuni obisnuite.

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Serj, in vise am inteles ca de obicei sunt temerile noastre. Io am visat ca am calcat o femeie cu masina, ca am busit masina, etc (asta-i groaza mea….). Asa ca nu-ti fa griji, sunt numai temerile tale.

Laura Ioana, asta e un test (de fapt de face o echografie si se ia singe), pt a determina posibilitatea unor boli (sindrom Down, etc). se face pina la 14 saptamini. Se masoara un pliu de la ceafa, care nu trebuie sa fie prea gros (parca nu mai gros de 3 mm). Sa intrebi pe doctorita ta… Cred ca se face intre sapt 12-14, parca, ma mai uit pe net.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Laura Ioana nu te speria nici de stomac, si la mine este umflat si cred ca diger foarte rau, pt. ca de cele mai multe ori imi este rau de la stomac. si burta mea incepe de la stomac.
Cat cum te simti??? sa stii ca am citit si eu pe un site italian despre acest Parvovirus B19. si este destul de cunoscut, acum scrie intra-devar ca poate afecta si fatul, dar mai scrie si ca este frecventa nasterea unui copil sanatos de la o mama infectata in timpul sarcinii. am sa intreb si eu pe gine. despre aceasta boala, sa vad ce spune. iti doresc din suflet sa fie cu bine pana la urma.

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor...scuze ca intervin..Catalina de la pozitia 19 nu este cumva fata care a avut probleme cu sarcina si a facut avort? Nu de alta, dar daca este ea, ar fi bine sa o scoateti de pe lista!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Laura Ioana, uite:
http://www.diagnosticultrasound.org.uk/nuchal_translucency.htm

C+ bb mik

Mergi la inceput