Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Va salutam si noi pe fuga!
Andra, multumim pentru felicitari! La multi ani lui Andrei si perecere frumoasa!
Roxana, bravo micutei tale! Ai vazut ce fata mare ai si cuminte!
Noi ne chinuim rau cu maselutele. Chiar mi s-a stricat un pic la stomacel. I-am dat repede smecta. Sper sa nu o fi constipat-o acu.

Va pupam acu pentru ca scriem pe furis, am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andra, da, Arturicii au fost la gradi.

Magda, si noi avem probleme cu maselele. Este la fel de agitata cum era la primii dinti. Nici la canini nu a facut asa rau.

Intre timp sa va mai amuzati:

Dieta saptamanala pentru cei care doresc sa-si pastreze silueta:

Luni
Dimineata: coaja a doua oua + 5 firimituri mari de paine.
Pranz: 4 sunci de albina in foietaj + 1 cotor de mar.
Cina: 1 ora de jogging.

Marti
Dimineata: o firimitura de ou prajit.
Pranz: doua boabe de mazare si o fasole + 1 sambure de pruna.
Cina: 20 de flotari.

Miercuri
Dimineata: 2 fulgi de porumb.
Pranz: inspirand nu prea adanc, miros de friptura + coaja unui cartof mic + 1 lingurita de iaurt.
Cina: 1 ora de urcat pe trepte.

Joi
Dimineata: lapte degresat 1/8 litri.
Pranz: 1 frunza de spanac cu doua oua de musca + sucul unei cirese.
Cina: 23 de flotari.

Vineri
Dimineata: 1 lingurita de miere de albine.
Pranz: 3 oase de pastrav + 2 coji de cartofi fierte cu sare + 3 afine proaspete.
Cina: 1 gura de aer de munte sau de mare.

Sambata
zi de post
1 lingurita de pesmet

Duminica
Dimineata: 6,75g seminte de floarea soarelui sau dovleac.
Pranz: tocanita din palaria unei ciuperci.
Cina: se sare...

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara si la...raport...azi fetita mea cea scumpa si draga a implinit 9 anisori! Sa-mi traiasca desteapta mamii!Azi a avut parte doar de cateva bomboane servite colegilor, pt. ca abia sambata facem party. In schimb (doar eu cu ea) asa ca intre fete, am fost la mc donald's si apoi la kid's land(un loc special pt. copii-fff frumos) unde s-a zbenguit vreo ora pana a transpirat toata in cap.Ne-am intors pe la 22:30 si ne-a facut tati...plimbarete nocturne...de gelos ca a stat baby-sitter(da' ce bine o fost)
Multumesc tuturor pt. sustinere si urari! Numai bunul D-zeu stie ce v-a fi!
Gata..la nani....O noapte linistita tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ANDUTA!!!! Tania, ureaza-i din partea noastra multa sanatate,sa ai abia o viata linistita si lipsita de griji prea mare, sa aiba parte de tot ce e mai bun!!!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anduta Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!

Alex cuminte foc azi la gradi, a fost un clovn si ea a aplaudat. Nu a mai plans, foarte putin dimineata cand a dus-o tati. A papat foarte bine la pranz si a vazut-o si Ioana cuminte la masa. La fel si Arturicii, tare cuminti. Gata, avem copii de gradinita!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Anduta!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

la multi ani Andutza!! (sorry ca n-am fost pe faza ieri cu urarile, sper sa le primesti si cu o zi intarziere).

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare!

Mai intai de toate, Andreea, sa fi cuminte si sanatoasa si sa-ti asculti parintii!
Roxana, mi-a placut cura ta de slabire!. Felicitari Alexutei pentru progresele de la gradi. S-a acomodat repede!
La fel si Arturicilor! Numai copii cuminti si frumosi la noi pe forum.
M-am uitat la o gramada de poze! Care mai de care mai frumosi si mai haiosi. Asa ca trimitem la toti copilasi!
Mirunica mea e un pic bolnavioara. Sincera sa fiu nu stiu ce are. Dupa ce a facut vaccinul ROR la o saptamana a facut febra, dar nu continuu, ci puseuri, ii urca pana la 38, pe urma a inceput sa tuseasca si sa-i apara basicute pe corp. A fost ieri tata la medicul nostru de familie, care, sincera sa fiu nu prea le are la copii, a zis ca e o intoxicatie (din ce oare, nu stiu)si mi-a dat sa-i dau Peritol. Astazi, insa mi-a zis tata ca i-au aparut si mai multe basicute decat ieri si ma intreb ce poate fi. Am vorbit cu o doctorita pediatra si a fost de accord sa vina la noi diseara dupa ora 7 sa mi-o consulte. O prietena, farmacista, cand a vazut-o a zis ca pare a fi varsat!!!!!!!!!!!! Dar iar???!!! Ca doar a avut varsat, si acum e vaccinata impotriva rujeolei si rubeolei. Sa fie oare vaccinul de vina. Mi-e tare mila de ea, dupa ce ca se chinuie cu dintii o mai si mananca pielicica si mai si tuseste! . Altfel ea e vioae. Noaptea insa e mai greu ca nu poate dormi, si bine-nteles nici noi pe langa ea.
Sunt curioasa ce va zice doctorita asta pentru ca am inteles ca este foarte buna.

Va pupam acu si va dorim o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Tania, La multi ani pentru Andutza , sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii!!! Distractie placuta la petrecere! Multa sanatate mamei tale!

Felicitari "bobocilor" de gradinita - Alexandra, Yann, Philip si Matei! Avem deja copii mari si nici nu ne dam seama!

Andra, La multi ani pentru Andrei, sa fie sanatos si sa aiba o viata fericita!!! Petrecere frumoasa!

Magda, felicitari pentru succesul cu olita! Multa sanatate Mirunei! Poate ca e reactie la vaccin.

Saptamana aceasta am facut pauza de gradi pentru ca a luat o usoara viroza si a facut febra de mai multe ori pe zi. Are si nasul infundat, dar cu toate astea ea e plina de energie si vesela, se trezeste cantand. Ii dau doar nurofen (sper sa nu fie nevoie de antibiotice, oricum azi a fost mai bine, fara febra), iar seara si peste noapte ii pun cartofi cruzi la picioare si-i fac frectii cu apa si otet. E prima ei raceala mai serioasa, pana acum n-am avut astfel de probleme si sper sa nu prea mai avem. Cel mai rau ma supara faptul ca nu poate respira bine.

Vreau sa-mi fac timp sa vad pozele cu copilasii vostri, zilele acestea am fost tot pe drumuri pentru rezolvarea actelor pentru apartamente si ajungand acasa nu vroiam decat sa stau un pic intinsa. Noroc ca mama a fost la noi si a stat cu Clara.

Tatiana 24 cu si si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

multumim pt. urari.Anduta le-a citit cu mare placere. Era asa incantata ca atata lume o felicita.....
Catalina ai zis ca vii cu mai multe amanunte despre Laura vorbareata!
Tatiana, sanatate multa Clarei si ai grija la tine, sa nu se ia viroza...
Magda, ce-i cu Miruna ce ti-a spus dr.Ti-a comnfirmat varsatul de vant? Of..tinem pumnii sa nu.....
Mickyyy-niciodata nu-i tarziu-pupa cucuietele frumoasele....
Roxana, Ioana si toate celelalte mamici cu pitici la gradinita-felicitari pt.curajul de ai da la gradi...eu sunt stresata rau pe ideea asta: daca se imbolnaveste de la copii, daca-daca...
Fug .... a venit duracell-ul cu demolarile!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput