Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Nu am scris de mult dar va citesc zilnic.
La multi ani, Anduta! Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.
Felicitari copiilor cu program incarcat(la gradi) . Si mie mi-ar place sa-l integrez pe Robert intr-un colectiv, dar aici in Suceava nu am unde sa-l dau, asa ca vom astepta pana la anul.
pentru copilasii bolnaviori.
Incercati pt. bebei ce am gatit eu: un dovlecel ras, 3-4 cartofi dati pe razatare, cascaval dat pe razatoare, 2 oua, faina nu prea multa, sare. Se amesteca totul si se da la cuptor. Se serveste cu smantana, iaurt.
Sper sa reusesc sa pun si eu fotografii noi pentru ca am ramas in urma.
Copilasii sunt foarte frumosi. Nici nu-mi vine sa cred ca s-au facut asa de mari.
Scuzati ideile imprastiate dar am petrecut aseara (am implinit 4 ani de casatorie) si acum sunt la servici si sunt cam zapacita.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna ziua tuturor,

Dragos luni noaptea a facut o febra f. mare nu stiu cat avea ca fiind in somn nu l-am trezit dar ardea rau de tot. I-am bagat un supozitor de novocalmin si in scurt timp s-a linistit. A doua zi am fost la medic si a zis ca are puroi in gat. Asa ca acum suntem cu antibiotice. Am incercat sa-i dau si Nurofen la recomandarea dr. dar i-si face greata si dupa ce ca nu mananca suficient sa si dea afara tot ce are in stomac nu pre imi convine asa ca ii dau doar antibioticul. Voi ati patit sa -si faca greata de la Nurofen? Sper sa se faca bine. Acum nu mai face temperatura , sper ca si rosul din gat sa dispara.

Dupa mult timp in care spre rusinea mea nu am mai pus mana pe o carte azi am terminat de citit CODUL lui da VINCI. E o carte super care merita citita.

Felicitari copilasilor care s-au acomodat la gradi.

Dragos de un timp in coace e tare egoist. Nu vrea sa mai dea nici o jucarie. Mai bine sta cu ele in mana si nu se joaca decat sa puna si alti copii mana pe ele. La un moment dat am crezut ca nici nu stie care sunt jucariile lui dar se pare ca m-am inselat amarnic.
Voi ati patit asa?Dupa un timp uita ca vede si jucariile altor copii si vrea sa se joace cu ele si mai iuta de ale lui, dar nu stiu cum sa procedez sa nu fie asa egoist.(Oare un fratior sau o surioara sa-l mai linisteasca?)

Pupici tuturor

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare!

Multumim mult pentru incurajari!. Din fericire nu s-a confirmat varsatul. Mi s-a spus ca e intr-adevar intoxicatie, zice ca de la niste fainoase dupa cum arata bubitele, numai ca nu-mi dau seama de la ce, pentru ca nu-i dau decat biscuiti (fara crema) si painica. Nu mananca pufuleti sau alte chestii de genul asta. Iar pentru tuse a zis sa-i dau un sirop de patlagina pentru ca nu tuseste foarte rau si nu are sens sa o indop cu medicamente mai tari. Eu ma gandesc sa nu fie o reactie alergica. Tata a vopsit la el acasa si nu iesise complet mirosul de vopsea cand a luat-o din nou la el. Eu fac reactii alergice urate la mirosul de vopsea. E foarte posibil sa ma mosteneasca!
In rest ea e bine. E vioaie... baga in ea ca sparta... noroc ca e foarte activa si nu se ingrasa foarte tare. Eu sunt multumita ca nu face nazuri la mancare.
Aseara am ras de ea (ma rog nu in fata ei, ci cu sotul). Mancase o gramada de branza - bine-nteles fara paine pentru ca nu agreaza painea, zice "paine nu, paine nu", apoi a mancat si bibe cu cereale si dupa aceea s-a ridicat in picioare in patut si mi-a zis "mami, doa(r)e bu(r)ta! au auuuuuu!" am intrebat-o daca vrea sa faca kk si mi-a zis da da da. Am pus-o pe olita, a facut kk si se batea cu mana pe burtica si zicea "bu(r)ta ma(r)e". Si pe urma s-a linistit. Dar era tare haioasa! E adevarat ca avea o ditamai burta!!!!

Ramona, o sa incercam si noi reteta!

Tatiana, cum merge sarcina? Cum te simti cu doi bebei in burtica? Mica ta ce zice ca mai vin pe lume doi prichindei? Multa sanatate piticoatei si ai grija sa nu iei si tu viroza!

Va pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

am si eu un album pe yahoo si vreau sa-l pun sa-l vedeti si voi. Dar habar nu am cum se face. Spune-ti-mi si mie va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Anduta

FelicitariRamona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!
S-a incheiat inca o saptamana de munka, asa ca imi gasesc cateva minute sa mai stau de vorba cu voi.

Anduta!!! Sa fii sanatoasa, sa ai muuuult noroc si o viata plina de bucurii!!!

Felicitari celor mai mici prescolari ai tarii si bafta in continuare!

Magda si Cristina, multa sa sanatate prichindeilor!!!

Si noi am avut, din pacate, o saptamana cu surprize neplacute: febra aproape 39 marti dimineata, apoi tot asa marti ziua, miercuri noaptea si ziua, joi noaptea. Cu greu i-am scazut-o, cu nevralgin si nurofen. Restul parca erau apa de ploaie. Vad ca acum s-a potolit febra, dar tot stau cu grija. Se pare ca de la maselute ni se trage pt. ca azi am ajuns si la pediatra si in rest Rares e bine, sanatos. Are insa niste umflaturi in gurita de nu mai pot de mila lui. Cica s-ar putea sa faca din nou febra cam intr-o saptamana. Sa vedem.

Cu pozele am ramas codasa codasilor, dar sper sa-mi fac timp zilele astea.

Cristina , si Rares recunoaste jucariile lui, dar, de cele mai multe ori, le prefera pe ale altora. Doar sa aiba el o jucarie prea draga, atunci nu o cedeaza. Eu zic ca e normal sa aiba simtul proprietatii. Trebuie sa avem rabdare cu ei.

Ramonica, la muuuuulti ani in continuare! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!!!
Multumim pt. reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna ziua!

Eh, Adriana si noi suntem codasi cu poze, povestiri, etc.

Saptamana noastra a fost una plina.
Arturicii, asa cum v-a tinut Roxana la curent, sunt baieti mari si incet-incet se acomodeaza cu gradi. Mai avem pana suntem f f cuminti dar avem vreme. Azi la plecare au fost de acord sa o pupe pe d-na invatatoare.

Eu de 3 zile stau acasa. Duminica si lunea ce au trecut am avut niste dureri teribile de cap (frunte).
Asa ca luni la spital cu mine. Radiografie, analize, etc.
Am o mega sinuzita.
Au incercat sa imi faca punctie; m-au chinuit de am ajuns sa tip la ei ca eu le dau in scris ca nu vreau punctie. Mi-au facut de 2 ori anestezie dar nu a prins.
Asa ca am ramas cu antib de 2 ori pe zi direct in vena (stau cu branula in mana de zici ca cine stie ce am patit), cu injectii si aerosoli, si cu interventii zilnice in sinusuri in spital.

Dar ma fac eu bine!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Gata, am pus poze din concediu in albumul Arturicii_2005 !

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Lume Lume !!!! Veste MAAAREEEE !!!

ANDREI ALBASTREL A FACUT SINGUREL AZI PRIMII 2 PASI !!!!

FELICITARI ANDREI !!!!!

Felicitari ANDREI pentru ambitie, putere si dorinta!!!!

Felicitari Imelda pentru RABDARE, INCREDERE si PUTERE !!!

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei Albastrel, te felicitam si te pupam dulce, desi tu nu vrei sa ne raspunzi la telefon.

Eu voiam sa o laud pe Alex ca a fost cuminte la gradi si a papat tot, nu a plans dimineata. Pare ok si adaptata. Luni va fi mai greu probabil.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput