Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!

Chiar daca nu am mai scris am reusit sa va citesc aproape zilnic.
Mult succes copilasilor care merg la gradinita sa se adapteze cat mai repede! Am si eu aici o colega care si-a dat fata la cresa, dar imi zice ca s-a acomodat foarte repede si nu a plans. Mica mea sta inca cu tata. Mi-a fost mila de ea sa o dau la cresa. Asa ca abia la anu' va intra in randul copiilor cu "serviciu".
Tania, multa sanatate mamei tale. Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.
Gabi, nastere usoara!

Noi sa spunem ca suntem bine, cu mici exceptii. Ne chinuie maselutele de mama focului. Mi-a facut si putina febra, iar aseara nu a dormit de loc intre 3 si 5.30 dimineata, ca am ajuns chiauna la serviciu!

De vorbit vorbeste multe si marunte. Repeta dupa noi absolut tot, insa nu ii iese mereu cum ar trebui.
Cu oala stam bine! A inceput sa ceara din ce in ce mai des. Sambata am plecat chiar fara pampersi pe noi! Bine-tneles pe distanta scurta. Am pus-o pe oala inainte de a pleca de acasa, insa nu a facut nimic, si cand am ajuns la coltul blocului mi-a zis "mami, pishu!". Am zis sa o pun sa faca langa gardul viu... ca sa nu ma mai intorc. ZIc, na... e copil. Dar nu a vrut sa faca nimic. Striga in gura mare "OALA, OAAAAAAAAAAAAALA, OALA!" Atunci am pus-o in carucior si i-am zis ca o mananc daca face pe ea pana ajungem la mamaia. Noroc ca mama sta aproape de noi si am ajuns repede. Nu a facut pe ea. Cand am intrat in casa la mama a inceput sa strige iar "OALA" si am pus-o repede pe oala si a facut pishu bietul copil. Era tare mandra de ea ca nu a facut pe ea, dar si eu!!!!.
Sa nu va inchipuiti ca nu mai face de loc pe ea. Cand are pampersii pe ea stie ca poate face linistita pe ea si nu cere decat cand vrea kk.
Cam atat despre noi acum
Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pupici fugari, ca pic de somn. Si de maine ma duc iar la serviciu. Am o lipsa de chef, ca sa nu spun altcumva.

Mickyyy si Tania, multumesc mult de ajutor legat de site. Nu e neaparat sa votati, imi trebuie numai accesarea ca sa crestem in Trafic. Multumesc mult inca o data.

Mickyyy, nu te lasa influentata de povestirea din prima zi. Acum e mai bine si pe deasupra, mofturoasa mea mananca. Azi am avut supriza sa manance singura acasa. Era sa cad jos si alta nu. Nu a mancat chiar tot singura, am mai ajutat si eu, dar a vrut sa manance chiar ea piure de fructe cu lingurita. E de bine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Neatza si de la noi!

Adriana, Roxi, Elena, Andra, Anda, Multumim ptr sugestii referitioare la scaun... chair mi-am notat...sper sa nu foloseasca doar la rehidratare ci si efectiv la scaun ptr ca nu se pune problema sa se deshidrateze ca bea oricum f mult cei de menta iar scaunele nu au fost diareice ci doar moi, insa au fost multe 4/zi si inca mai sunt. Ieri a facut de 3 ori desi chiar legate bine. Nu stiu ce e asta, e posibil sa nu faca tot odata si de aia face de mai multe ori, chair face cam putin la o tura. Cum noi am avut probleme cu malabsorbtia din cauza tolerantei la limita la lactoza acum imi e teama sa nu fie vre-o intoleranta la nu stiu ce... Sper ca nu. Iar cu olitza ...NIMIC... face si apoi se duce la olitza... folosim minim 5 pampersi /zi in ultimul timp. Erau si cam mici asa ca acum i-am luat cei mai mari nr. 3 Happy, sa vedem poate sunt mai eficienti. Nu prea fac fatza pampersii astia noi ca si bem mult ceai si daca nu facem kk facem pipi muuult si ne udam pana sus si pana la genunchi.

Am vazut si noi poze cu Erica, Malina si Daria, cu Ailish si Amos si nu in ultimul rand cu Mircea. Sunt minunati toti copiii. Ce mari au crescut!!!

Tania, numai bine va doresc. Sanatate multa mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!!
In Buc.ploua, nu a mai plouat demult,de-aia mi s-a parut ceva mai deosebit!!
Bubu s-a trezit azi la 6,30 mi-era un somn... Si a adomrit si tarziu aseara, dupa ce ieri dormise mai mult de 3 ore la pranz cred si eu...
Ma bucur ca am gasit cu cine sa il las, cu sora mea se inteleg foarte bine si am si incredere in ea, mai mult decat il altcineva. O si platesc ca are si ea nevoie de bani, chiar daca e sora mea, ca oricum se angaja in alta parte.
Cu olita nu mai facem nimic, Albert nici nu vrea sa se aseze pe ea, asa ca si noi ramanem in continuare mari consumatori de scutece. Si eu tot Happy folosesc mai nou, chiar imi plac, nu am nici o problema cu ei, niciodata nu s-a udat sau sa curga. Chiar sunt incantata, mai ales ca sunt mult mai ieftini decat Pampersul iar la calitate nu vad diferenta.

Gata, la treaba cu mine!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Anda,ce numar folosesti la scutecele Happy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Helen

Anda,ce numar folosesti la scutecele Happy?

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru nr1
Albumul nostru nr2
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Folosesc nr.2 .

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit!
Uraaa zugravitul s-a terminat si ma asteapta curatenia generala.Cu sofereala stau binisor.Copiii sunt bine dar foarte agitati,zilele astea cat am zugravit a fost foarte greu pt ei fiindca a trebuit sa-i tin doar in doua camere care si asa sunt super aglomerate cu lucruri scoase din celelalte camere.Dar sunt fericita pt ca a iesit totul foarte bine si e tare frumos.
Am vazut pozele tuturor asa ca impart pupici la mamici si bebici sa fiti sanatosi si voiosi ca tare sunteti frumosi.
Tania imi pare tare rau pt mama ta si ii doresc multa sanatate si curaj,totul va fi bine.Am trecut si noi acum doua luni printr-o asemenea incercare,mama a fost operata atunci pt o tumora la san dar care s-a dovedit din fericire a nu fi maligna,nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut,a fost cumplit de greu asa ca te inteleg perfect si iti doresc multa putere pt ca stiu ca de asta ai nevoie.
Va pup si va doresc numai bine,fug ca am ora de soferit.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la viteza mare sa raportam si noi cum a fost in prima zi de gradi.
FOARTE BINE
a plins numai un pic spre prinz, se acumulase si oboseala si probabil un oarecare dor de noi.
dimineata ne-am dus amindoi cu el, a intrat intr-o clasa, era ceva muzica, el s-a dus fuga la copii, am inchis usa si gata. am mai stat linga usa nu s-a auzit nici un urlet nimic.
nu prea imi place mie sa plecam asa pe furis, dar asta e, deocamdata n-avem ce face.
sper sa fie tot asa bine in continuare.
au iesit afara in gradinita, s-au jucat cu bete de chibrituri (favoritele lui) si cuburi.
cica saptamina viitoare ii duc la teatru, abia astept sa-mi povesteasca, cred ca o sa fie show in show
Helen, sa stii ca si Mati facea 3-4 kk pe zi, nu i-am dat nimic, s-a redus numarul de la sine. am avut grija doar sa nu-i dau alimente laxative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alex si Arturicii au fost tare cuminti azi. Educatoarea isi facuse griji din pricina vremii rele, ca de regula ei erau mai agitati in clasa si cumintei in parculet. Insa au fost tare cuminti toti 3, au plans numai cand au fost lasati acolo.

Arturicii au papat tot, i-a gasit mama mea cand a mers sa o ia pe Alex papand cumintei si fara sa planga. Alex nu a papat azi, de se ingrijorase educatoarea stiind-o pe ea cuminte la masa. Cred ca la noi e tot problema eruptiei ultimelor maselute.

Dar copiii nostri fac pasi repezi inainte. E de bine zic eu!

Mai grav ca diseara ii voi comunica bonei reducerea de salariu corespunzatoare programului scurt.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Tania imi pare tare rau pentru mama ta. Sa dea Dumnezeu si Sfanta zi de astazi sa se faca bine!!! Te imbratisez cu drag .

Magda felicitari Mirunei pentru succesele infaptuite !!! Bravo ei - ce fata mare ai .

Roxana ai vazut ca partea cu gradinita are si parti pozitive...papa fata singura. Arturicii au venit astazi la gradinita?

Noi ne pregatim pentru serbarea lui Andrei de duminica - o sa il serbam la Arlechino cu copii de varsta lui. Sper sa se simta bina si sa ii placa.

Duminica o sa fim full: de dimineata ziua lui Andrei, dupa care trebuie sa iau pe cineva de la aeroport dupa care nunta. Bine macar ca sambata ne vom odihni .

Am fugit la munka .

Mergi la inceput