Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana-VOTAT!
VA CITESC CU DRAG...TB SA MA REFAC SUFLETESTE SI...MAI VORBIM!

Azi am externat-o pe mama. E stabila....i s-a facut transfuzie de sange pt. ca ajunsese cu hemograma la 7,4. Am reusit sa vorbesc cu medicul care a operat-o vineri si mi-a dat sperante...in sensul ca poate sa traiasca si 10 ani...in conditiile astea insa(electrocauterizari la nevoie). Mi-a spus ca faptul ca este in varsta..(paralel)o avantajeaza pt ca si cancerul are o evolutie lenta. Nu apar alte forme de metastaze nicaieri si e posibil sa fie singurul loc care...recidiveaza(vezica urinara), dar lent....Nu stiu ce sa fac , m-as mai consulta cu cineva si nu am cu cine...poate o varianta ar fi o alta operatie de...iliocostomie(punga urinara), dar nu stiu daca poate sa-mi garanteze cineva cat de cat ca aceasta varianta e salvatoare...E asa de greu..Sta bine psihic( nu i-am spus nimic)...si nu pot deschide discutia cu cu ea pe aceasta varianta...asteptam sa vedem cum evolueaza...daca stagneaza si nu apar complicatii...n-o mai chinui...
Va las ca..numai de vesti triste nu aveati nevoie.....

Succes scolareilor si piticilor de gradinita!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Helen, am citit ca te plingi de scaune moi si m-am grabit sa-ti scriu ca eu i-am dat Ericai, la recomandarea medicului, un prafulet care se numeste "hydra sec" (nu stiu daca se scrie cu y sau cu i, scuze). Cert e ca ne-a rezolvat problema extrem de repede si nici n-am tinut regim alimentar, ca nu se putea- mai ales laptele nu-l pot elimina, ca iese scandal mare.
aa! si felicitari pt. vestile bune despre Cosmin!
Tania, sanatate mamei tale si tie putere sa treci prin asa o incercare!
Ma bucur ca aud vesti bune despre toti copiii, ca vorbesc, papa si sunt ascultatori!
Roxana, Ioana, succes dragalasilor cu gradinita! Sa dea Dumnezeu sa se obisnuiasca repede si sa le placa! De asemene, un an scolar cit mai bun pentru toti cei care merg la scoala, la gradinita sau cadrelor didactice dintre noi!!!
Adriana, multam fain ca ai intrebat de noi! Am fost plecati aproape o luna la parintii lui Vio, la curte, unde Erica si-a dat drumul bine la alergat (credeam ca n-o sa mai invete vreodata sa mearga!), la nazbitii, a mincat si a dormit bine, a fost rasfatata de bunici dar si de parinti iar acum e bucuroasa ca ne-am intors in Iasi la copii- fericita virsta a copilariei!!!
Vorbeste de toate, ca si Albert al Monicai, repeta orice cuvint, foloseste nu numai substantive, dar si verbe (cele mai multe la persoana a doua, chiar daca e vorba despre ea: "vrei", "da-i", "bei"- nu pot sa spun ca vorbeste corect, dar e inteligibil ce spune. Uneori mai zice si lucruri pe care nu le pricepem si atunci e foarte contrariata, intreaba mereu "da? da?", ori ca sa-i confirmam ca asa se cheama chestia pe care a vazut-o, ori ca sa-i indeplinim mai repede cererea. Gasim noi solutii pina la urma sa ne intelegem.
Numai bine tuturor, multa sanatate, ca-i mai buna decit toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Pt. cine e dornic sa o revada pe Erica sa pofteasca aici la www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=142159013105.740838867205.1126593072526&ieh=1126593072514&&" target="_blank">un zimbet luminos si un pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!!!
Astazi am inceput ziua bine, am primit niste vesti super bune, nici nu imi vine sa cred deocamdata, o sa va spun cand voi fi sigura.

Am vazut poze cu Erica, frumoasa foc si s-a facut fetita mare!!!

Helen, eu ptr. scaune moi i-am dat Smecta si Debridat .

VA doresc o zi buna!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

ptr Erica cea frumoasa!

Helen, acum mi-am amintit ca si la noi e mers f bine sucul de rehidratare de la HIPP. Il gasesti la farmacii.

Tania, multam de vizualizare. Multa sanatate mamei tale.

Adriana, sunt 2 mese la gradi. Una la 9.30 pe care Alex nu o serveste deloc. Ieri a luat 2-3 guri de cereale, atat. Si o masa de pranz la 12 cu supa sau ciorba, fel principal si desert. Pana acum Alex a papat peste jumatate din supa si felul 2, i-au dat educatoarele in gura, ca altfel nu poate. Mai ia si ea cu lingura, dar mai greu. Desert nu vrea sa pape, ptr ca sunt fructe bucati si ea nu vrea decat pasate. Felul pricipal este cu bucatele mici si am inteles ca le mesteca.

Azi am lasat-o tavalindu-se pe jos. Abia astept sa merg sa o iau sa vad care e treaba.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Ne mai tineti minte?! Ca la cat de rar mai aparem pe-aici....

Avem si o juma de scuza pentru absenta (2 saptamani de concediu, una la mare si cealalta la braila si la munte), cealalta jumate de scuza.....e doar lipsa timpului. nu zic nu, mai am din cand in cand vreme de pierdut pe net...dar pe aici ajung doar sa citesc, cand vine vorba sa mai si postez, ba se trezeste una din fete, ba apare altceva de facut, ba ma apuca lenea.

Acum insa chiar am inceput sa va urmaresc cu atentie, pentru ca din iarna ar cam trebui sa ma intorc la munca si probabil va trebui s-o dau si eu pe malina la gradinita, si sincer nu prea-mi vine, mai ales dupa ce citesc povestirile roxanei despre prima zi de gradi a pustoaicei.
Si ca de obicei....pana am apucat sa citesc eu cate ceva din urma si sa scriu 3 randuri...s-a trezit Daria....poate revin dupa ce adoarme sa va mai povestesc cate ceva despre noi!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana, nu apare votat? Azi cand am vrut sa votez iar, mi-a cerut sa aleg nu stiu ce cod...ma lamuresti ...ca la capitolul engleza sunt pe ghicite...spre marea mea rusine...Pupici Alexutei...si acomodare cat mai usoara cu gradi..
Ioana, tinem pumnii pt. Arturici.Poze din concediu...pe cand?
Elena, scumpa tare si mare s-a facut Erica.Mai pune poze sa o vedem si cu...mamica ei!
Mickyyy, wow ce bine arati dupa doar cateva luni de la nastere....Fetele tale sunt o frumusete,pe cea mica iti vine sa o mananci...Sa-ti traiasca!
Monica, ce vorbaret e Albertutu'...m-ai dat gata....Bianca mea e castigatoare...la mancat...

O zi buna!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

O zi buna tuturor !

Uite ca mi-am gasit timp sa mai scriu si eu citeva rinduri , nu de alta, dar sa nu ne uitati !

De ieri Mihnea e la mama si acolo va sta pina voi iesi din maternitate .Il vizitez dimineata ,iar seara merg impreuna cu sotul meu si ii facem baita si stam pina adoarme el .Aseara m-a emotionat felul in care a reactionat cind m-a vazut.Statea pe olita si pina am ajuns linga el a batut fericit din palme ,apoi a sarit si m-a imbratisat.Azi dimineata , cum m-a vazut si-a adus sandalutele si hainutele,ca sa mergem afara...sau acasa ?!

Mickyyy , ai doua comori superbe ! Si se pare ca Malina o iubeste la nebunie pe cea mica .

Tania , multa sanatate mamei tale !

Monica ,cred ca ai reusit sa ne faci curioase pe multe dintre noi . Asteptam sa aflam vestea cea buna ! lui Albert .

Mult succes copilasilor care au inceput deja gradinita ,iar mamicilor o inima tare !

Eu miine voi afla probabil ziua in care voi fi programata la cezariana .Cred ca marele eveniment se va produce pe la sfirsitul acestei saptamini , daca nu la inceputul celeilalte .

Gabi ,38 sapt si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Waw, Mickky, ce frumoase sunteti!! Ce frumoasa si maricica e si cea mica!!! Maine poimaine le dai la scoala!! Mise pare ca au crescut si mai repede ca nu v-am mai vazut/auzit de mult!!! Da cea mica e superbaaaaa.....Si cand te gandeai ca sa fie sau sa nu fie....
Gabi, mai ai un pic!! Nastere usoara si sa auzim de bine!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Multumim de complimente !

Gabi, nastere usoara, ca la cat de rar intru eu pe-aici, presimt ca data viitoare o sa fi deja cu bebelusul in brate!

Tania, sanatate multa mamei tale , abia acum am citit despre ea!

Roxana, ce-i cu votatul? Ca votez cu cea mai mare placere, numai sa-mi dai un link, ceva!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput