Tatar kizlar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Bepii iti raspund pe fuga acum...

Cu traducerile, vreau pe engleza si franceza, ca asta am facut in faculta.

Iar cu prietenul, da, inca.... Se pregateste sa plece in primul voiaj

Pupici! O zi buna!

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim pt lamuriri tatar kizlar!!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello,
Am intrat pe forum la prima ora ca sa va doresc un weekend placut la toate.
La mine se prevede un weekend cam plictisitor ca sotul trebuie sa lucreze si azi iar maine e plecat la o expozitie unde are si firma lui stand. Dar e mai bine asa ca pot sta linistita acasa si invata pt ca de luni incep examenele.
Ruxandra si Happymumy, vreau sa vad si eu poze cu copilasii vostrii, daca se poate desigur
Acum va pup si sa ne citim cu bine

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bepii, draga, iti trimit poze cu fetita mea cu cea mai mare placere! Numai sa-mi trimiti pe PM o adresa de email sau ceva,unde pot sa ti le trimit.
Iubika, pupici multi si merci pentru tot, numai ca nu prea reusesc sa-ti raspund. Sa nu te superi pe mine!
V-am pupat pe toate !
Happymumysi Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Stau si ma intreb; numai noi suntem tatar kizlar de pe DC?... Si nu pot crede. Atunci ma intreb; care-i problema, de ce nu vin si ele macar cu un "hello" pe forum?
Inca mai sper.
In rest ce sa zic...eu sunt foarte bine, azi am avut a doua zi de examen si pana acum m-am descurcat onorabil. Mai am joi la oral si vineri primesc rezultatul.
Voi ce-ati mai facut fetelor? Sper sa ati fost cuminti. Va astept pe forum cu noi vesti.
Happymumy, chiar acum iti trimit un mesaj.
Va pup pe toate si s-auzim de bine.

Bepii

Mergi la inceput

Bine v-am regasit dragelor
Iubika cred ca si de data asta subiectul asta n-are sa dureze. N-au mai aparut fete noi pe acest forum. Dar ma bucur ca l-ai redeschis pentru ca intamplator am dat peste o verisoara (prin alianta) de-a mea. Happymumy este casatorita cu un var de-al meu. Ce mica e lumea, nu?
Eu m-am straduit, am mai postat dar se pare ca nu toata lumea are timp sa intre pe DC ca sa mentinem subiectul activ. Nu-i nimic, ne vom regasi pe alte forumuri.
Cum ati suportat frigul din ultimele zile fetelor? Cred ca a fost crunt. Eu am vazut la televiziunea de aici scurte secvente cu marea inghetata. Imaginea a fost luata in preajma cazinoului din Constanta.
Imi amintesc ca o singura data in viata am mai vazut marea inghetata. Eram in liceu prin anii '74 - 75 cand tot asa a fost un ger naprasnic de inghetase marea. Dar trebuie sa reunosc ca peisajul e fantastic; sa vezi in loc de marea albastra asa cum ne-am obisnuit, un camp alb si valurile de la mal impietrite iar stabilopozii glazurati cu gheata. E super imaginea
Aici nu s-a prea simtit gerul, a fost frig dar in limita normalului in jur de 0°.
Acum va doresc un weekend placut si sa ne "recitim" cu bine.
Pupici,

Bepii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara, fetelor! Cam liniste pe aici!Da Bepii, ce mica e lumea, noroc cu forumul DC ca ne-am gasit!Si sa stii ca si cu Iubika ne-am gasit cumva, ea este verisoara unui foarte bun prieten de-al nostru!Asa ca...
Da si e mare pacat ca nu mai apar si alte fete!
uite Bepii, daca vrei mai multe poze cu Ayla:
http://community.webshots.com/user/HappyMumy
Va pup pe toate, Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,
Happymumy, am vazut pozele cu Ayla si trebuie sa-ti spun ca ai un copil tare frumos si dulce. Sa va traiasca !!!
Ce mai faceti fetelor? Nu mai aveti noutati, unde sunteti?
Hai ca acum ma duc sa vad un film la tv.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

Bepii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Bepii
Dar ma bucur ca l-ai redeschis pentru ca intamplator am dat peste o verisoara (prin alianta) de-a mea. Happymumy este casatorita cu un var de-al meu. Ce mica e lumea, nu?

Daaaaaaaaaaaaa, chiar ca e mica lumea!
Bepii poate ar fi bine sa ne punem si nou pe sapat, cine stie, poate descoperim ca suntem rude

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Iubika, chiar, hai sa ne punem pe sapat dar nu stiu de unde sa incep. Poate vi tu cu vreo idee.
Pupici

Bepii

Mergi la inceput