Tatar kizlar
Raspunsuri - Pagina 5
happymumy spune:
Buna seara fetelor! Iubika si Bepii hai sa mai scriem si pe aici, ca e pacat.O sa se inchida iar subiectul. Va pup pe amindoua!
Happymumy+ Ayla(15.01.2004)
Iubika spune:
Neatza fetelor!
A mai inceput o saptamana... nasoale mai sunt zilele astea de luni Ma consolez ca gandul ca maine Selinica face 1 an si merg la partyyyy!
Vreau sa va spun ca mi`am luat carte de invatat lb turca... poate poate se prinde ceva si de mine
O zi buna!
PS Bepii tu mai ai cumva o sora?
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
ruxandra_sb spune:
Selinica,
La multi ani,
multa sanatate si noroc !!
Noi am fost in w-e la munte, unde l-am lasat pe Matei cu mama. Are vacanta de la gradinita si deci o buna ocazie sa mai exerseze skiul.
Iubika, spor la invatat limba turca.
Spuneti-mi si mie cat de diferita, respectic asemanatoare, este limba tatara de limba turca.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Iubika spune:
ruxandra, Matei la 4 ani deja schiaza? Wow! Bravo! E super ca ati fost la munte, eu nu am mai calcat pe acolo de vreo 3 ani si ceva
Apropo, sa nu se creeze confuzii... Selin este fetita fratelui meu. Multumim pentru urari, ruxandra!
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele,
Iubika, chiar voiam sa te intreb cine este Selinica dar intre timp m-am lamurit, e fiica fratelui tau. La multi ani si sa va traiasca
Si o mica intrebare Iubika; de ce vrei sa inveti limba turca? Pt ca, ca orice limba orientala (????) e grea. Dar in cazul nostru e sigur mai usor de invatat. Totusi......Mie imi place foarte mult limba asta dar niciodata n-am avut ocazia s-o invat. Tu vrei sa devi traducatoare si pt.aceasta limba? Atunci felicitari !!!
Nici mie nu-mi plac zilele de luni dar asta e, incerc sa iau ce e bun din aceasta zi si anume, am lectia de tenis cand chiar ma simt bine cu grupul din care fac parte.
Ruxandra, sper ca ai avut un timp super la schi. Si mie imi place sa schiez dar acum un an am avut un accident pe partie cand mi-am rupt ligamentul crucial de la genunchi si de atunci mi-e frica sa mai schiez. Si ce e rau este ca nu mai pot face sport decat cu proteza ceea ce nu-i prea estetic. Dar asta e, nesabuinta se palteste pt.ca am fost o nasabuita sa merg sa schiez la mare inaltime si pe o vreme groaznica cand nu vedeai la cativa metri de ce mult ningea si normal a partia era denivelata. Dar asta sunt eu, inainte de a face ceva nu prea ma gandesc, ma avant cu capul inainte ca o......nu spun ce
Happymumy, intr-adevar ar fi pacat sa se inchida subiectul. In ceea ce ma priveste, o sa scriu cu placere din cand in cand. Dupa cum se vede o fac din plin pt ca sunt singura care ma intind la vorba. Asta sunt eu si sper sa nu va supar.
Acum va pup si va doresc tot binele din lume.
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
happymumy spune:
Buna seara fetelor!
Yubika. LA MULTI ANI! pentru Selin, am vazut si azi pe messenger, dar n-am avut timp sa-ti urez, imi cer scuze.AH,ce coincidenta, si eu vreau sa invat limba turca, ca mai inteleg cite ceva, dar cu vorbitul...e problema mare! Ce fel de carte ti-ai cumparat? Eu am un ghid de conversatie, dar nu prea ma incinta.Am gasit un site pentru invatarea limbii turce, si parca e mai interesant si mai accesibil.Lasa ca iti spun maine pe messenger.Sper sa am timp.
Bepii, draga mea, ti-am ramas datoare cu un email, dar calculatorul asta al meu mai mult nu a mers decit a mers in ultimele zile.Uite, daca cumva folosesti yahoo messenger, id-ul meu este a3ghiulten.Mi se pare ca e mai usor si mai accesibil decit mailul. Daca poti bineinteles!
PUpici tuturor!
Si , bineinteles, si tie, Ruxandra! Si , felicitari pentru Matei!Mi-as dori sa o pun si eu pe a mea pe skiuri de la anul, cind face 3 ani.Dar, bineinteles, trebuie sa vrea si ea, ca altfel...
Noapte buna tuturor!
Happymumy si Ayla(15.01.2004)
mrbilly spune:
hey fetelor...mamicilor..sunt si eu tataroaica .. acum am vazut k ati deskis sub asta :P sunt o tataroaica la masculin :p ... kia ma amuz citind ce scrieti .. nu am avut rabdarea sa citesc totu` .. am de facut un plan de afaceri si deci a little bit busy... daca vreti sa mai vb lasati mess aici .. sau pe yahoo messenger... : mrbilly_83@yahoo.com
sunt mai ciutan in comparatie cu voi .. si va pot informa in legatura cu diverse kestii ... o sa aflati ;) numai daca va doriti .. o seara placuta oriunde ati fi .. pana si pe o insula pustie ;)
Iubika spune:
phewwww bre billy te bagi in subiectul nostru? sen kizimisin????
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!