Tatar kizlar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Merci mult si pe aceasta cale pentru urari, Iubika!
Bepii, nu mai ai timp si de noi? Sa inteleg ca esti foarte ocupata?
Pupici tuturor!
Happymumy+Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ruxandra, am primit pozele. Multumesc!

Aveai dreptate, bebe Matei seamana cu noi Daca era 100% tatar ce nume ii dadeai?

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello dragutele mele,
Bine v-am regasit pe forum Iubuka, Happymamy si Ruxandra !!!
Intr-adevar sunt cam ocupata in zilele astea, sunt in saptamana de recapitulari pt ca saptamana ce vine am examen la limba "nederlands", daca iau examenul pot trece la urmatorul modul care este si ultimul si apoi pot sa-mi iau la revedere da la scoala. Totusi nu pot spune ca nu mi-a placut, a fost interesant, am putut intra in contact cu multe civilizatii, pentru mine e fascinant sa pot cunoaste oameni din toate colturile lumii, sa le aflu obiceiurile, traditiile, etc. Mi-am facut si prieteni acolo cu care tin legatura pt ca unii dintre ei au renuntat intre timp la scoala in favoarea unui servici. Dar eu vreau sa fac tot ce se poate face, vreau sa-mi perfectionez vorbirea limbii de aici asa ca stau pana la sfarsit. In afara de scoala sunt ocupata cu mersul in fiecare dupa amiaza la birou cu sotul meu unde il ajut cu actele. Dupa servici joc tenis, iar saptamana asta e ca un facut, am trei zile la rand meciuri pentru ca sunt inscrisa intr-un turneu de iarna in care joc in fiecare saptamana cu alta persoana. Dar lucrurile s-au aranjat in asa fel incat nu toate fetele pot juca cand vrei tu ci trebuie sa cadem la intelegere pt alegerea zilei. Dar imi place la nebunie, eu chiar as juca zilnic daca s-ar putea.
In rest, ce sa spun, nu prea imi ramane timp pentru altele pt ca mai e si casa adica spalat, calcat, etc. De gatit nu gatesc pt ca e hobby-ul sotului meu, el gateste 90% din zile si asta ma face fericita pt ca mi-e nu-mi place.
Happymamy, sa-ti traiasca fetita, la multi ani, sa fie sanatoasa, fericita si iubita
Abia astept sa va mai "aud" pe forum. Acum va pup si va doresc o zi SUPER la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Salutare fetelor!
Bepii, merci mult pentru urari!Si ma bucur ca ai avut putin timp si pentru noi. Iti urez succes la examenul de limba! Si bineinteles la turneul de tenis!Chiar te admir ca esti atit de activa, si mai ales ca practici un sport cu atita perseverenta! Ca eu... nu prea reusesc lucrul asta, spre rusinea mea!Cind vine vorba de sport...Bepii obisnuiesti sa vii in tara in fiecare an?
Iubika pupici multi!
Pupici tuturor!
Happymumy + Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Iubika
Aveai dreptate, bebe Matei seamana cu noi Daca era 100% tatar ce nume ii dadeai?

Iubika, dat fiind ca o parte a familiei este din Dobrogea si ca acesti ochi caracteristici se perpetueaza, "legenda" spune ca la un moment dat a intrat sange de tatar in familie.. Cred ca "neoficial".

Dar m-ai facut curioasa si o sa-l rog pe sotul drag sa mai sape un pic, sa aflu macar acum cate generatii s-a intamplat intalnirea..

Ce inseamna "tatar kizlar" ?

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Bine v-am regasit dragele mele,
Uite ca n-am rezistat si iar am intrat pe forum sa vad ce mai faceti. Sper ca sunteti bine, sanatoase si fericite cu toatele.
Ruxandra, pana una alta o sa-ti raspund eu la intrebare: tatar kizlar inseamna fete tataroaice. Kiz inseamna fata si desigur pluralul e kizlar.
Happymumy, eu vin cam de 2 ori pe an in tara dar mi-am propus sa vin chiar de 3 ori, sa vedem cum stam cu timpul liber..... Dar voi veni cam peste o luna, la sfarsitul lui februarie ca-mi expira pasaportul. Daca vreau sa-l schimb aici prin consulat dureaza 3 luni asa ca prefer sa vin in tara pt ca acolo dureaza o saptamana la urgenta.
Iubika, ce mai faci, toate sunt ok cu tine?
Hai ca acum ma duc sa ma avant intr-o alta zi la fel de plina.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ce inseamna "tatar kizlar" ?

kiz = fata ====> Tatar kizlar = (fete) tataroaice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bepii

Ruxandra, pana una alta o sa-ti raspund eu la intrebare: tatar kizlar inseamna fete tataroaice. Kiz inseamna fata si desigur pluralul e kizlar.

Bepii, am raspuns in acelasi timp
O fi murit vreun sheitan?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bepii
Iubika, ce mai faci, toate sunt ok cu tine?

Bepii, multumesc de intrebare! Toate bune....

Am fost azi sa`mi depun cerere pt eliberare de cazier, sa pot sa`mi trimit si eu dosarul la Bucuresti pentru autorizatia de traducator. Sper sa se miste repede, ca io`s pusa pe fapte mari

Tu cum te descuri cu ccc cursurile de nederlands? Nu`i un pic cam greoaie limba?...

Denis ce mai face?

Pupici, ne citim mai tarziu!

Mergi la inceput

Bine v-am regasit fetelor
Iubika, la ce limba vrei sa devi traducator? Multa bafta !!!
In legatura cu cursurile nederlands, ma descurc bine dupa cum spun cei din jur care sunt uimiti cand aud ca sunt aici de doar 2 ani. Dar eu nu-s multumita pt ca intotdeauna am fost o exigenta cu mine insumi si de aceea ma straduiesc sa asimilez cat se poate de mult si de bine. Intr-adevar este o limba grea dar nu imposibil de invatat si mie chiar imi place pt ca-i mai altfel si mereu am coniderat lucrurile grele o provocare pe care le accept pentru a-mi demonstra ca inca pot.
Iar Denis este foarte bine, acum e in Amstrdam unde face un training de un an la CISCO. Ii place acolo, se descurca foarte bine si e fericit. Iar daca el e fericit, evident ca si eu sunt la fel.
Daca nu sunt prea indiscreta, tu mai esti cu prietenul tau?
Acum ma apuc de calcat ca am o tona
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Pupici

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput