Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Denisa, bravo ! Esti fantastica cu muraturile. Tot respectul !

Maria, mi-a lasat gura apa ... vai vai vai !

Maraki . Am completat : http://www.copilasi2006.3x.ro/Mami%20Tati.htm.

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUM 1 OANA MARIA

ALBUM 2 OANA MARIA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Dana ,daca am drum prin Buzau ,iti aduc si tie ..dar de la data la care pun muraturile ,mai trec 2 luni bune pana se fac ,si cred ca o sa am o burta de nu stiu daca ma incumet sa pun la drum .Am un unchi si un var acolo ,cu care ma inteleg perfect si tare mult mi-ar placea sa trec pe la ei ,mai ales ca anu trecut m-au imbogatit cu o nepotica de care mi-e un dor nebun ,am vazut-o la botez si pe urma la 9 luni si atat .Tare scumpica mai e
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maria, oricand vei ajunge prin Buzau mi-ar placea enorm sa ne intalnim.

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUM 1 OANA MARIA

ALBUM 2 OANA MARIA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa asa da mai zic si eu sa ai legume in curte. Am sa incerc si eu anul asta insa mai incolo un pic ca e cam cald aici si nu cred ca tin . Ai vazut ca le-ai facut pofta fetelor cu muraturile tale?
Monika si eu mai iau de la turci varza dar tot nu e la fel ( plus ca de sarmale nu merge ca e taiata).
Maria am mancat si eu o data ( nu mai stiu la cine) ardei de care zici si au fost buni de tot.
Vai ce mai imi ploua in gura dupa muraturi .
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina si celelalte burtici, va rog sa ma iertatzi dc v-am facut pofta cu retetza....Chiar nu am vrut si sunt in fuga pe aici sa le fac pe toate pian la 4.30 si am uitat sa ii scriu Irinei reteta pe privat.
Monica stiu ca merge sa iei de la turci si polonezi, dar mai bine pierd eu 1h pe an si le pun, sa stiu ce e acolo 100%
Eu am uitat sa intreb azi medicul legat de intarirea burtzii si eu am perioade in timpul zilei, nu f. dese cand mai ales sub buric se inatreste, unde misca EMMA ( cand am sunat sa verific ce sa nu fac in caraibe, si ei au zis ca pot sta si un pic la soare data cu sunscreen, si in avion la fiecare ora sa ma misc si sa cer loc cu spatiu mai amre, noroc ca zburam doar vreo 4h al dus si 3 la intors, face o escala in alt oras)- oare astea sunt contractziile Hicks?

My baby, Monica 70 ce mai ziceti, ca nu te-am mai vazut de mult ca si restul fetelor care intra mai rar?

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am gasit un articol interesant in Formula As care am uitat sa vi-l dau,pt. fetele care se plingeau de ten, mai ales.

http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=681&&codcap=117&&idart=6573

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Misto articolul din Formul As. Si lasa ca noi suntem putine pe alte meleaguri, cred ca restul fetelor se gandesc si la noi cand mai baga cate o gogonea sau o zacusca.
Si mie mi se intareste burta da nu mi-am facut niciodata probleme atata timp cat nu ma durea ba chiar ma gandeam ca e normal( cel putin asa stiam eu ca dc nusunt dureroase nu e o problema pentru ca uterul se pregateste si el). Insa acum vazandu-va pe voi ca luati mereu nospa ( si eu nu am asa multe) daca vi se intarste burta ma intreb daca trebuie s aiau sau nu. Insa eu am sa astept sa intreb joia viitoare doctorul sa vedem ce zice si ametitul asta imi pare cam aerian dar asa cred ca sunt toti nu sunt eu obisnuita cu doctorii cred).
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa asa simt si eu, se intareste burta si nu doare mereu.Astea sant contractii! Maine te mai duci la serviciu? Ca sa stiu cand sa iti urez concediu placutAdica voi cand aveti avion? Ce misto o sa va distratiAbea astept sa vad pozele cand va intoarceti

p.s. mie nu mi s-a facut pofta de muraturi ca nu ma simt bine dupa ce le manancimi plac dar nu le suporta bebe

20+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina scrie din ce este compus no-spa si te duci la farmacie si iti da sigur dar sub alt nume.Eu am intrebat fetele pe forum ( cele din Germania ) si mi-au spus cum se numeste aici.Costa 6 euro, cutia cu 20 pastile la nemti.Pana te duci joi la dr. e bine sa iei cand simti contractii.Preventiv nu strica...

20+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monika eu mai am nospa dar le pastram ca ma gandeam ca poate imi trebuie mai incolo ( cap sec) si cum nu ma durea nu am luat ( ba chiar ma amuzam cand mi se intarea burta -impropriu spus burta ca s eintareste mai jos nu chiar burta).
Am intrebat mai de mult la farmacie si nu auzise de nospa si nici eu nu stiam sa ii spun din ce e facut. O sa intreb cu prima ocazie.
Irina 24+

Mergi la inceput