Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
toanca spune:
JG mai ia eventual o Nospa dacate incadrezi in limita de trei.
Ai grija de tine si du-te acasa si odihneste-te...
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Hmmmmmmmmm vedem noi la final care pe care sunt mai tari : fetele sau baietii (poate apare si vreo pereche de gemeni baieti si atunci sa va vad).
Fetelor eu nu vreau sa bat campii dar eu stiu ca se poate lua mai multe nospa pe zi ( asa imi aduc eu aminte , poate ma insel). De ce nu citit prospectul sau intrebati doctorul una din voi care merge prima .
J G sa stii ca si eu de doua zile numai as dormi ( ca sa nu mai spun la ce ora ma trezesc). Am impresia ca am acelasi simptome ca in prima luna de sarcina. Bine ca nu muncesc ca altfel cine stie pe unde mai adormeam.
Irina 24+
Ana_m spune:
Fetelor am avut un soc azi : nu mai intru in niste pantaloni care imi erau mari- mari , sau cel putin asa credeam eu. Ii luasem eu mai demult cu un nr mai mare ca nu m-am uitat bine si normal ca imi erau mari. Am zis lasa ca in astia o sa intru pana in luna a 8-a. Si cum aici de 2 zile ploua si s-a mai racit azi m-am hotarat sa mi pun si stupoare : abea am mai intrat. Inteleg eu sa imi creasca burta , dar la coapse la picioare acolo m-am ingrasat , e slanina curata acolo.

Si azi e prima zi cand stau acasa si deja am fost de nu stiu cate ori la frigider. Trebuie sa pun lacat pe el.
irinadum spune:
Si apropo de ziua Mariilor la mine sunt cei mai multi sarbatoriti : mama care face si anii azi (50 deci schimbat prefix), sotul pe care il cheama Marian si acum stau si ma intreb daca nu si bebe intra in categorie ca doar Mario vine si el din aceeasi categorie.Pacat ca sunt departe de mama si nu pot fi si eu acolo ( ca tare mi-ar fi placut) da ii am pe baietii mei sportivi aici.
Irina 24+
dana_ene spune:
Janina, fugi si te odihneste
. Ai grija de tine si de burtica.
11 milioane ?
11 milioaneee ???
Cum ?
De cand ?
Vreau si euuu !
Daniela
(17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Denisam spune:
Irina - LA multi ani pt mama, sotu si eventual bebe, si eu cred ca al 2-le anume va fi Mara al fetitei, ne mai gandim, dar imi place si o sa insist al sot sa ramana, deci si noi am putea spune ca o sa avem fetele cu numele de Maria, ca si pe mine ma cheama Maria, doar m de la Denisam de acolo vine![]()
Oricum fetele is mai tari ca baietzii in general, dar ti-am zis ca noi vom face si un
boy cam duap 2 ani , asa ca te inteelg, doar glumeam![]()
Ana si maria si restul ce ati mai aflat de fetitze- numai bine iar cu milioanele de care vorbitzi, nu stiu sa va help,
eu azi in pauza merg sa dau comanda de mobila pt Emma care face mai mereu tumbe cand stau jos si sa ridic bileteel pt vacantza, abia astept sa pelcam ca si rupta de oboseala(eu mi-am mai pus o galeata de muraturi aseara cu de toate, gogonele, varza rosie, morcovi, ardei capai rosii, conopida).
Va pup ca mai am de lucru!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
La multi ani Maria Denisa mama lui EMA Mara !!!
Merci pentru urari! Si te rog spune-mi si mie cum acolo mai departe de 10 ori decat mine ( de tara) reusesti sa pui muraturi ca eu nu pun ca am auzit ca nu sunt bune astea de sera importate de prin Spania sau mai stiu eu de unde. Si e al doilea an de cand poftesc in gol asa dupa o muratura. Dar sincer la voi acolo nu ma asteptam. Tind sa cred ca sunt batuta in cap si ca trebua sa incerc si eu nu sa ma iau dupa toti( asta nu ca as fi eu mare bucatareasa din contra).
Irian 24+
Denisam spune:
Irinuca draga- eu am psu in gradina mea asa: rosii,a rdei, ceapa verde si rosie, salata,( aste adin rasaduri la incep. lui mai) patrunjel, marar, leustean si sa vedem ce mai experimentam la anul.
La galeata de muraturie de vreo 8-9 kg, am pus ce aveam din gradina si am cumaprat doar varza si conopida, care stiu ca se fac mai greu, dar poaet incerc sa pun conopida la anul ,sa vedem dc se face, astea stiu clar ca nu is cu hormoni de unde le iau eu.
Iar rettea este, la 1l de apa , o lingura de sare mare, duap ce le-ai pus pe astea spalate in caldare si pus hrean un pci, piper si marar si catiav catei de usturi dc vrei, pui capacul, stringi bine, primele ziel la caldura si apoi el dai la rece, noi avem un cold room facut de tata socru in basement- au ieist excelente anul trecut, toata lumea le-a laudat.
Asa ca incearca, important e sa faci rost de caldare mare, in borcane si cu otet nu se merita ( am incercat sa fac castraveti bulgaresti si nu pre mai s-au facut anul trecut), eu o am de la vinul si mustul care il face sotul:)
AI grija si bafta!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Mei fetelor ,11 milioane a auzit sotu ,daca el a fost mintit mint si eu ,dar e un zvon ,tare mult mi-ar placea sa fie si adevarat ,eu ce stiu e ca se va mari indemnizatia asta ,dar cu cat ?...oricum noile reglementari intra in vigoare de la 1 ianuarie 2006,sa speram ca va fi bine .
Cine zicea de muraturi ?...cum fac rost de banuti pun si eu ,are mama o reteta super ...ardei umpluti cu varza tocata rosie si varza alba in amestec ,nu cred ca o sa va para rau ..incercati,pacat ca nu am de unde sa cumpar asa ceva ,ar fi mult mai comod ,ca nu stiu cum am sa toc atata varza
maraki spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor mamici si bebici

Denisa esti buna la casa omului
Eu la viata mea am pus o singura data varza ( acum 2 ani )
acum deja stiu unde gasesc varza murata( la turci la magazine)
Giova ma miram si eu sa calatoriti cu autocarul
Eu nu suport in general drum lung cu masina, dar sa mai fiu si gravida
Dana bine ai revenit
Inca o data La Multi Ani pt. Oana
sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
La mine in album la Monika am pus poze cu mine si cu Giorgos, cand ai timp sa ne pui pe site![]()
Felicitari mamicilor care au aflat de fetiteeeee
Se echilibreaza balanta dupa cum prevad![]()
Giova la bebul meu sa treci primul nume Angelos, pe al doilea ramane sa caut inca
Janina incearca sa iti iei un medical 2 sapt. ca dupa cum vad ai o perioada mai grea cu sarcina.
Cata si tu cred ca ar trebui sa iei medical, chiar daca abea te-ai intors din concediu, important e sa te simti in siguranta cu sarcina.Cred ca nu prea sant bune plimbarile astea acum cand e perioada mai critica .
Fetelor eu am luat pana la ora asta 3 no-spa
Si eu am contractii, le simt dar nu dor...abea astept sa vina dr. mea din concediu sa vad ce imi spune si mie de col.Tocmai a venit Robert de la farmacie cu o noua cutie de no-spa si sirop pt. arsuri![]()
va pup, ma uit la stiri acum
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36