Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Monica, mersi de intrebare, tocmai am aflat de la sefu ca pot sa lucrez maine de acasa, babei nu stiu dc ii va placea ( tocmai i-am spsu c anu vreau sa trimit un email unui membru voluntar, ca osacaim inutil si tocmai ieri ce am intrebat-o pe gagica saraca de asta, mai ales ca am aflat ca proiectul e due pe 30 sept, deci am cateva ziel cand vin sa rezolv), dar I don't care, asa ca o sa intru si maine sa imi iau la revedere. Am dat comanda de mobila pt Dulcineea mea, dar nu m-am hotrata inca dc iau saltea silver sau gold, decid cu sotu cand ridicam marfa pe 22 octombrie si atunci o sa aleg si bedding set-ul e ca am oscilat intre unul galben pai cu bleu si ursuletii siunul cu alb si bleu ( am eu ce am cu bleu, si parca as vrea cu putin galben pt ca e camera un galben deschis). A si i-am laut si 2 rame pt fotos superbe, erau reduse si toate cu deseen animate in jur si alb si roz, o sa le pozez s ava arat.
Acum am o intrebare, din ce e compus no-spa asta si cum ii zice la voi, ca sa caut si eu la farmacie, asa preventiv, sa am macar un flacon.
Numai bine si pupicei!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Gata cu nospa asta acum m-am uitat si eu pe prospect si stiam eu ce staima eu am in concentratie de 40 mg de asta stiam ca pot lua pana la 6 pe zi ( la cele de 80mg pe zi se iau probabil maxim 3). Iar din ce e facut pot spune ca scrie ca un comprimat contine clorhidarat de drotaverina 40mg si excipienti. Aici toata lumea ia "spasfon" pentru contractii de unde deduc ca trebuie sa fie un fel de nospa -dar am sa intreb.
IRINA 24+
maraki spune:
Denisa pe cutia mea scrie Butylscopolaminiumbromid. Am spus si dr. ca am cumparat si i-au in cazul in care mi se intareste burta si a spus ca bine fac( bine ca ea m-a intrebat cat de des se intampla si pe atunci era cam o data la 4 zile )
Irina pastilele mele sant de 10mg, sa inteleg ca pot sa i-au mai mult de 3 pe zi ![]()
Denisa astept sa pui poze cu ramele pt. poze, o sa ma uit maine 
Fetelor ne mai conversam maine, ma duc sa stau in pat ca simt ca am burta intarita 
noapte buna, va pup
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
miraklucker spune:
Fetelor abia reusesc sa va citesc!!, cand sa va mai si scriu!! Cum eu ma asez doar seara la calculator dupa ce adorm pruncii si termin cu treaba
... I-as trimite undeva macat cateva zile dar nu am unde, soacra-mea nu se ofera nici macar pe David sa-l ea: cica sa mai cresca , daca nu sta singur daca nu vrea sa doarma.... ca parca ea nu a avut 4 copii??. Abia astept sa vina maica-mea, sa ma mai scape putin dar vine abia cand se naste bebele
.
Felicitari pentru noile fetite!! Si pentru baietei, bineteles!
si eu abia astept sa merg la control, de luni intr-o saptamana.
Vad ca ziceci ca luati nos-pa. La Daria aveam si eu asa cuntractii si destul de dese dar nedureroase, doctorul nu mi-a zis asa ca nu am luat. Am si eu o idee fixa cat mai putine medicamente, poate din cauza ca sunt farmacista??
Dana e tare frumos albumul, o sa fac si eu o poza cu burtica sa o pui acolo, mai astept sa cresca putin ca abia se cunoste.
La multi ani pentru toate Mariile!!!!
Va pup pe toate !! E ora de culcare dimineata la 6 iar suna trezirea
. Parca ar trebui sa mearga la lucru sunt ca ceasul, ce copii fara somn mai am si eu!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
dana_ene spune:
'neatza burtici !
Eu nu am avut contractii pana acum. Nici la Oana n-am avut decat mult mai tarziu, prin ultimul trimestru, dar nedureroase.
Ieri seara mi-a fost din nou putin greata, dar am reusit sa nu
.
In dimineata asta ma simt insa bine, sper sa fi trecut perioada nasoala si sa incep sa ma inviorez si eu.
LA MULTI ANI Anelor (Anabordea si Ana_M)!
Daniela
(17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
tanti spune:
Buna fetelor
Nu am m-ai scris de mult dar va citesc zilnic, am vazut ca discutati de indemnizatie , aceasta se va discuta in luna septembrie in parlament iar daca parlamentul nu va aproba legea pana in octombrie cand se va discuta si bugetul pe 2006 se va ramane pe legea vechea , adica 85% din salariu mediu pe economie , si cum salariu mediu pe economie creste in medie cu ~2 mil pe an suntem mai avantajate sa nu reuseasa sa aprobe legea pana in octombrie, deci daca ramane pe vechea lege o sa luam m-ai mult de 8 mil la anul
Va pup
18+
toanca spune:
Neata fetelor..
In dimineata asta nu ma pot lauda ca ma simt f. bine.
Aseara am facut o prostie (cred): am baut 1 litru de lapte, iar acum (daca o fi de la asta) sunt deranjata la stomac
si colac peste pupaza am si contractii.
Ca atare, desi e dimineata, am luat deja o nospa
daca avem pe cineva ANA!
Sa aveti o zi usoara
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Neata fetelor
..aseara m-am trezit iar la ora 3:00, ca de obicei, si iar cu burtica tare...am luat No-Spa...ieri si alalaieri toata ziua am avut dureri de burta ca la ciclu
..azi vad ca stau bine, pentru moment
...am fost la T de dimineata...a fost super incintat de rezultatele mele
...cred ca de IR in special
, a zis ca este ok colul
...si mi-a zis ca pot lua oricite No-Spa pe zi, dar eu o sa incerc sa nu trec de 3...cit priveste incompatibilitatea de grupa, mi-a zis ca este ok ca am facut analiza, dar chiar daca iese pozitiva, ca nu exista vaccin pentru asa ceva,sa nu-mi fac probleme ca bebelina va avea icter nitel, dupa care ii va trece...acum astept rezultatele pe joi si sper sa iasa negative..eu am ramas singurica pina luni, sotul este in Tulcea cu treaba...m-a lasat cu frigiderul blindat, asa ca nu-mi fac probleme
...maine as vrea sa ma duc cu mama pina la Unirea la etajul pentru bebei sa testam piata
...va pupic
pe toate si o zi faina ca vine weekendul!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Maria28 spune:
Neatza burtici '
La multi ani tuturor Anelor !
Cata ma bucur ca analizele au iesit bine ,daca zici ca ai dureri de burtic ,tie iti mai arde de testat piata ,poate ai facut cam mult efort in ultimul timp si ar trebui sa te mai odihnesti
.
Tanti ,asta da veste buna ..sa speram ca va fi bine in final !
Toanca ,si mie imi place lapticul si inca din ala batut ,dar pana acum nu am avut probleme ,chiar daca am baut asa ceva eu tot constipata eram
Sper sa iti treaca contractiile si sa te simti bine 
16 fixxx ![]()
irinadum spune:
Ce linste azi pe aici! Va refaceti toate dupa ziua de ieri?
Azi nu mai merge nimeni la eco?
Cine imi spune si mie daca si azi e sarbatoare cu rosu in calendar ca eu trebuie sa bag ryufe la spalat si aici nu mai stiu care si cand sunt sarbatori( in afara de alea mari bineinteles).
Irina 24+