Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
daii spune:
TIGRUTZ, LA MULTI ANI scumpa!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa si mult iubita!!!!
Miresicile, va multumesc pt aprecieri, iubi a vazut si el postarile si se simte foooooaaarte mandru!!!!!!!!!!!
Poze cu inelul nu am facut dar promit sa le postez de indata ce le voi face.
Krelia, printesita, cu siguranta ne vom vedea, pentru ca voi fi la Calypso negresit
Va pupa fata, pupici
pupici multi de la o viitoare mamica
Andita spune:
Fetele, ma ajutati si pe mine va rog cu informatii? Cine a auzit, si mai ales ce, despre restaurantul High-life de la Victoriei? Am avut o convorbire telefonica cu ei, si ma incanta, dar nu am trecut pe acolo, si nu stiu cum e. Site-ul e misto, pare exact ce caut. Ei, ce ziceti?
Andita
dyadya spune:
Tigrutz, LA MULTI ANI si de la intarziata de mine, dar abia acum am timp de forum! Sa fii iubita, fericita si sa ai o nunta ca-n povesti!
anamariame spune:
Tigrutz, LA MULTI ANI! pe ultima suta de metri si de la mine.Noi am fost plecati intr-o mini vacanta: Iasi-Bacau-Piatra Neamt. A fost superb! Tot acum am achizitionat si inelusul de logodna, am mers pe sistemul modern, l-am cumparat impreuna si am sarbatorit dupa M-am interesat de cupe pentru sampanie, am gasit un loc unde se fac in functie de culoarea dominanta a nuntii tale. Si am vazut o multime de rochii de mireasa, si am ajuns la concluzia ca nimic nu ma multumeste. Adica am vazut una-doua mai deosebite, dar nu am putut spune despre nici una ca e The One.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
pepenash spune:
quote:
Originally posted by Andita
Fetele, ma ajutati si pe mine va rog cu informatii? Cine a auzit, si mai ales ce, despre restaurantul High-life de la Victoriei? Am avut o convorbire telefonica cu ei, si ma incanta, dar nu am trecut pe acolo, si nu stiu cum e. Site-ul e misto, pare exact ce caut. Ei, ce ziceti?
Restaurantul este intr-o casa veche, iar mesele sunt dispuse in mai multe saloane, foste camere, astfel incat nu toti invitatii pot vedea masa pricipala. Aceeasi problema si cu ringul de dans. In rest, servirea este buna, mancarea buna, dar destul de putina... pentru niste romani adevarati. Ma rog, poate pentru nunti au portii mai "sanatoase", eu am servit doar masa de vreo doua ori. Pe mine personal nu pot sa spun ca m-a impresionat in vreun fel, dar nici nu am ramas dezamagita. Restaurantul este chiar pe Calea Victoriei, mergand spre Piata Romana, imediat dupa Orange. Ah, si sunt cam deficitari la capitolul locuri de parcare.
De curiozitate, cat este un meniu traditional de nunta la ei?
daii spune:
Neatza, miresici scumpici!!!!
Nu stiu cand voi avea ocazia sa mai postez azi, asa ca sunt harnica dis-de-dimineatza!!!
Tigrutz, asteptam sa ne povestesti cum ai petrecut cu iubi al tau.
Fetele, am facut poze cu minunatia mea de inel de logodna. Astept sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa le postez sa-l admirati si voi. Pupicuti multi
krelia spune:
Neatza gagici
BlueEyes, gata, m-am linistit ...superstitioasa cum sunt, e clar...va trebui sa fiu fffff atenta sa nu dau nas in nas cu vreo alta miresica...
daii, las ca facem poza, gasesti tu un tel cu camera p'acolo si ii faci poza lu' fany s-o vaz...si vitzeversa
Hai sa-ti zic...cel mai simplu, cont la webshots si de acolo, in my photos (parca) incarci poze)..hai ca e simplu, tre sa te descurci
Cristinel, ne-am trezitara...da' numa fizic...ca dormim in post!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
fany_23 spune:
Neata fetelor...
Krelia am vorbit aseara cu o cunostinta care a fost la o nunta din salonul albastru sambata si ce sa iti spun ....servirea impecabila...mancarea " ca la mama acasa" salonul super aerisit .....nu f multe baloane ...loc pentru dans ....intr-un cuvant super .....
Daii mama asteptam pozele .....
Pupici...vb mai tarzior ca acum ma trezesc cu greu...plus ca am aici un tip care ma scoate din sarite