Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura10 spune:
Fetelor, eu tin sa va spun ca sunt un dezastru la capitoul dans, adika ma misc eu, dar nu cum trebuie. de aceea vreau sa va intreb daca stiti vreuna vreun curs de dans, un profesor (asa, mai rezonabil, nu sa dam faliment) care sa ma invete, pe mine si pe iubi, niste dans de societate?
krelia spune:
quote:
Originally posted by pepenashquote:
eu cred ca voi pune drele de onoare sa imparta bomboanele prin biserica....da', dac anu se impart bomboane in biserica, are ceva?
Krelia, nici eu n-as fi vrut sa impart bomboane, dar am gasit o solutie pana la urma: voi cumpara bomboane, cred ca visine in ciocolata, ambalate individual in staniol, pe care le voi pune intr-un cosulet decorat asemeni celor pentru cocarde si am scapat de balci. Ah, si tot domnisoarele de onoare le vor imparti. Nu vreau sa risc sa se trezeasca vreo persoana sa arunce cu bomboane pe jos, cum am vazut ca se practica, sau, si mai neplacut, sa arunce cu grau/orez sa-mi ramana toata seara in parul care va fi plin de fixativ/spuma/etc
Pepenash over and out!
Marfa!!!!
De retinut!!! si de aplicat, la nevoie...daca e voie
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
fany_23 spune:
La multi ani Tigruz ...Multa sanatate, fericire si putere de munca
Si eu stiu la fel ca d-soarele de onoare vor imparti bomboane in biserica si ca nasa cumpara ambele buchete .....
Despre posetuta nu stiam nimic insa suna bine am sa imi atentionez sora ( adica nasa ...eu v-am mai spus ca nasi ne vor fi sora si cumnatul meu si imi era frica ca nu cumva sa nu fie in regula adica preotul sa nu fie de acord , auzisem eu pe undeva....insa am cercetat indelung si este k) ca tb sa se prezinte cu o posetuta......
Despre intalnirea voastra krelia cred ca va fi inevitabila daii sigur va veni sa te vada...in schimb eu din cate stiu noi doua nu prea avem voie sa ne vedem miresicile ...mai e in picioare obiceiul asta ???
Intr-adevar felicitari pentru al ei iubit ( daii)....inelul este f frumos sunt convisa ca va pune poze...si gestul a fost super sa ii fi vazut ce se chinuiau sa afle ei unde era biserica sa ajunga inaintea tuturor ....initial am crezut ca au ceva insa surpriza a fost una de proportii.....
Si ca sa imi laud si eu iubitul al meu mi-a dat inelul si m-a cerut de sotie exact in restaurantul in care facem nunta intr-o seara in care am venit sa mancam cu niste prieteni ....toti stiau mai putin eu ...si el a fost un dragut
gata ca va plictisesc...ma duc acasa
Pupici
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Fetelor, eu tin sa va spun ca sunt un dezastru la capitoul dans, adika ma misc eu, dar nu cum trebuie. de aceea vreau sa va intreb daca stiti vreuna vreun curs de dans, un profesor (asa, mai rezonabil, nu sa dam faliment) care sa ma invete, pe mine si pe iubi, niste dans de societate?
Macar cu lectiile de dans pot zice ca ne-am scos... Un prieten de familie se ocupa cu asha ceva... In plus acest prieten, mai nou se ocupa cu poze, filmat, muzica...shi am inteles ca lectiile de dans le ofera bonus daca apelezi cu alte servicii la el....
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
pepenash spune:
Krelia, sigur ca e voie! Tocmai din acest motiv ne-am strans la acest subiect si ne impartasim ideile.
In alta ordine de idei, : sugerati-mi si mie, va rog din suflet, niste restaurante cu capacitate 180-200 de persoane, intr-un singur salon elegant, cu terasa/zona verde/cadru natural. Nu conteaza pretul meniului! Ma rog, sa nu fie chiar 100 de euro...
krelia spune:
quote:
Originally posted by fany_23
Despre intalnirea voastra krelia cred ca va fi inevitabila daii sigur va veni sa te vada...in schimb eu din cate stiu noi doua nu prea avem voie sa ne vedem miresicile ...mai e in picioare obiceiul asta ???
Eu stiam de obiceiul asta inainte de intrarea in biserica si cununia religioasa..nu ai voie sa vezi alta miresica...insa, de "ne-vazutul" la restaurant, nu cred ca este vreun alt obicei...pai atunci, miresicile care sunt schimbate cand sunt furate????
apropos d epoze...tuuuu...pe cand?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari
Dau de si de la toata lumea si hai sa-ncingem o petrecere, macar asa virtual
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by fany_23
Eu stiam de obiceiul asta inainte de intrarea in biserica si cununia religioasa..nu ai voie sa vezi alta miresica...insa, de "ne-vazutul" la restaurant, nu cred ca este vreun alt obicei...pai atunci, miresicile care sunt schimbate cand sunt furate????
apropos d epoze...tuuuu...pe cand?
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu stiu ca nu numai la cucunie sau la biserica este valabila faza cu vazutul altei mirese.... Stiu ca nu-i bine sa vezi alta mireasa in ziua nuntii tale... nici la restaurant....nici cand este furata... Depinde cat de mult de uitam dupa superstitii
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...