Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor. Trebuie sa plec la scoala(gata vacantaaaaaaaaa......ma asteapta elevii)gata cu huzurul pe forum toata ziua!
In alta ordine de idei, sunt intr-o oarecare panica(iar al meu e linistit, stiti povestea)ca iata, se apropie mijlocul lui septembrie si restaurant...cucu! Nu am decat o varianta optima la care astept preturile. Daca sunt prea mari...sunt in pom, pt ca restul variantelor au muuulteee neajunsuri. Ma refer la capitolul "cum arata sala". Pana la urma m-am gandit ca n-ar fi tocmai o nenorocire un restaurant care nu arata stralucitor, pentru ca pot sa il decorez eu sa fie stralucitor. In general restaurantele de genul asta au un meniu foarte ieftin si atunci imi permit sa cheltui mai mult cu amenajarea. Stalpi imbracati in tull si flori, ceva aranjamente pe pereti( de obicei peretii sunt goi) etc. Ce ziceti, dintr-o sala anosta fara briz-briz-uri proprii, se poate face, prin decoratiuni, o sala de bal?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza miresici !

Krelia si Pepenash sunt super ideile voastre. Le voi dicuta si eu cu fina mea. Eu pot fara probleme sa cumpar bomboanele dar mi se pare aiurea ca eu, nasa, sa ma duc la fiecare nuntas sa ii servesc cu bomboane. Mai bine sa fie niste domnisoare frumusele cu cosulete cu bombonele.

Eu SIGUR ii voi cumpara poseta finei mele. Si voi pune in ea un parfum, un lantisor de argint (cica aduce noroc), niste farduri, un ruj si o oglinda.

De buchete si eu stiam ca le cumpara mirele pe amandoua, dar trebuie sa discut cu finii, ca sa ma lamuresc.
Sambata asta ne intalnim cu totii si am o multime de intrebari fara raspuns.

Tigrutz, scuze... cu intarziere: LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fany, stiam eu ...nu stiu daca ti-am mai spus, eu am verificat papica lor de-acolo si stiu ce gust bun are ...salonul, stiu ca este mare si am vazut si aerele conditionate, cand l-am vizionat ...sa stii ca nici cu salonul rustic nu imi e rusine...si ti-am mai zis, il poti aranja super cu niste flori de camp, sau imortele...sau ceva de genul asta (s-or mai gasi flori de camp la sf. lui august? )
Daca ai ocazia sa te duci sa papi acolo, incearca ciorba de fasole (daca-ti place, evident!) Este belea!! Si ti-o aduc intr-o paine facuta pe vatra, cu coaja foarte groasa si sub forma de castron
Ah, apropos, cand ai rezervat, nu te-a intrebat de la ce ora? Estimativ? Eu am zis un 20.00 ..... ca asa e mai peste tot, nu?

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Krelia stiu ...ciorbica aia de fasole este absolut mortala ....
Nasii stau exact pe langa agronomie si de fapt chiar ei ne-au indrumat acolo.....si mancarea este exceptionala...
La fel de mult imi place si pizza aia pe care o fac pe loc afara ....la capitolul mancare au nota 10 ....

Asa m-am gandit si eu sa ne facem un aranjament cu flori de camp insa vb ta sa vedem daca vor mai fi pe la sf lui august ...daca nu le adun din timp si le pun la conservat

As vrea si ceva baloane .......insa sa vad in ce masura merg aranjate acolo. Am vb cu o tipa care este decorator si spunea ca vine cu mine saptamana asta sa isi dea cu presupusul....

Poate totusi reusim sa ne vedem inainte de nunta , noi ne ducem destul de des sa mancam acolo...poate vb si aranjam ceva

Ca si ora am zis cam sapte - opt depinde de cununia religioasa ....nu stiu inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

AM STELUTA!!! AM STELUTA!!!!!
Acum plec fericita la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata si de la mine si la multi ani intarziat sarbatoritei !!!!

Fetelor, inainte de targul de la sofitel se mai intampla vreo expozitie pana atunci, sau ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata. Ce mai faceti azi, marti, 13???? La mine ziua a inceput cam prost si aglomerat, dar speram ca se vor linisti apele in curand. Pepenash, mersi mult de raspuns, cred ca o sa dau totusi o tura pe acolo, ca tot cam asa cum ai descris tu, cu mai multe camere, e si la Casa Ardeleneasca, si mie mi-a placut mult, mult ultima nunta de acolo. Va tin la curent cu ce am aflat.
Am si eu o intrebare: cam cat vreti sa dureze nunta la voi? Am nedumerirea asta, pentru ca am observat o diferenta mare intre Bucuresti si Provincie. In provincie, cam pe la toate nuntile la care am fost, cheful se sparge pe la 6 dimineata, sau si mai tarziu. In bucuresti insa, chiar si la nuntile cu fite, sau mai ales la astea, parca se grabeste lumea....Am primit o invitatie la o nunta in Bucuresti la ora 6!!!! Pai in provincie mai devreme de 8, 9, nu s-a pomenit. La aceeasi nunta, pe la 2-3, deja se cam strangeau randurile. E o chestie generala, sau a fost o exceptie? Nu de alta, dar eu vreau ca nunta mea sa dureze mult, mult, sa ne prinda zorile.
A, ca sa nu mai zic ca in zona Brasovului nuntile din numai pana la 12 noaptea, ora duupa care se inchid restaurantele....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Si eu am steluta!!!!!!!!! Yupeeeeee!!!!!
Felicitari, dyadya!!!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by fany_23

Krelia stiu ...ciorbica aia de fasole este absolut mortala ....
Nasii stau exact pe langa agronomie si de fapt chiar ei ne-au indrumat acolo.....si mancarea este exceptionala...
La fel de mult imi place si pizza aia pe care o fac pe loc afara ....la capitolul mancare au nota 10 ....

Asa m-am gandit si eu sa ne facem un aranjament cu flori de camp insa vb ta sa vedem daca vor mai fi pe la sf lui august ...daca nu le adun din timp si le pun la conservat

As vrea si ceva baloane .......insa sa vad in ce masura merg aranjate acolo. Am vb cu o tipa care este decorator si spunea ca vine cu mine saptamana asta sa isi dea cu presupusul....

Poate totusi reusim sa ne vedem inainte de nunta , noi ne ducem destul de des sa mancam acolo...poate vb si aranjam ceva

Ca si ora am zis cam sapte - opt depinde de cununia religioasa ....nu stiu inca...

Dap, asa este, nota 10 la papica si la pizza aia facuta tot pe vatra, de la intrare!
Mda, ar fi o idee sa ne vedem chair acolo la un cico...hai ca vedem, vorbim, ne hotaram, ok??? Eventual intr-un week-end, ca sa fim mai relaxati
Sfatul meu ref. la baloane...ar fi urmatorul: maxim arcada de la intrare, jumbo (pentru efectul de la dansul mirilor) si eventual...cateva baloane cu heliu deasupra ringului...atat! Nu merge mai mult, pt ca deja incarci salonul, care oricum are tematica lui rustica
sa stii ca nici eu nu vreau mai multe baloane...iar stalpii, din cate imi aduc aminte, permit lasarea lor..."neamenajata" ..in rest, flori, multe flori...

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fany, SIGUR sunt flori de camp la sfarsitul lui august.
Pe 2 septembrie a fost ziua fetei mele si a primit un buchet superb de flori de camp.

Andita, stai linistita.
Acum 2 saptamani a fost nunta unei colege de-a mea chiar la Pietroasa si au chefuit pana la 7 dimineata .
Nimeni nu va da afara din restaurante.
Tin descjise pana pleaca ultimul nuntas.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput