Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
oana0204 spune:
Buna fetelor.
Nanadana..pierzi din dopulet.
. CU alte cuvinte e pe vine...
Azi noapte bebelusul meu a dormit neintors de la 1 pana la 6. Dar la ora 6 scandalul era pe masura foamei. E bine ca e tati acasa, ma ajuta foarte mult. De ex azi dim pana sa ma dezmeticesc eu el s-a dus si l-a schimbat. Nu spun ca ma ajuta si la gatit si la spalat rufe, vase, preparat formula, sterlizat biberoane.. Nu stiu ce m-oi face cand o termina concediul.
Acum sunt la spital bebelusul cu tati si cu sora lui tati, trebuiesc repetate niste analize ca sa fie urmarit sa nu faca icter. Nu am putut sa-l vad plangand cu acul in piciorus. Mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc..
Ma duc sa ma intind un pic pana vin, azi noapte s-a culcat bebelusul la 1 dar eu pe a 2.30 in urma lui.
Va 
ps: Eu m-am intarcat singura la 8 luni...mama imi dadea titi si eu ma jucam numai cu ea. O strangeam in dinti apoi impingeam de ea.. tot asa 
Oana D &
Andrew
Foto
Tonnia spune:
Nanadana, Oana nu e credibila, ea ne-a tinut cu dopul si firicelele ei peste 2 saptamani!
nanadana spune:
Tonnia ,Deeapui nu prea cred ca este dopul gelatinos pt ca azi la dc mi_a spus ca colul este bine inchis si ca nici sa nu ma astept sa nasc acuma ca mai am de asteptat îna la nastere ,sa vad ca daca mai am scurgeri o sa sun maine la dc
pina in prezent nimic la orizont
apropo de sutiene eu mi_am cumparat cu un nr mai mare
nanadana36+4
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Nanadana, Oana nu e credibila, ea ne-a tinut cu dopul si firicelele ei peste 2 saptamani!
Antonia
Scuze dear, am vrut sa fiu o mamica de sept-oct veritabila, iaca nu am putut naste pana nu s-a facut septembrie. Sic-sic

Irina, l-am scos pe bebelus afara in ziua a 6-a.
Daca vreti sa va pvestesc din experienta mea cu spitalul aici sa-mi spuneti. Asa numai.. nu sa ma dau mare. Cand am venit in spital am venit cu rucsacelul cu bagajul si am plecat cu geanta de voiaj si 2 rucsace pline fara sa aduc intre timp ceva de acasa. M-am si gandit ca la voi e invers..
Oana D &
Andrew
Foto
nanadana spune:
Tonnia daca este asa cum a zis Oana atunci o sa nasca si eu peste 2 saptamini cine stie 
nanadana36+4
nanadana spune:
Poate Tonniaca am simtit o durere mai mare cind mi_a controlat colul
Oana dar ai primit cadoase nu gluma 
nanadna36+4
nicole74 spune:
Ne-a cazut buricutul! Nu s-a vindecat complet, dar a cazut.
Fetele care au nascut la cat timp fac bebelusii vostri caca?
Nu mai naste nimeni? Multa bafta!
Pupici
Nicole si
Ioana Alexandra
ancadm spune:
oana spune-ne si noua cu ce "bunatati" ai plecat din spital!Eu la Andreea am venit acasa cu termometrul, pompitza de nas, o caditza mica din plastic (in care i-au facut la spital primele baitze) si ceva pampers si servetele umede.
Anca 37+
ancadm spune:
Nicole, Andreea facea de citeva ori pe zi. Avea consistenta brinzei dulci de vaci si o culoare galbuie (parca).
Anca 37+