Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
karmenutza spune:
Ioana, nu cred ca se pune problema de "avut voie". Conduci atunci cand poti, cand simti ca nu mai te "tine" operatia. Incerci. Daca vezi ca nu merge, mai stai cateva zile si iar mai incerci. Si tot asa. Cred ca efortul cel mai mare il presupune ambreiajul, nu? Apasarea pedalei.
Despre gimnastica, stiu sigur ca 6 luni.
locca spune:
Am venit si eu la raport. Nu s-a intamplat NI-MIC !!!
Bebe meu nu vrea deloc sa iasa in lume. Colul e scurtat si moale si cica incepe sa se dilate dar nimic spectaculos. Daca nu si nu miercurea viitoare ma internez, caci nu sunt semne de suferinta fetala, zice dr. la eco.
Deci, mai tin capul listei nitel :). Oricum, vad ca in ultima vreme slaba activitate la nascut. De la Marlena n-a mai nascut nimeni.
Gina M spune:
Buna dimineata fetelor ![]()
Multa,tare multa activitate ati mai avut astazi!
Referitor la alaptatul pana mai tarziu haide-ti sa va povestesc si eu ceva.
Prietena mamei soacre,imi povestea cu ceva timp in urma patania fetei sale, care avea o fetita de aproape trei ani si tot vroia lapte de la mamica sa. Saracuta femeie avea niste dureri ingrozitoare de sani si se simtea epuizata.A incercat in fel si chip sa o intarce pe fetita insa fara nici un succes.In una din zile,cineva a invatat-o sa-si unga sfarcurile cu sare si piper si sa-i dea sa bea.
Buuuuuun,zis si facut. Vine fetita sii spune(vorbea in toata regula dom"le)"Mami veau tatza" -la care mamasa ii spune :"Mami nu pot sa-ti mai dau ca nu stiu ce s-a intamplat si nu mai este buna...s-a stricat"!(etc) In final urmeaza sa-i faca figura si o lasa la san..
Fetita apuca sfarcu da sa suga si in cele din urma stramba din nas si se uita luuung si urat la mamasa spunandu-i: "Ce s-a stricat ?! Tu nu vezi ca esti muuuurdaaraa...dute si te spala !![]()
N-a mai spune ceva! Acum este fata mare si o lauda bunicasa ca fiind cea mai mamoasa si harnica din toata familia...
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
kristinutza spune:
neeeh, cu toate-s de acord, dar cu alaptatul ani de zile... NU! 
raportez: am pompa de sani (manuala), sutiene de alaptat de sa-mi ajunga, scaun de mashina, hainutze bebe, 2 camasi de alaptat si capot
, un suport sa doarma copilul in patut pe-o parte, jucarioare, port-suzeta, cantar, termometru digital, perie par. pregatirile se apropie de final.
desi eu imi mentin parerea ca o sa nasc fix pe 2 oct. mi s-a pus mai demult pata ca asa o sa fie. 
acum o sa vedem...
vad ca la voi e totul linistit si in regula, nu? 
cristina 36+
poze
Gina M spune:
Fetelor nici eu nu sunt pentru alaptaul acesta pana la 2,3 ani.Huuihhhh,nu stiu cum o fi rezistat bietele femei!
Pe Rebecca,eu am alaptat-o doar 4luni si jumatate deoarece era alergica la;lactoza.Pana la 1 anisor si...i-am dat formula pe baza de soia(pe langa celelalte alimente).A mers bine,iar acum deja suporta bine laptele de vaca pe care i l-am introdus treptat.![]()
Jessica Priscilla 35s & 5/7 zile in:
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
nanadana spune:
Am sosit si noi la raport ,azi am fost la doctor totul este ok nimic schimbat dar cind am ajuns acasa am gasit o scurgere mai gelatinoasa cu un firicel de singe
,oare ce o fi ???
nanadana36+4
deeapui spune:
nanadana, ala e dopul gelatinos!!! da nu e cam devreme la tine? ai mai avea cateva sapt....
bebe alex la purtator
32 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
irina81 spune:
Tonia,la nastere dr mi-a zis sa stau doar intr-un maieut.Dupa am folosit 2 camasi si o pijama.
-pachete de vata-2 in spital in 4 zile si acasa l-am inceput pe al treilea;
-sutienele de alaptat sunt foarte practice,eu am avut 2;fara ele ma dureau sanii.Cred ca e bun si nr de acum pt ca ele se mai regleaza din bretele si mai sunt si elastice.
-nu uitati de burtiera,eu am purtat-o imediat dupa si se cunoaste.
Referitor la kg,eu am acumulat 15 si m-am intors acasa cu +7.Pana azi am mai dat jos 1 kg.
Matei doarme cam 4 ore ziua si papa 50 minute,iar noaptea doarme si 5-6 ore,il alaptez la cerere.Acum e putin icteric si din cauza asta cred ca e asa de somnoros.
Mamici,in a cata zi i-ati scos pe bebici afara? Ce folositi pt colici?
Irina si
Matei Cristian
Tonnia spune:
Nanadana, crezi ca e dopul? Te-ai obosit azi mai tare? Stai si tu in pat mai mult in perioada urmatoare.
irina, crezi ca e bun acelasi nr ca acum? Nu mai cresc sanii?