Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
daca eram gedai le inchideam la cei de la 5 casetofonul , cd-ul sau ce o fi sa pot sa dorm si eu un pic...
dar ce fel de prajitura?
iaca_poze
anya spune:
de care-ti place tie mai mult... facuta de mama ta (care din mame gateste mai bine)..mmmmm
Ioana75 spune:
Fata mea doarme in landou, intre tuburile cu aer. Am zis ca-i luam patut de la BT, dar acum ca e loc in masina, cred ca o sa reiau vinatoarea de patuturi. Mi-am notat impresiile despre Graco Contour Electra, o sa ma pazesc de el
.
Mamicilor, am observat ca bb meu tresare acum la zgomote puternice - si nu facea asta saptamina trecuta; ati observat si voi asta la bb-ii vostri? A, si azi a zimbit o gramada - bine, stiu ca nu-mi zimbeste mie, dar e asa fremoasa
.
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
Alooo, ce faceti aici fetelor. Trageti de o barfa! Nu sunteti singure, sa stiti, cineva acolo va priveste!
Ioana, sa stii ca nu e asa rau patutul, numai treaba cu stabilitatea ma sperie pe mine.
Si zici ca zambeste. cat de dragut poa sa fie asa ceva. Nu imi inchipuiuam ca zambesc asa de devreme...Mooooor....mai am asa de mullllt pana sa imi vad ploduuuuuu.
Gata
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
karmenutza spune:
Sofia, nu fi asa nerabdatoare. Timpul trece foarte repede...Mai bine relaaaaax cat mai e timp. Ca dupa aceea, ce ne asteapta! Si eu incerc sa profit acum de timpul liber, pentru plictiseala, cum spuneau fetele mai acu' ceva timp.
anya spune:
Ioana, nu te speria cu tresaritul. Cica e din cauza imaturitatii neurologice si e absolut normal. Iar la zambete... parca si-ar aminti ceva dragut si zambesc de ceva ce stiu doar ei....
anya
Ioana75 spune:
anya, inseamna ca eu si la virsta asta sint imatura neurologic
. Ca tresar asa de tare, de se sperie lumea din jur de tresaritul meu si nu de zgomotul propriu-zis
.
Fetelor, ca sa nu deschid subiect separat: la cit timp dupa cezariana am voie sa conduc masina? si la cit timp dupa cezariana am voie sa ma apuc serios de sport? Mersic
(da, stiu ca ar trebui sa-mi intreb dr, dar am uitat si nu vreau s-o mai deranjez cu telefoane
).
Ioana &
Miruna
ancadm spune:
Ioana daca zici ca tresari tare ar trebui sa iti verifici calciul. De obicei lipsa calciului cauzeaza contractia brusca a muschilor. Cit despre zimbetele Mirunei sunt reflexe, dar imi amintesc si de la Andreea ca sunt atit de minunate
. Andreea zimbea tot timpul dupa ce papa!
Azi dupa-amiaza am si eu intilnire cu doctorita. Sa vedem ce predictii mai face de data asta ca predictiile de saptamana trecuta n-au fost bune
.
Anca 37+
alinam spune:
mai fetelor pe mine ma mananca palmele, serios, de la ce o mai fi si asta??? si seara zici ca am raie cand ma urc in pat ma mananca pielea 
Ioana de condus nu stiu, da sport dupa 6 luni.
ancadm spune:
alinam stii cum se zice in popor: daca te maninca palma stinga iei bani, iar daca te maninca dreapta dai bani. Dar cel mai probabil o sa-ti treaca toate mincarimile de piele daca te dai cu ceva crema hidratanta. Si eu am constatat in ultima vreme ca mi se cam usuca miinile, mai ales pielea din jurul unghiilor.
Anca 37+