Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
karmenutza spune:
Dea, ar trebui sa ti se ridice o statuie la serviciu pentru ca mai lucrezi si la 35 de saptamani...
mary ilie spune:
Norina, nu se vad pozele
Karmenutza, o sa incerc sa ajung si eu la Piciul, am mai auzit de magazinele astea, dar nu am nici unul mai aproape de mine....ma duc sa examinez carutul ala ca mi-a placut mult, dar acuma mi se pare prea ieftin, sotul zice ca nu o fi asa de bun....
. cine sa ne mai inteleaga... daca e ieftin , de ce e ieftin, daca e prea scump, de ce e asa scump
mary 37+++
jadi spune:
Pozele se vad fetelor doar trebuie sa fiti logati la yahoo cu userul vostru,
Jadi
35+
iaca_poze
karmenutza spune:
Mary, atunci comanda-l de pe net, la 5000000. Ca e mai scump. ![]()
Mie mi s-a parut destul de solid. In firea lui.
In ce zona stai?
natydea spune:
Nu am nici o sansa sa-mi ridice statuie la birou, dar vreau sa fiu in tema cu tot ce se intampla pe aciulea pana nasc. Sper sa ma apuce seara si nu la birou durerile! De la serviciu la spital fac 15 minute, de acasa 60 minute.
Noi avem un patut facut de bunicul meu in care am crescut eu si sora mea, apoi copii ei si acum va fi al baiatului meu. Pe urma ne da sora mea un pat si tarc. Asa ca am scapat de niste cheltuieli!
Dea 35+
miflore spune:
Tonnia si Sofia, ce mai credeti despre patucul ales de mine? Nu e ales!!!!!! dar cred ca renunt oricum la ala cu vibratii si muzica contour electra; eu am cautat intr-o veselie ceva pe verde sau galben si e imposibil de gasit! Majoritatea bleumarin! Sunt cateva, dar cam urate si nu-mi plac...cred c-am dezvoltat o psihoza.. Nici chiar asa! Eu am tinut f. mult la culoare, acum daca stiu ca nu sunt, nu sunt si gata!!!
Mihaela 37+
Ioana75 spune:
Am citit pe net ca la 2 saptamini copilu' are un apetit deosebit de mare (ca si la 3 zile, 3 saptamini, 3 luni...). Azi bb meu a implinit 2 saptamini, si va pot garanta ca e adevarat - a mincat ca nehalita, apoi a stat un sfert de ora si din nou, cauta sinul de ziceai ca n-a mincat de ieri
.
Masa de dupa botez o facem la Talia, un restaurant unde mincam noi cel mai des, in Tineretului. Sintem doar 12 persoane, rudele apropiate si niste prieteni, va minca fiecare ce vrea, n-am facut meniu fix.
Fetelor, stiti cit am cautat eu carut sa aiba landou de pus la masina ca sa am in ce sa-l duc pe bb la Botosani?
Ei bine, ne-am hotarit sa nu mai mergem cu masina, ci cu avionul (eu si bb); dureaza mult prea mult drumul cu masina, cred ca va fi ingrozitor de obositor. Asa ca o sa am bebe zburator la nici o luna
.
Ioana &
Miruna
anya spune:
Buna, mamici si burtici!
N-am nascut inca, dar intru mai rar. Asta e... la servici mai aveam timp si mai scriam, de cand sunt in concediu de odihna... muncesc mai mult. Alerg dupa cel mare, mancare, curat. inchis balconul, facut mobila cu paturi suprapuse... ca de, are mama doi baieti...
Azi am reusit sa ajung si la gimnastica. Sa o parasc pe Jadi ca n-a venit...cica o doare coada
. Daca se tine de prostii... cica face curat in casa...Si la gimnastica ca la gimnastica, dar tot am prins-o sa-mi tina de urat la capucino-ul din curtea spitalului. Am sunat-o si ne-am conversat: i-am raportat unde se inscriu copii si ce halate se mai poarta...ce "colorati" au venit la nascut...ale,ale vorba ei.
Despre patuturi... nu mai stiu cum e moda. Asta micu va binevoi sa stea in ce-a ramas de la fratele sau. Pot sa va zic cum a fost la mine cu alaptatul... I-am dat san + ceai colici in prima luna si nu a crescut copilul cum trebuia. E adevarat ca a avut si icter prelungit. Din luna a doua ii dadeam la fiecare masa felul 1 san, felul doi celalat san, desert biberonul cu completare lapte praf Bebelac + ceai aticolitic intre mese. Mesele nu mai dese de 3 ore. Si a inceput sa creasca precum Fat-Frumos intr-o zi cat altii intr-un an. Si de atunci a fost intotdeauna mai mare decat copiii de varsta lui. Sucul de fructe l-am introdus la 3 luni (cand ii trec colicile de lapte) piure de fructe si cereale de la 4 luni de la 5 luni legumele (inati supa si apoi piure) si de pe la 6 parca carnita si galbenusul de ou...
Cu indulcitul nu prea ne-am agitat pt ca nu e un fan dulce, dar un strop de sare in supa tot ii puneam. Si acum, la 2 ani si 8 luni prefera ceva sarat decat ceva dulce (si bere in loc de suc...
). Radeau chelnerii de el, saptamana trecuta, la mare, cand foarte serios comada pizza si bere.
Ca sa revin la alaptat... pe la 4 luni n-a mai vrut san. Recunosc ca as fi vrut sa-i mai dau vre-o 2 luni...dar asta e. Oricum pot sa va zic ca pana pe la 1 an si ceva n-a racit nici macar o data. Si nici acum nu stie de antibiotice sau altceva in afara de un calpol (paracetamol). Si apa bea mai multa decat mine. Il intreb: vrei mama suc, ceai... imi raspunde: nu, viau apa piata..
Bun la casa omului - face economie.
pup
anya
jadi spune:
Ha, ziceai ceva de mine? ca a inceput bb sa sughita, iar...
nu e nimeni pe aici sa ma ajute sa imi iau telecomanda de pe canapea?![]()
Jadi
35+
iaca_poze
anya spune:
cica muncesti... si te mail-uiesti cu sotu'...Vezi, daca erai jedai te gandeai putin si venea telecomanda singura...ba poate si-o prajitura!
da mai exerseaza...