Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
Buna fetele!!!
Mariana felicitari pentru bebe!!
Ioana, succes cu botezul!! Bine ca poti fugi putin de acasa!
Ieri am plecat la plimbare si dupa 2 ore s-a trezit ca ii era foame. Am crezut ca o pacalesc cu putin ceai, dar nu a tinut, asa ca a trebuit sa ii dau san. Dupa aia a dormit aproape 4 ore, timp in care am apucat sa mergem in Selgros sa cautam scoica de masina.
Noi facem asa: o luam pe Petra in landou in masina si plecam la cumparaturi. Dar intram pe rand, cand eu, cand sotul meu. Noi nu avem cu cine sa o lasam pe Petra si o purtam dupa noi toata ziua. Cred ca de asta i-au iesit si bubitele poe fata si gat (de la caldura). Nu mergem tot timpul cu clima deschisa.
Apropos de circulara de cordon, am inteles ca se poate face si in momentul nasterii, oricand. De asta cred ca se monitorizeaza chiar inainte de nastere.
Azi i-am cumparat scutece mai mari (pampers de la 3-6 kg), dar parca nu sunt asa de consistente ca cele de 2-5 kg.
Noi facem botezul la greco-catolici. La noi nu o baga cu tot corpul in apa, ci numai ii toarna apa pe cap. Cu fusta .... habar n-am. Trebuie sa cer si eu detalii.
Jadi, in Cluj am, inteles ca dr. recomanda cezariana si de la -4.
In Cluj nu gasesc scaun de masina pt 0+. Am fost si in Metro si in Selgros si la Sensiblue. Nimic ca lumea!!! Daca nu gasesc nici cum, imi comand de pe net. Am vazut unul tare dragut, chicco- Auto Race.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
country girl spune:
Fetelor dragelor, am si eu o veste pentru voi: se pare ca mi s-a rupt apa! Banuiesc ca chestia aceea incolora, cu un miros de dezinfectant care curge firisor aproape continuu din mine, apa trebuie sa fie.
Asa ca mai am timp sa termin mancarea, sa fac un dus si plec la maternitate.
Sa nu ziceti ca nu suntem fete(?) punctuale: 9 septembrie am zis, 9 septembrie este!![]()
Hai pupici si sa ne auzim cu bine. Am sa-i dau sms Antoanelei23 daca ma retin astia la maternitate si dupa nastere si va tine ea la curent daca poate.
karmenutza spune:
Country Girl, nu cred ca mai ai timp sa termini mancarea. Bine ar fi sa faci doar dus, si sa pleci la maternitate. Apa, odata rupta, raman "portile deschise" microbilor si exista pericol de infectie. Asa ca sfatul meu este sa lasi mancarea. Mai stai vreo ora, doua...nu e bine.
Bafta multa! Tinem pumnii!!! 

mary ilie spune:
INA succes!!!! suntem alaturi de tine!!!!!

iti doresc o nastere usoara si asteptam vesti!!!!!!
pupici!
mary 37+++
b_irina_c spune:
Ina iti tinem pumnii. Nastere usoara!!!

Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Ina, tinem pumnii sa fie totul ok.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
codruta_grg spune:
Bafta Ina!!!! Sa fi linistita ca totul va fi bine!
Am uitat sa va zicem ca astazi facem o luna!!!!!!!! LA MULTI ANI PETRA 

Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
Ioana75 spune:

Bafta Ina!

La multi ani, Petra
!
nicole, botezul se poate face oricind; cele 40 de zile sint pentru molifta mamei, dar mie mi-a citit preotul ieri molifta de 40 de zile (in ziua de azi se poate orice
). Sa va mai spun ca asta toamna cind ne-am casatorit nu ne-am spovedit? Noi l-am sunat pe parinte, dar era foarte ocupat la mitropolie cu sf. Dumitru si a zis ca ne primeste asa cum sintem
.
Ioana &
Miruna