Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
codruta_grg spune:
Mie mi-a citit la 8 zile. Iar preotul ne-a zis sa nu asteptam cu botezul, ca se face tot mai frig.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
miflore spune:

Ina, bafta!!!

Tinem pumnii!
Mercic Mary si Cristina!
LA MULTI ANI PETRA!!!
Legat de trebile bisericesti, eu am fost azi la spovedanie, maine ma duc la impartasit ca mi-a zis ca am cateva pacate si nu poate in aceeasi zi si l-am intrebat si cum e cu molifta; si mi-a zis ca la 7 zile de la nastere sa vina cineva la biserica cu o sticla cu apa si cu numele meu si al bebelusului pe o hartie, citeste ceva, sfinteste apa si dupa aceea sa-mi dau eu cu apa din aceea pe mine si pe copil la fel; si la 40 de zile sa vin la biserica sa-mi citeasca si mie si copilului ca sa am voie la botez; cam asta;
Mihaela 37+
Ioana75 spune:
Copilu' meu nu plinge la mine in brate, dar ieri era asa cald sub chestia aia a preotului cind ne-a citit molifta, ca ainceput sa plinga, de nu stiam ce sa-i mai fac
.
Fetelor, miine seara pleaca mama ca luni incepe scoala. Ce ma fac eu singurica?
O sa numar zilele pina ajung la Botosani
.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57123" target="_blank">aici.
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
HAIDE INA!!!!! Tinem pumnii. Las-o naibii de mancare ca toata viata o sa ai timp sa stai sa o faci!
Petra la multi ani!!!
Ioana iti tin pumnii maine la botez. O sa ti se rupa sufletul cand o sa iti chinuie copilul cu apa lor... Da trece repede. Eu chiar nu inteleg treaba asta cu fusta. Daca esti in pantalon, pe cine deranjezi? Macar puneti una mini!
Apropo, ce inseamna molifta. Adica stiu...iti citeste ceva, dar pentru ce?
Matusii mele i-a facut molifta la botez, dar din cauza asta a durat mai mult.
EU m-am dus la dr. ginecolog ca sa iau foaie pentru doctorul de familie care sa imi dea adeverinta de concediu
...Logic, nu?
Dr. a zis ca cu un uter asa relaxat ca al meu o sa ma duc si dupa 40 de saptamani...nu isi face probleme. Asa ca eu momentan stau linistita, nu ma paste nasterea prematura.
Fetelor, va dau un sfat: nu cititi articolele de pe DC despre bolile nou-nascutului ca o sa inebuniti. Conform spuselor lor ar trebui sa sunam dr din orice si hop cu plodu la spital. Zau, ca mai bine "mor proasta" cum zicea bunica.
Pup
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos