Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, petrecere frumoasa ! Asteptam poze.
Pupici la toate fetele.

Carmi 34 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mary ilie, si eu am de ales intre nastere naturala si cezariana. si aleg (daca nu apare vreo problema medicala), nasterea naturala cu epidurala. sunt fff curajoasa si cred ca o sa fie totul bine. (hi hi asta pana m-oi urca pe masa ) aaa, si la mine e problema cu miopia si dioptria si o sa fac un consult sa iau si eu ceferticat sa fie acolo...
sofia, adeverinta o iei de la medicul de familie.

cristina 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Kristinutza, si eu am miopie, am fost la oftalmo, am -2,50 la ambii ochi, mi-a pus la picaturi de m-a ametit, a durat vreo 2 ore consultul. se pare ca nu mi-au crescut deloc dioptriile in timpul sarcinii dar nici recomandare de cezariana nu am primit, a zis dr. ca e totul ok si sa nasc linistita normal ca asa e cel mai bine.
acuma si eu sunt curajoasa, cred ca asa este cand nu stii exact ce te asteapta, dar ma gandesc ca nici cezariana nu e asa o chestie simpla.....o sa vad eu cand voi experimenta durerile nasterii....dar ma bazez mult pe epidurala.... chiar vroiam sa intreb fetele care au nascut cu epidurala, pai daca trece efectul nu-ti mai administreaza alta doza pe tubuletul ala???ca eu asa stiu...Oana, la tine cum au procedat???
mary 37+++

Mergi la inceput

sofia eu am mers la dr. de familie sa imi dea concediu prenatal si mi-a cerut recomandare de la medicul ginecolog in care acesta sa specifice cate saptamani de sarcina am si ca recomanda concediu prenatal conform normelor in vigoare......nu stiu daca toti medicii de familie procedeaza asa, dar mie asa mi s-a intamplat.
si am dus hartiuta si mi-a dat concediu!!!
mary 37+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost si la shopping, noroc ca am iesit din casa ca mi-am dat seama ca am nevoie si de un coafat miine, sa nu fiu baba cloanta cotoroanta in poze. Mi-am luat o fusta roz pina la genunchi, marimea n-o zic ca mi-e rusineeee. Lasa ca peste 6 luni intru la dieta si la sala. Daca nu gasesc vreo bluza prin dulap, ma mai duc la un shopping mic.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Ioana, s-o porti sanatoasa!!! ma bucur ca ai rezolvat cu si ca o sa poti participa si tu la botez
Chiar fetelor , la botez e obligatoriu sa purtam fusta , nu?adica la biserica ma refer....
mary 37+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, mersic. Da, si eu vroiam sa-mi iau pantaloni, dar maica-mea mi-a zis ca in biserica se poarta fusta; si asa ca intru rar in biserica, macar atunci sa ma conformez si eu cit pot si cit stiu. Acum sper sa nu ma puna sa port si batic, ca daca e asa salvez banii de coafat.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana musai ca iti iei si un batic si daca trebuie sa il porti musai sa il legi sub barbie, hehe.

Locca bafta pentru miercuri!

Fetelor, cezariana se recomanda de doctori dupa -6 ca dioptrie, insa dragutul de doctor de dimineata mi-a spus ca el recomanda si de la -3,

Alea Alea
Jadi
35+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Felicitari noilor mamici! Bb-i sanatosi si cuminti si refacere rapida mamicilor.

Noua nu ne mai merge asa bine... Bb are colici si sta mult timp treaz, abia reusesc sa-l adorm. Eu sunt chiauna tare... Tati a inceput serviciul, asa ca trebuie sa ma descurc singura peste zi...

norina frumoase poze... vezi poate nu ai facut albumul public (zic si eu)...

Ioana distractie placuta maine. Sper sa nu te puna sa-ti pui batic .

Eu cred ca o sa ajung mai slaba ca inainte de nastere. Am dat jos 14 din cele 16kg puse in sarcina (in 2 saptamani). Sper sa nu mai slabesc...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci Ioana! Tu ii faci baita daca nu s-a vindecat complet?
Sa inteleg ca maine e botezul Mirunei? Asa repede? Nu trebuie sa treaca 40 zile? Mie mi-a facut molifta la 8 zile si urmeaza la 40 zile si abia dupa putem face botezul.
Daca asa e s, maine va primi ingerasul pazitor. Sa fie intr-un ceas bun!

Multa bafta fetelor care nasc.

PUPICI

Nicole si Ioana Alexandra

Mergi la inceput