Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic fetelor de urari.
nicole, felicitari pentru buric. Nici la bb meu nu s-a vindecat de tot buricul, of, sa o vad odata fata mare cu buric frumos (sa aiba in ce-si face piercing).

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana, petrecere frumoasa maine la botez, si sa iasa totul asa cum va doriti voi!!! asteptam poze bineinteles!!!!
eu am fost ieri la dr., bebe e bine, sigur e baiat ( ca sotul meu asta intreaba mereu, cred ca se teme de vreo surpriza are 3 kg si 47 cm, placenta e ok,lichid cat trebuie, gatutul liber, fara cordon infasurat. la controlul pe masa a fost ok, nu a durut, cica colul e inchis bine si ca mai stau doua saptamani lejer, chiar si mai mult . asa ca eu o sa fiu viitoarea soon, soon......
am vorbit de nastere si nu prea stiu ce sa fac fetelor, ca am de ales intre cezariana sau nastere normala. nu stiu de ce dar cezariana nu prea ma tenteaza.....dr. a zis ca el ma sfatuieste sa incercam sa nasc normal, ca copilul nu o sa fie mare si alte probleme nu vede, dar daca apare ceva trecem la cezariana.....plus ca mi-a promis epidurala!
mai merg la control peste 10 zile ( asta daca nu se mai intampla nimic intre timp) si pana atunci trebuie sa ma hotarasc
mary aproape 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Felicitari Mariana Tache!!!

Succes Locca si Norina!
Va tinem pumnii sa va iasa copiii frumosi si sanatosi.

Ma duc si eu azi la doctor sa imi iau adeverinta de bortoasa ca sa pot sa imi iau concediu. Am inceput sa numar pe degete zilele pan' la liberare!

Sofia 32+

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, mercic pt. informatii!!! Am vazut si eu tot asa pozele Norinei! Foarte frumoase, si vorba Kristinutzei, manechine, zau!
Jadi, da vad ca te purici bine inainte de marele eveniment! Si faci bine, ca dup-aia nu stiu ce timp o sa mai avem la dispozitie pentru noi!

Mihaela 37+

Mergi la inceput

MARIANA FELICITARI PENTRU BAIETEL, SA-TI TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!!
mary 37+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Chiar fetelor, o sa avem miercuri 2 nasteri, un simultan: Locca si Norina! Bafta multa!
Mary, ca tot esti de-abia venita de pe masuta aceea dragutza de la doctor; zi-mi te rog, te-a pus doar pe masa sau ai facut si o oarece ecografie lungita pe patuc? Adica intrebarea mea mai clara e: se vede de pe masa aceea naspha daca bebelusul are cordonul infasurat in jurul gatului au ba? Al meu doctor are un ecran adaptat la masa asta si cand ma pune acolo imi masoara si colul si d-aia zic, oare se vede si chestia asta?

Mihaela 37+

Mergi la inceput

miflore, da se poate vedea daca e cordonul in jurul gatului si la echo normala( am facut investigatii si am gasit chiar cateva mamici carora le-a zis ca bebeii au circulara de cordon la echo normala....si au facut cezariana, si a fost pe bune, chiar aveau cordonul infasurat)
pe mine m-a pus intai la echo, si apoi la consult pe alta masa.....
mary 37+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor!!!!adeverinta de gravida pt.concediu o luam de la medicul de fam.sau de la ginecolog??

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela - MiFlore, iti raspund eu, la o ecografie normala, nu vaginala, se vede daca prezinta esarfa de cordon.
Cand am fost la eco in spital, ne-au bagat 5 bortoase in cabinet si am vazut pe monitor la ecografia unei fete cum se vede esarfa. Aparea chiar cu rosu

Ioana, distractie placuta maine mai ales Mirunei.
Mi se pare un eveniment super important din viata familiei.
De fapt, si aniversarile copiilor mie mi se par importante

Loca, Norina, curaj va tinem pumnii.

Mary, felicitari ptr rezultatele de la control.
Nu te baza prea mult pe estimarile dr, ca daca bebe e hotarat sa iasa, iese mai devreme chiar daca nu l-a vazut dr pregatit.

Eu sunt un pic nelinistita, caci e vineri.
Am fost aseara in Carrefour la cumparaturi, caci maine vine Victor acasa. Si bebelusha presimt ca e pe vine
Am facut provizii ca inainte de marile evenimente.

Simt o presiune jos inca de ieri, azi de dimineata pe la 5 ma indopam de No-Spa si Scobutil.
Eu oricum pe Victor l-am nascut intr-o vineri si vinerea trecuta m-am internat in spital.
Sotul e tare nelinistit de ziua asta.

Mi-e asa un dor de Victor, abia astept sa se intoarca.

Ma duc sa mananc ceva si apoi poate reusesc sa dorm un pic.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ege, adeverintele ptr prenatal si postnatal ni le dau medicii de familie.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput