Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 9
tania-z spune:
Fetelor din Bucuresti, am vazut mai multe anunturi de cursuri prenatale pe b e b e l u s u l t a u.ro. Mergeti la rubrica de informatii utile.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
tania-z spune:
Daca dati click pe "scoala viitoarelor mame" organizata la Filantropia, gasiti si lectiile online.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
joy04 spune:
HELLO FETELOR...
SIMINAF…asa o tin si eu cu sciatica , imi dau cu diclofenac dar nu prea mult ca mi-e cam frica.
ANAMARI si ce tratament iei pt spondiloartrita? Eu am spondilita anchilopoetica seronegativa dar la radiografie rezultatul era cam asa: demineralizare partial moderata cu discrete elemente de SPONDILODISCITA SI SPONDILOARTRITA si mai multe ….
Dar inafara de antiinflamatorii nu-mi dau decat cu diclofenac .
Corap distractie placuta in delta
TANIA, darn u mi se pare ca ai burtica deloc jos… Chiar imi place, si-mi dau seama cat de mult am luat eu in greutate(adica 13 kg) care chiar se vad bine de tot…Numai asculta asa birfele…chestia ca vin din partea mamei tale. Tu esti ballerina!!!
joy
+ bocanila
27+
ilenutza spune:
XANDRA, am auzit numai de bine de rusha-tinarul.Nasti natural sau prin cezariana?Stiu ca moda in cta este cezariana dar eu m-am hotarat pentru natural cu epidurala.Ti-am raspuns si pe subiectul anterior(41 parca) dar mai tarziu pentru ca am fost racita.L-ai citit?
xandra28 spune:
ilenutza, abia acum am citit mes. eu ash vrea cezariana, nu c-ash avea vreo problema, dar asha sunt eu, comoda... hai poate intri pe mess shi vb mai multe. userul meu e andasro. te-ashtept
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
IrinucaR spune:
tania-z, burtica ta e perfecta... si in plina explozie... sa vezi de acum incolo ce o sa mai creasca!!!! N-ai nici un fel de grija si nu mai stresa tu bebeul... eu una nu cred in 'ghicitul in burta', cand toata lumea isi da cu parerea ref la forma culoarea si nu-mai-stiu-ce a burticii tale!!!!
ilenutza, e ok ca scoti bebeul afara pentru intervale care cresc in timp... si sa nu fie vant, ceata, ploaie etc.
Din cate am citit (practica ne omoara), incepi prin a tine bebeul cate 5 min la geam si apoi incet-incet il scoti la aer (nici prea imbracat, nici prea dezbracat) - eu una nu cred ca ii voi pune vreodata ceva pe fata copilului cand ies afara (sunt tot felul de practici...)
Aici poate ne ajuta mamicile mai experimentate.
www.irinucasisoru.3x.ro
leea_cv spune:
Fetelor, va multumesc pt sfaturi vis a vis de leucoree si E coli.Oricum, ma stresa atit de tare problema asta incit m-am dus azi la dr de familie si i-am cerut in mod imperios ''sa ia seama''.Asa ca mi-a facut o trimitere la oarece analize.Nu prea ii inteleg scrisul.Stiu doar ca sint multe.Dar acum am alt bai.Am o tensiune de tot risul.Azi dimineata era 90 cu 53.Eu nu beau cafea de felul meu,insa azi, probabil si din cauza autosugestiei, am crezut ca mor fara o ceasca.Am baut-o pe nerasuflate.Nu ar trebui sa fie cava mai mare?Dr a zis sa-i dau pace.
Apropos de mincarimea burticii,eu acum nu am pb din astea,caci folosesc ceva crema contra vergeturilor de la Ana Aslan.Pretul e acceptabil.Io am luat-o cu 230 de mii,ca is ''norocoasa''.In Metro am vazut cu 165 de mii.
Iar m-a bulversat dr de familie.Cica la 25 de sapt am intrat de o saptamina in luna a 7-a.Inseamna ca in a 37-a intru in a 10-a?????
pupiiiiici
leea
cristinamh spune:
leea, pai sarcina se considera de 40 de saptamani... daca sunt 4 sapt /luna... atunci sarcina are 10 luni. poate asa calculeaza dr ta. calendaristic, sarcina are 9 luni si o saptamana de la UCM.
tensiunea... eu am avut ocazia sa mi-o iau ieri, si era 10/6. asa ca... nu mai comentez.. se poate.
Cristina
28+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
LEEA, asa gandesc unii doctori: din momentul in care ai implinit 6 luni, (adica 6 luni si o zi) spun ca ai intratin a 7-a luna. Adica mergi spre 7 luni, chiar daca aid oar 24 saptamani si o zi.
Cele care nu masoara sarcina in saptamani li se pare normal sa spuna ca sunt in prima luna de sarcina, cand nu au decat 2-3 saptamani de amenoree, chiar daca nu au implinit o luna.
joy
+ bocanila
27+
Ina869 spune:
Diana cum te mai simiti astazi, sper ca esti mai bine! 
Monet am auzit si eu ca nu este bine sa folosesti betisoarele, mai rau ii faci copilului asa spun dr.de pe aici. Ei recomanda sa-l stergi cu prosopelul si sa lasi sa curga ceara, de aceea si nedumerirea mea, nu vreau un copil cu urechile murdarele. Citeva dintre prietenele mele au avut probleme fiindca au folosit betisoarele ( ceara a intrat mai adinc in urechiuse ).
Cum se numeste pe aici solutina aceea salina, ca sa stiu ce sa cer la farmacie? Sau sa ma duc pur si simplu sa explic ce vreau; farmacistii de pe aici sint foarte documentati, intotdeauna am fost multumita de ajutorul si explicatiile lor.
Cristinaaaaaaa iar te-am visat asta-noapte....tu locuiesti cumva pe linga parcul Cismigiu?
Coralia multumesc. Floricelele au fost chiar ieftine,mi-au placut ca sint viu colorate. Spor la cumparaturi prin Bucuresti ; cred ca de abia astepti sa-ti cunosti nepotica!
Anda cosuletul are crème, sampoane, etc.…intr-adevar, nu este la indemina asa cum este pus,camera nu este inca terminata, acum am pus papuselele si alte chestii inutile (rame fotografii, etc.) doar ptr. placerea proprie, acolo va fi camera mea “de studiu” pina o vom aduce pe bebelusa acasa. Am vazut niste suporturi pe care le poti monta la marginea patutului si in care poti pune crème, dar mi se par inestetice. Mai am un dulapior micut pe care probabil il voi aseza cit mai aproape de masa de schimbat si voi tine papmersii, etc., sa fie totul mai usor.
Cora distractie placut in delta, sa prinzi cit mai multi pesti !him….ce pofta mi s-a facut de o saramura de peste cu mamaliguta…si de abia este ora 10 aici. 
Tania burtica este frumoasa si “la locul ei” ; poate ca mama ta este mai panicoasa avind in vedere si problemele pe care le-ai avut si, ca orice mama, se agita si se teme ptr. copilul ei.
Cu scosul copilului pe-afara, m-am gindit si eu la asta dar nu stiu cum voi proceda…aici sint citeodata niste geruri de iti ingheata extremitatile de la usa casei si pina la masina ( apr. 2-3 metri) ce sa mai vorbesc de mers pe-afara! Probabil ca o voi imbraca bine si o voi tine la geam vreo 10 minute. Am inteles ca razele de soare sint foarte bune, dar cu masura. 
Ce fac fetele la sf. acestei saptamani? Merg la cumparaturi?
Ina & bebelina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)