Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABY PLESU spune:

Tania, si eu am mancarimi in timpul zilei, si evit sa ma scarpin,(am citit undeva ca sunt normale mancarimile dar sa evitam scarpinatul cat putem) nu sunt nici foarte incomode, insa seara ma dau cu crema neaparat (elancyl-special ptr. prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii; e scumpa dar merita). Imi calmeaza mancarimea, si e recomfortanta
Gaby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi, Cristina, multumesc de incurajari. Pe 13 septembrie m-am programat la o ecografie, sa vedem ce va zice si dr. Nu mai e asa de mult!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Dragelor, eu pana acum nu am avut nici o problema cu burtica si sper sa ramana asa... am folosit unt din seminte de mango de la Body Shop (e scumpel, dar se ridica la inaltimea asteptarilor) si miroase de iti vine sa-l mananci :)

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

tania,
burtica e super ok; trimite-o pe maica-ta sa tricoteze niste botosei, daca cumva se plictiseste.
si eu tot cu sanosan ma dau, dar acu vreo 2 saptamani am cumparat o sticluta de ulei de masline pentru salata; si cand l-am vazut eu asa verde si putind a peste, am zis, stai ca nu e comestibil... pacat de bani. asa ca il aplic pe burta, fund, copase si pe unde ma ajung; si sa stii ca nu ma mai mananca pieile ...
bine, mai dau cate o zi si cu sanosan, cand n-am chef sa alunec din mainile lui tati ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tania, eu inteleg ca mama ta face ce stie ea mai bine pentru copilul ei, dar parca nu e prima data cand vine cu sfaturi de importanta capitala. Nu mama ta iti reprosa ca prea stai degeaba?
Eu sunt de parere ca ar trebui sa pui mai mare accent pe ce simti tu decat pe ceea ce-ti spune ea, ca ea nu e constienta de ceea ce declanseaza in sufletul tau.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Da, Alexandrina, ti-ai adus aminte bine. Mama mea e o panicoasa - poate si pentru ca eu am fost unicul copil si am facut toate bolile din lume in primii ani de viata (inclusiv meningita). Ieri nu am bagat in seama ce mi-a spus, ba chiar m-am luat de ea, dar azi parca mi se modificasera mie perceptiile (cum ma uitam la burtica de sus)

Dienutza eu amcam evitat uleiul tocmai pentru senzatia aia de "unsuros" pe care ti-o da. Ma dadusem inainte cu Johnson si Dalin si mi-am zis ca o crema poate rezolva problema "alunecarii" continue. Se pare ca nu. Ma gandisem si eu sa incerc Elancyl, dar poate patesc la fel.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am si eu o nelamurire: noi o sa nastem in toiul iernii.Cand putem sa ne scoatem bebicii la aer si plimbare?Am prietene care au nascut in iulie-august si asa bine cresc copii afara la plimbare!E OK sa iesi cu ei din casa pe ce la varsta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

XANDRA, tu la ce doctor esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ilenutza, io m-am gandit ca prima saptamana sa o tin in casa, apoi o sapt s-o dau pe balcon putin cate putin, si in cele din urma afara... tot asa, treptat pana pe la o ora, o ora jumate... cum dau ghioceii, hop si noi afara!
daca nu e ger sau vant, sigur iesim.

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ilenutza, eu sunt la rusha.

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput