Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 7
dienutagraviduta spune:
corap, sa va distrati in delta si atentie la tantari !!!
dienuta graviduta si bebelushul luca
catutza spune:
IrinucaR, mie mi-a dat sa repet toate analizele la sange,secretia,si in saptamana 34 sa merg sa fac cultura din col, iar in saptamana 37 o ecografie.Pana atunci...merg la 2 sapamani la control acum,iar din octombrie o sa merg saptamanal(eu am DPN-ul pe 2 nov).Inca nu stiu cum o sa nasc dar cel mai probabil cu epidurala.Bagajul inca nu l-am pregatit si nici nu am cumparat lucrusoare....mai e timp.
Catutza 32+
cristinamh spune:
eu am avut cadita normala. o puneam jos, pe covor, pe o perdea de dus ca sa nu udam toata camera. dar nu stiu daca cu cezariana m-as fi descurcat in pozitia asta. cand a inceput sa se balaceasca, era perfect
... adica sarea apa si peste perdea, pana pe covor
. abia de pe la 10 luni am trecut cu cadita in cada mare, si cand a fost in stare sa stea singurel pe doua picioare am renuntat la ea.
anda, l-am alaptat in brate, sau pe pat, culcat langa mine pe o perna, ca sa stea mai sus. asta mai ales noaptea, cand eram chiauna de oboseala.
cadou nu stiu daca o sa primesti body. in seturile alea de bebelus nu sunt, si daca lumea vrea ceva practic.. o sa ai multe bluzite.
de imbracat o faceam la mine in pat. era comod, mai ales seara dupa baita cand aveam de facut si masaj. nu stateam in picioare, si nici nu-mi era frica ca se rostogoleste sa cada... de pe la 5 luni, cand a inceput sa si misune, cat puneam eu ulei in palma era un metru mai incolo... asa ca nu stiu cat de practica e o masuta de infasat. poate in primele 3 luni... dar mai tarziu, ma indoiesc.
si de ce sa ma doara spatele?? ca doar nu schimbam copilul toata ziua!!
numeioana, orice calculator o sa-ti spuna o varianta... dar ai 50% sanse sa faci o fetita
!!
Cristina
28+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
Lavi spune:
Buna,ce mai faceti voi si bb-ii vostri scumpi.
va pup pe toate si sper ca o duceti super, eu ma simt mai bine si stau acasa,de abia astept sa vina bb si sa- vad.
Cit despre alaptat, poti alapta cum vrei atita timp cit bb a invatat miscarea corecta si stati amindoi comod.
Cu baita e usor, o cadita micuta, un prosop moale pe fundul ei sa nu se zgirie bb, si o pun pe pat care ma avantajeaza si e mai usor de manevrat asa.
Cora, week end placut, Mireala cum o mai duci, sper ca bine!Lavi, tu ce mai faci?

tania-z spune:
OK, am o noua obsesie, pe care mi-a bagat-o in cap chiar maica-mea !
A fost ieri pe la mine si s-a uitat la burtica mea si mi-a spus ca i se pare ca e cam coborata. Cum? Pai, zice ea, ar trebui sa fie mai sus, asa spre stomac si a ta e cam jos. A fost de ajuns sa ma stresez de atunci intr-una: eu stiam ca burtica iti coboara cand trebuie sa nasti ceea ce NU E CAZUL!!!. O sa pun poze imediat sa va dati cu parerea, please!!!
Dienutza parca tu spuneai ca ai mancarimi pe burtica. Cum le-ai rezolvat? Si tie si se "cojeste" pielea?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Lavi spune:
Tania, strege-te bine cu un prosop mai aspru, si apoi da-ti cu crema, sau schimba crema, poate nu o mai tolereaza corpul.Cu timpul cind copilul cooara spre uter , burtica face si ea aceeiasi miscare si sa stii ca e mai bine, repirii mai usur pt ca nu mai preseaza diafragma.
Ieri a fost iua lui Eva, pt ca o cheama si Maria, asa ca daca nu am putut iesi iesri, vreau sa ies astazi, asa ca unde e tirgul,?
xandra28 spune:
fetele, eu sunt mai linishtita, cred ca reushesc sa fac rost de nishte bani! ne-au sunat de la raiffeizen, daca nu vrem card de nu-sh cate salari! pai bineintzeles ca vrem, la cate credite avem, ce mai conteaza unul in plus, ca eram chiar nelinishtita de unde fac rost de bani pt toate cele, plus ca ne vine shi mashina luna asta, shi ne tb o carutza de bani inafara de leasing, cheltuieli de vama+inmatriculare. sper sa ne dea aia banii shi sa nu ne fi bucurat degeaba...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
tania-z spune:
Uite aici un link spre poze:
Burtica cu probleme
Lavi ma bucur sa aud ca te simti mai bine. Eu pana acum ma dadeam cu crema antivergeturi de la Sanosan. Sa incerc ceva mai gras?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Lavi spune:
Tania, mi se pare ca i o burta normala si rati super, nu ti-ai deformat soldurile, si nici nu ai pus pe picioare,cit despre crema , de ce nu incerci ulei de corp pt bb, e super si hraneste bine corpul
cristinamh spune:
tania, si eu zic ca te stresezi degeaba!!! ba mi se pare ca burtica e la locul ei...
eu in general nuy ascult parerile binevoitoare, ca mai rau te stresezi... ba ca-i mica, ba ca-i mare, ba ca-i tuguiata, ba ca e jos... daca dr a zis ca bb e ok, n-au decat sa vorbeasca ceilati.
Cristina
28+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra