Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut! Sunt o intrusa in clubul vostru....
Mamici, dati-mi si mie va rog un link pt stabilirea sexului copilului. Un calculator ceva...ca pe net am vazut ca exista calmens ala, dar trebuie sa-l cumperi. Chit ca nu cred in asa ceva 100%, sunt curioasa daca pot sa fac si eu la anul o fetitasi ma interesez de pe-acum.

Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
Va pup!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata burtici !!!
ce bine e acasa ! nici nu am timp sa ma plictisesc, ca am de tricotat, de citit, de postat mesaje ...
ieri cand am fost la doctorita am uitat sa-i cer hartiuta ca am voie sa fac gimnastica de graviduta ... ca am apucat sa o intreb daca e buna, si cand i-am zis ca la giulesti, s-a strambat teribil... nu i-a convenit deloc, a zis ca mai bine lipsa, dar nu mi-a dat detalii deloc, si nici alte variante...
de azi, e, hai sa nu exagerez, de luni, incep sa-mi fac un program de plimbarica, ca sa facem miscare;
eu nu am mai auzit sa-i faca rau la bebe pompita de nas sau betisoarele de urechi ...
multumesc gravidutei care mi-a zis cand e baby-expo; da io tot n-am inteles... vineri, adica azi, sau din 22, adica hat, peste 2 saptamani ?!?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, f.frumoase pozele cu oceanul si pozele cu camera bebe. si eu vroiam sa iau niste cosuri de rachita si sa le adaug o "captuseala", o funda, ceva, ca aici nu se gasesc gata accesorizate pt. bebe (depozitat jucarii etc). langa masa de infasat mai era un cosulet pe jos cu niste sticle, nu? daca erau cosmetice, cred ca iti mai trebuie o etajera deasupra masutei de infasat, ca doar n-o sa stai cu o mana pe copil si cu una incerci sa apuci crema de pe jos? Eu am gasit alta solutie: la comoda lui bebe peste care o sa pun salteaua de infasat, la primul nivel de sus in jos am 2 sertare mai mici in loc de unul mare, asa ca pot sa pun cosmeticele in unul dintre ele si sa-l tin deschis, iar eu am loc sa stau lipita de celalalt sertar (inchis) cat il schimb. ce probleme grave de logistica :))) imi pun...:))
lavi02, asa e, e clar ca trebuie sa am mai multe body-uri, dar ma bazez pe faptul ca prietenele mele o sa cumpere la greu body-uri si caciulite.:) de obicei asta iei in primul rand cand te duci in vizita la un nou nascut, nu?:)...eu imi fac planul si poate n-o sa cumpere nimeni nici un body, sa vezi in ce panica intru a 2-a zi...

coralia, eu am batut 80% din principlele magazine de bebe din bucuresti si n-am vazut flori din alea. sunt probabil cu niste sarma imbracata in loc de tulpina, deci nu e ceva foarte elaborat, dar poti sa dai cu tunul aici ca nu gasesti...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

dienutagraviduta, BabyExpo este in perioada 23-25 sept ac (www.babyexpo .ro)
Te-ai dus pana in Europa la cumparaturi?! Noi intentionam sa dam o raita sambata.

Va citesc pe toate cu mare atentie, insa am putin timp la dispozitie, asa ca nu apuc sa postez comentariile

Ma bucur ca nu avem inca mamici printre noi, din acest punct de vedere mamicile de sept-oct au fost mai harnicute (au avut primele nasteri la inceputul lui august)...

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Intrebari pt cele care au trecut de 30 sapt:
Ce analize ati refacut in Trim III?
Cat de des va duceti la control??
Ati stabilit cu doc cum veti naste?

IrinucaR 30+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

cum aveti de cand sa procedati cu baia lui bebe? va cumparati cada din aia cu picioare (pozitionata la inaltimea stomacului vostru) sau daca nu, unde puneti cadita seara: va tine spatele sa-l spalati cu cadita in cada mare? sau pe pat? unde?
Eu, la un moment dat, ma hotarasem sa nu mai pun nici salteluta de infasat deasupra comodei, ci sa-i gasesc un loc de depozitare la indemana si s-o pun pe patul meu de fiecare data cand il schimb (camera bebe este in fostul meu dressing, adica in prelungirea dormitorului, deci aproape), dar prietenele mele mi-au zis ca exclus ca o sa ma doara spatele rau sa-l schimb de cateva ori pe zi pe patul meu...ce ziceti?

Mergi la inceput

lavi02, la ce vroiau sa-mi raspunzi si ai pierdut mesajul? raspunde-mi acum, please. cumva la mesajul ala in care intrebam daca activitatile prietenei mele-proaspata mamica- sunt oportune sau nu? adica cu pozitia de alaptat, spalatul la fund s.a.m.d. Nu mi-a raspuns nimeni la ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

MDA, eu nu stiu cum o sa fac cu cadita, si asta pentru ca mama a zis sa nu luam, ca cumpara ea; stiu ca pe vremuri se punea pe 2 scaune cu picioarele legate intre ele, si cu spatar, sa nu cada; acu depinde, o sa vad la momentul respectiv, poate improvizam ceva, daca e incomod; sau mai bine daca e incomod si eu sunt operata, il spala taticu, da si asa de-abea asteapta.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

anda77, noi vom folosi cadita cu suport [url=http://www.reclama.ro/accesorii-pentru-baie-copii/suport-pentru-cadita-228]exemplificare[/url]... stiu de la finutul nostru ca este fff comoda si suportul se pliaza si poti fie sa tii masuta de infasat pe el, fie sa il pui dupa usa, iar cadita va sta in baie.

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola
dienuta, gimnastica la giulesti e ok, a facut si nasi-mea anu trecut tot cu tipa asta si i-a placut. bine, te pregateste mai mult pt. nastere normala, asa ca poate d-aia a strambat din nas doftorita ta.
eu acu plec in team building cu gabi in delta.va mai scriu cand vin
c & bbandrei 30+

Mergi la inceput