Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Merci Ina, esti o draguta insa din pacate starea ea nu trece doar intrand pe site! Nu stiu ...am o stare de tristete amestecata cu o oarecare panica desi sunt constienta ca motive reale nu am dar...asta simt acum si poate vorbind cu voi despre asta imi va trece!
Nu vreau sa va supar, si nici sa va indispun! Continuati sa fiti asa cum sunteti si citindu-va poate ca ma molipsesc si eu de la voi!
Diana 30+
Ina869 spune:
Iubito, nu esti singura!! si pe mine ma deprima/obsedeaza anumite ginduri negre in legatura cu sarcina...am niste temeri total nefondate dar ele exista, orice as face sa le indepartez, deci te inteleg.. fa-ti un dus caldut,da-te cu o crema de corp ( se spune ca mirosurile placute iti vor da un somn mai placut...) bea un pahar de laptic cald ,pune-ti o muzica relaxanta si pune-ti mainile pe burtica sa-l simti pe puiutz...ai sa vezi ce bine te vei simti!
Noapte buna! 

Ina si bebelina 27+
dordia2000 spune:
Multumesc mult Ina, asa am sa fac!
Poate maine ma voi simti mai bine! Maine e o noua zi, nu?
TE pup dulce si inca o data merci pt ca m-ai ascultat!
Diana 30+
anamari spune:
monet, Ina-multumesc pentru urari...
Ina-felictari pentru CAMERA... pentru urechiuse exista aici in state, si sunt sigura ca si la voi betisoare speciale care au o parte mai groasa, astfel incat nu le poti introduce adanc in urechiuse...pentru nas, pompita o folosesti numai daca bebe e racit+picaturi saline pt. bebei/ser fiziologic in RO-care il ajuta sa elimine ce au in nas...eu mai fac niste betisoare de vata (asa am invatat la Alex) ca sa o curat daca e racita rau.aici mi s-a spus ca nu e nevoie sa cureti nasul daca nu e infundat...
dordia-sper sa-ti treca starea de anxietate/depresie-e hormonala si daca nu se agraveaza va trece de la sine...eu sunt ca un arc, doar ce ma atingi un pic si sar in sus .cred ca e destul de greu de trait cu mine...cred ca e si varsta, nu stiu la alte mamici cum a fost dar mie mi se pare ca sunt deodata mai batrana, si ca mi-a cam intrat timpul in sac...
mamiclor cu infectii-sa treaca repde, repede...fara urmari neplacute , oricare ar fi ele(infectiile)...
leea-eu stiu ca papa nicolau e obligatoriu in sarcina (Daca nu ai facut unul la putin timp inainte 1-2 luni maxim). secretie se ia doar daca simti tu ceva(aici) dar in Ro mi-au facut-o obligatoriu. analiza de urina se face la fiecare vizita,aici...daca bebe e agitat e pentru ca esti tu, probabil mai stresata-asa ma plangeam si eu cu Lia. Dar doctorul mi-a spus ca cu cat mai activ, cu atat mai bine...un bebe lenes e cel care paote ridica intrebari
eu ma duc saptamana viitoare sa-mi fac glucoza/ analiza pentru diabet gestational...bebe e bine, marime buna, batai de inima puternice...si paraca incepu de vreo doua-trei zile sa fie si el mai activ...si eu trebuie sa vad ce imi ramane de la Lia, si ce hainute trebuie sa mai cumpar...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Siminaf spune:
Lavi si Alexandrina, si eu sper sa nu mai creasca f.f. mult burtica in ultimele 2 luni, ca nu stiu - zau - cum oi mai putea respira sau minca! De miscare, ce sa mai zic!!!
Acum vreo 3-4 zile am ramas intepenita din cauza unei lombosciatici pe stinga, de nu m-am putut misca 2 zile! Numai cu ajutor, inclusiv la baie, este ingrozitor!!! Am crezut ca ma duc la spital, ca nu mai puteam de dureri la orice miscare!!! Dar cu masaj usor cu unguent cu hidrocortizon m-a lasat, incet-incet. Ma mai incearca si acum, da-i mai dam seara cu unguent. Si sper sa rezist...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
anamari spune:
Simina-eu am primit de la doctor niste comprese cu lidocaina, nu stiu cum e cu intepenitul, dar au fost bune pentru dureri si ok in sarcina (eu sufar de spondiloartrita)...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
RaluD spune:
Noua pompita de nasuc si betisoarele de urechiusi (alea de bb, nu alea mici, pt adulti) ne-au fost de ajutor. Eu zic sa le folositi cu incredere.
Desi nu am timp sa scriu, va citesc in fiecare zi. Vad ca ati intrat in febra cumparaturilor pentru bebelusi.
Cred ca o sa mergem si noi la Baby Expo, sa vedem ce se mai "poarta".
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
monet spune:
in legatura cu pompita si betigasele: intii sa spun ca betigase nu am folosit niciodata - nu zic ca nu sint bune - doar ca din tot ce citisem si din ce-mi spusese pediatra, urechile se 'regleaza' singure in cantitatea de cerumen de-acolo. asa ca, curatam cu degetul doar atunci cind picau bucatele de ceara din ureche. sigur ca am grija totdeauna cum o spal pe cap sa nu-i dau cu apa in urechi din plin, doar o spal pe urechiuse fara sa-i dau cu jet, intelegeti.
pompita de nas am folosit doar de citeva ori si atunci cind a avut nasucul infundat de nu putea respira sau avea cite un muculet pe care nu i-l puteam lua usor. nu a prea fost fain, ca totdeauna se lasa cu zbierete si plingoieli, asa ca am adoptat mult metoda de a o tine pe o suprafata inclinata ca sa aiba capul mai sus decit corpul si camera unidificata iarna cind aerul are tendinta sa se usuce de la incalzire. cind avea nasucul infundat, o tineam pur si simplu in brate, la verticala, si-i trecea (lia nu a fost niciodata racita - multumesc lui Dumnezeu, cit ii de zdravana fata mea -, deci nasuc infundat prea rau nu a avut). in principiu, cum a zis si anamari, se pun picaturi de solutie salina in fiecare nara si apoi se aspira cu pompita. sau pur si simplu se pune solutia salina si se spera ca totul se va imbunatati de la sine:).
m-am oprit azi la un magazin de hainute de bebe la mina a doua - am avut si eu doua sacose mari de dat inauntru - i-am luat lu' lia o jachetica de catifea super si o pereche de pantaloni de velour: galbene. cu doar $7! cind sa ies din magazin, o doamna isi ducea inapoi la masina patucul de baby care nu se vinduse si ma vede cu burtica: nu-l vreau eu, ma intreaba. zic nu, mersi, avem. poate pentru casa bunicilor, imi zice, ti-l dau pe gratis. ma uit lung la ea si zic ok. asa ca m-am nimerit cu inca un patuc - e din ala mai micut, nu marime normala, dar din lemn, superfain. l-am pus sus aici in loft, sa se lafaie bebica in voie si cind stam la computer sau mai stiu eu ce ne jucam cu lia - ca aici sus are o droaie de jucarii. o sa fac niste poze in weekendu' asta - m-ai incitat, ina! felicitari pentru camera excelenta a printesei! - si le postez. da, da, si cu burtica:):).
e unu jumate in miez de noapte. ar cam trebui sa ma culc, da?:)
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
cristinamh spune:
Ina, n-a stresat copilul... daca avea nasucul infundat, faceam baita un pic mai fierbinte, de la aburi se mai inmuiau, apoi cu putin ser si pompita scoteam tot. la urechi pediatrul mi-a zis ca apa se scurge singura daca il tin vertical cateva minute, si sa nu exagerez cu stersul ca-i iau pelicula aia protectoare de ceara. si cu betisoare normale, adunam doar apa, stergeam bine pavilioanele externe si dupa urechiusa si gata.
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
coralia76 spune:
Ina frumoasa camera mai are Rachel,patutzul ,hainutzele totul mi-a placut.Si cel mai mult floricelele de la marginea patutului,as vrea si eu asa ceva dar habar n-am daca si unde se gasesc.
Ieri iar am fost cu musafiri,dar de data asta au plecat seara si nu au mai ramas peste noapte asa cum au spus initial ca se grabeau sa ajunga acasa.
Azi pregatesc bagajelul si maine decolam spre bucuresti sa-mi vad nepotica si sa dau iama prin carrefour
.
Varsta bebelica