Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 4
cristinamh spune:
joy, si mie mi-a zis la fel. daca nu se schimba legea, cele 4 zile de intrerupere n-au nici o importanta. ca am 10 luni din 12. eu am intrebat-o daca are idee ce vor insemna cele 12 luni din proiect, daca trece. a zis ca atunci e posibil sa ma afecteze, si daca vreau sa suflu si in iaurt si sa dorm linistita, pot sa fac asta, ca am stagiu de cotizare. si daca o reusesc, pot modifica astia orice, nu ma mai afecteaza.
vad si eu ce fac "alesii" nostri
, ce sa mai zic... am inteles insa ca , referitor la proiect, min de finante a zis ceva de genul ca nu sunt fonduri pt 2006 si sa se aplice din 2007. ar fi perfect!
dar acum isi schimba masinile, si cand s-or plictisi, parca vad ca la sfarsit de an ne fac niste surprize de sarbatori!!!
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
tania-z spune:
Inaaaaa ce frumoasa e camera lui Rachel !!!! - cred ca iti petreci ore bune pe acolo, nu? ![]()
Eu ma declar indragostita de costumasul pufos 

Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Ina869 spune:
Multumesc Taniutza; mi-am propus "sa ma adun de pe drumuri" (imi cam place sa colind
) si sa-mi petrec timp acolo citind (carti de "specialitate" despre bebelusi)
.
Ina si bebelusa 27+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
lavi02 spune:
Ina si Anda v-am raspuns detaliat si apoi am dat send fara sa fi completat nume si parola si am pierdut mesajul Nu mai am nervi sa repet acum, imi cer scuze, va mai raspund mai incolo daca mi-oi gasi nervii, OK?
Ieri am dat restanta, n-am mai apucat sa intru pe forum, m-am grabit acasa. A plecat soacra-mea, azi si maine stau acasa cu Silvia. Maine ne vine mobila in camera Silviei/ a fetitelor
si de luni Silvia incepe gradinita 

Dienuta bine te-ai gandit cu cearceaful.
Camelia ai grija de tine si mai bine las-o moarta cu serviciul si stai prin pat. Bebicul e cel mai important!
Anda eu am vazut ca i-ai luat 5 tinute "de zi" de exterior cu doar 3 body-uri (de dedesubt). I-ar trebui 5 body-uri. Dar daca iei de la Z, mai bine nu lua masura cea mai mica si pe urmatoarea. ii vor veni acceptabil de la inceput si nu ii vor ramane mici imediat.
Marimea 20 (de la 1 Iunie - romanesti si OK calitativ dupa parerea mea) e mai marisoara decat marimea 52 din ce am vazut eu. In prima luna bebeii cresc 4 cm, in a 2-a si a 3-a cate 3. Deci la 3 luni are cu 10 cm mai mult decat la nastere. Dupa aceea cresc 2/ luna si apoi tot cate 1 cm. Inca ceva: in primele luni cresc f tare pe distanta gat-fund, deci le raman repede mici body-urile. Piciorusele le cresc mai incolo. ![]()
Ia sa vad, reusesc sa-l trimit?
lavi02 spune:
Alexandrina salteaua patutului trebuie sa fie cat mai tare ca sa asigure cea mai buna dezvoltare a spatelui (sa nu se curbeze aiurea coloana vertebrala). in toate cartile de copii scrie asta. de burete - e ce mai proasta! Din iarba sau tip relaxa (cu arcuri) insa ortopedica sau super-ortopedica=cea mai tare! In schimb mi se pare aiurea sa se simta placajul. Oricum, inseamna ca buretele e f moale deci e proasta salteaua.
Dienuta eu zau ca as veni la gimnastica gravidei - mai ales in grupa cu voi - dar nu stiu zau daca ma lasa
. O sa-l intreb cand o sa-i fac oricum o vizita inopinata la spital pentru altceva - poate saptamana viitoare. Of! Dar sunt in 30 de saptamani... mai mare rau ca tine!
Corap felicitari pt bb Andrei! Ca e marisor!
Noki welcome back! O simti pe stanga si pe dreapta pt ca acolo are mainile si picioarele. Da, trebuie sa fie cu crestetul spre col si nu cu barbia, dar banuisc ca asta si-o mai regleaza ea in timp. Daca a crescut bine, nu te stresa cu IR-urile!
Il trimit, sa nu mai patesc iar ceva cu el!
Lavi02 30+
Buluci spune:
Lordra, sa stii sa nu am facut abuz chiar deloc de salam , sau alte chestii de genul asta!Din contra , de cind am ramas insarcinata am mare grija cu alimentatia.De exemplu,eu arunc prima apa dupa ce carnea da in foc!
Dar , dupa cite am vazut pe net, sunt fete care au avut valori foarte mari comparativ cu mine, si se pare ca la mine chestia e foarte recenta!
Nu stiu, posibil l-am luat de la vreun restaurant, ce stim noi cum pregatesc ei carnea!
Acum nu stiu daca e tardiv tratamentul acesta caci iata ce am gasit pe net:
Pregnancy?Spiramycin is used to treat toxoplasmosis in pregnant women since this medicine decreases the chance that the unborn baby will get the infection. If the unborn baby is already infected with toxoplasmosis, spiramycin does not treat the infection. This medicine has not been found to cause birth defects or other problems in humans
Deci, daca bebe e deja infectat, acest tratament nu trataeza si infectia lui!
Oricum merg doar cu Dumnezeu inainte!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
lavi02 spune:
monet si Siminaf si eu, si eu, la fel si eu ma simt acum ca la sfarsitul sarcinii cu Silvia. Si au mai zis si altii ca la al doilea creste burta mai tare! Dar eu mai am 2 luni CAT O SA MAI CREASCA?
Noki mai incetuc cu lichiorul
ca ai bb in burtic! Mai pasnice-s clatitele! Cine vorbeste, ca si eu am bagat un borcan de pireu de castane din 2 "mese". si ale si ala rom sau ce-o avea, alcool in orice caz.
Dienuta costumele d'alea din "vata presata" am primit si eu
. Pe verificate ca nu rezista cine stie cat.
Coralia dar, sunt toate pe la produse de bebelusi. Dar nu-ti recomand sa te duci in Carrefour Orhideea (daca au masina la dispozitie) ca e f f aglomerat. Mai bine in Carreforu Colentina sau daca nu in C. Militari. Salteaua din Carreforu eu totusi n-as lua-o, nu mi-a placut, parea cu cartoane, intr-adevar.
Lavi02 30+
dordia2000 spune:
Buna seara burtici!1!
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua azi si multa sanatate lor si celor dragi!
Am cam absentat de pe forum in ultimele 2 zile dar nu mi-a dus nimeni dorul din cate observ! Vad ca voi v-ati apucat serios de cumparaturi si cred ca mi-ati facut si mie pofta dar totusi eu tb sa zugravesc inainte de a face cumparaturi, asa ca mai peste o luna poate sau ... cine stie!
Acum sunt intr-o pasa proasta, ascult Patsy Cline si sunt un pic deprimata!Sper sa imi treaca repede ca nu prea imi place starea pe care o am.
Noapte buna burtici
Diana 30+
Ina869 spune:
Diana leacul ptr. starile deprimante : intra pe forum si iti trec!
Si eu asta-noapte am avut un vis cumplit,apoi in drum sper serviciu am trecut pe linga un accident ( sirenele care urlau,masinile de pompieri, salvari, politie m-au facut sa fiu si mai deprimata) dar la gindul ca simbata fac 7 luni 

mi-am mai revenit si acum sint chiar bine...![]()

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Fetele care mai aveti copilasi ( Lavi02, Simina, Monet,Cristina, Anamari, Mirela Anca...him...sper ca nu am uitat pe nimeni...)voi cu ce ati rezolvat nasucurile si urechiusele bebelasilor? am inteles ca pompitele ptr. nasucuri nu sint indicate si nici betzisoarele ptr. urechiuse..
am nevoie de sfaturile voastre!!
+ 
Ina si bebelusa 27+