Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 3
Buluci spune:
Am trecut sa va salut!
Fusei la doctor, mi-a dat tratament cu Rovamicina 5 zile, pentru toxo!Sper sa nu fie prea tirziu, pentru bebelus!

Cristina Baku
&
Simon 24+
leea_cv spune:
Pe mine ma apuca spumili alea marili de fiecare data cind ma duc la ginecolog.Si azi am fost.Pentru el bb e prea mic la aproape 25 de sapt ca sa imi spuna ce sex are.Bine ca am fost la o echografista cu rabdare si mi-a aratat clopotelul.Dar al mieu medic nici macar nu intoarce ecranul inspre mine sa imi vad puiul.Am indraznit sa ii cer socoteala si s-a cam burzuluit la mine.Asa ca, atunci cind vreau sa vad minutze si picioruse ma duc la alt eco.Feciorul meu e de asemenea cu caputzul in jos,dupa ce acu citeva zile era la orizontala.A,da,am intrebat daca e bine sa se zbata atita.A zis dr ca e bine oricum.Si daca da si daca ba(?).In plus nu mi-a dat sa fac deloc pina acum un papanicolau,o secretie ceva,nimic.Oi fi eu asa de sanatoasa,dupa ce cu 2 ani in urma am facut o operatie de col?Deie Domnul.
Am vazut ca printre voi sint care au leucoree.Nu cred ca eu nu am captat asa ceva.Dar sa fac analize sau tratament dupa ureche?Si E Coli cum se depisteaza?In urina?
Pupici
leea
cristinamh spune:
coralia, nu zic acum ca se spala. dar eu am spalat-o. partea aceaea moale am bagat-o la masina. aia tare am turnat apa pe ea si s-a uscat, iar prin chestia alba apa a trecut si nu a ramas miros de pipi. ma gandesc acum ca, la alt tip de saltea, nu reuseam figura asta.
da, exista scutecele alea de adulti. numai ca copilul meu e tzacanit. sx-a sucit atata in pat si a tras de toate alea, pana a ramas doar cu salteaua... pe care a tras un pipi de toata frumusetea! cat a fost mic n-am avut nevoie sa umblu la saltea... dar vara asta m-a disperat.
pentru ca nu suporta nimic pus sub cearceaf!!! daca fasaie ceva s-a terminat. le scoate si le arunca

Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamh spune:
dienuta, pa "mic" in sensul ca nu se incadra la grup0a copii grasi, ci la medii-slabi. si cu frate=su a fost tot mic, cel mai probabil mandra nu o sa aiba mult peste 3 kg![]()
coralia...
botoseii sunt asa, de decor... nu stiu cat ii va purta bebe, da' in mod sigur vor fi in cutiutza ei de amintiri... primii botosei rosii facuti de mami! si pe ai lui andrei i-am pastrat, sunt si ei pozati ca model inaitea celor rosii in album![]()
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
Ina869 spune:
La multi ani Marioarelor!!!

Multe flori, soare, sarcini/nasteri usoare!!
Am incercat sa scriu aseara de acasa dar nu pot intra pe site decit foarte greu, habar nu am ce se intimpla,cu alte site-uri nu am probleme..
Noki Lara, Alexandrina in ceee ce priveste pachetele de vata, eu inca nici nu le am !( nici nu se gaseste asa ceva pe aici)
Monet sa ai un weekend cu multa odihna, linistit!
Camelia Daniela
si cat mai multa relaxare.Ce-a fost greu a trecut!
Corap, ca sa nu mai pierzi mesajele, poti incerca sa le scrii in Word intai si apoi dai copy si paste; stiu cit de frustrant este sa pierzi tot ce ai scris..Felicitari ptr, atletul tau!
Alina ce bine imi pare ca te “revad” !!! 
Ma bucur ca esti bine si lasa, doua saptamani trec repede, ai sa vezi…bravo ptr. camera terminata! Nici noi nu am luat caruciorul, sper ca pina se va naste bebelina ma voi hotari asupra unuia ca deja am obosit colindind magazinele in lung si-n lat.
Ref. la necesarul ptr. spital,nici nu mai stiu ce altceva ss putea cumpara ptr.mine dar nici nu ma grabesc..bebitza este mai importanta.
Bic ma bucur ca acele contractii sint normale si ca te-ai linistit.
Alina, Anamari – La multi ani ptr. ziua de nastere!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti nasteri usoare si bb-ii Amalia/ Liam sa va aduca bucurii!!
Cind a fost ziua voastra de nastere, sinteti in zodia fecioara?
Anamari soacra-poama- acra pleaca pe 1 Noiembrie ( probabil ca ma voi imbata…cu apa rece .. de bucurie!!!).
Alexandrina multumiri ptr. info despre ca/mg.
Lordra bafta maine la medic si sa nu trebuiasca sa astepti mult dupa ziua cu rezultate bune!
Taniutza spor la intonatie!! De abia astept sa citesc info de pe link-ul dat de tine.
Cristina botoseii sint superbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo, felicitari, Iris va fi o fetitza moderna – cu o mamica atit de priceputa- .
La tricotat ma rezum doar la fularase si vestutze drepte, altceva nu stiu…s-a apucat soacra-mea sa-i faca niste botosei, caciulita, i-am cumparat niste culori superbe roz pal si alb si ea mi-a facut cu un roz strident de-ti ia ochii ( doar nu sint nebuna sa-mi imbrac copilul in asa ceva!) fiindca a vrut “sa-si consume ce a adus de acasa” …treaba ei, o las in pace sa-si faca damblaua, nu stau sa ma cert cu toti nebunii, este cumplit de incapatinata.
Silvia bine ai venit printre noi!
Buluci tratamentul sa te ajute si sa scapi repede!
Leea felicitari ptr. clopotel , sa fie sanatos si voinic! La ce nume te-ai gindit?
Cristina mi-a placut faza “pentru ca nu suporta nimic pus sub cearceaf!!! daca fasaie ceva s-a terminat. le scoate si le arunca” dulce foc Andrei; ce vrei, daca baiatul este un sensibil si un delicat…![]()

Ina si fluturela 27+
lordra spune:
Leea, in nici un caz nu faci tratamente dupa ureche. Nu e obligatoriu sa ai ceva, sa stii. Pentru linistea si sigurantza ta fa-ti un examen de secretie vaginala, o urocultura si o cultura de col pt. a vedea daca ai Streptococ Hemolitic Grup B sau altceva. Fa-ti si o hemoleucograma + sumar de urina ca se dau gratis prin medicul de familie (vezi ca si urocultura tot gratis se da...eu am aflat abia dupa ce am facut-o cu plata
)
Papanicolaul n-ai de ce sa-l faci acum, mai ales ca sarcina e avansata. P-ala tre' sa-l faci dupa ce nashti, cam o data la 6 luni.
Hai bafta!
ilenutza spune:
Leea, pentru ecoli trebuie sa iti faci o urocultura.Eu am facut trei de la inceputul sarcinii pe baza de trimitere de la medicul de familie,deci gratuit!Este destul de pacatoasa si de frecvent intalnita, dar trebuie tratata cu antibiotic.Vezi sa faci si antibiograma ca sa stie doctorul ce medicament sa iti dea.Mie dr. ginecolog mi-a dat 7 zile ciprinol.
joy04 spune:
BUNA.
CRISTINAMH, pai inca nu are de unde sa stie, pt ca legea nu este nici macar discutata de "alesii" neanumului , asa ca ese inca in vigoare cea cu 10 luni stagiu de cotizare....Acesti alesi ai nostrii care-si schimba parcul de masini ca acestea sunt uzate. Si or sa dea 9.000 euro pe una noua...la banii astia sigur nu-si iau dacii....isi fac restaurante si alte alea pe acolo....
Mai bine sa nu ma enervez
Intr-o alta ordine de idei, o fosta colega care a fost fortata sa-si dea demisia cand s-a aflat ca este insarcinata(nu aici unde sunt eu acum...de acolo am fugit ca de draq) s-a dus la casa de pensii sa-si plateasca ASIGURARILE si cele de acolo iau zis ca nu conteaza ca are 2 saptamani intrerupere ca are aproape 2 ani vechime ....Asta se intampla anul trecut.
joy
+ bocanila
27+
lordra spune:
Buluci, imi permit si eu sa vin cu un sfat: daca tot ai asha des probleme cu toxoplasmoza, de ce nu intri tu pe un alt gen de alimentzatie? Incearca sa-ti fierbi mai intai carnea pe care o consumi si sa renuntzi in totalitate la salamuri si la alte dracii d-astea.
De cand am ramas gravida n-am consumat decat carne fiarta in prealabil (pui/vita/peshte) si n-am mai pus gura pe nici un fel de salam, desi eu sunt moarta dupa ele. E intr-adevar cam mare sacrificiul pt. papilele gustative, dar decat sa-mi tot repet analize si sa stau cu inima cat un purice ca nu cumva sa am ceva care sa-i faca rau lu' bebe, prefer sa ma abtzin de la orice constituie un pericol. N-o sa mor daca 9 luni din viatza mananc numa' ce trebuie, mai ales ca nu e de gluma cu sanatatea intrauterinului. E mult prea mare responsabilitatea.
Gata, ca poate-mi arunci cu vreun ou c-o fac aci' pe inteleapta.
Imi dau si eu cu parerea, ce sa fac...
Ina869 spune:
La cabana a fost frumos, i-am sarbatorit pe sotul meu si pe sotul verisoarei mele,le-am comandat un tort cu unelte fiindca le place la amindoi sa mestereasca si cu ocazia asta a fost sacrificat( cumparat) si un porc( saracul!)vremea a fost superba, valuri mari, asa cum imi plac mie ( chit ca nu am facut baie dar macar m-am ales cu plimbari pe mal).
Camera lui Rachel este – in mare- gata, am montat patutul, dulapiorul dar mai sint maruntisuri; de montat caruselul, de cumparat suporturi ptr. montat in dulapior, de montat jucariile care acum sint gramada,unele peste altele, de luat de la croitoreasa husa ptr. fotoliu, imi mai trebuie finet, etc.
Am pus poze mai jos,sub steagul Canadian
Va pupicesc pe toate,
Ina si bebelina 27+