Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 10
leea_cv spune:
Sarumina pt lamuriri.Io cred ca ii las in pace pe medici si numar io lunile cum cred.Ca doar nimeni nu stie mai bine ca mine cind am conceput bebelul.
Ina,relativ la intrebarea ce facem in week-end,eu voi continua sa imi macin creierii cu privire la zugravirea apartamentului.Inca nu am ginduri de cumparaturi desi taaaaare mi-ar face placere.Azi am avut un adevarat soc
cind mi-au spus mesterii cei mari,calfe si zidari ca ma costa vreo 35 de milioane manopera plus vreo 12 materialele.Ca parca mi-as face pista de avioane rabatabila nu as zugravi 2 camere.Acu tot rumeg.Imi vine sa imi bag picioarele in toate si sa dau cu var pe pereti eu cu mina mea,numa sa fie proaspat pt cind vine bebe.Asta e jaf la drumul mare,nu?Ca sa nu mai vb ca vreau sa iau si niscaiva mobilier.
Weekend fain sa aveti.
va pup.
25
leea
dordia2000 spune:
Ina, multumesc mult ca te gandesti la mine!
Nu imi e bine, azi mi-a fost mai rau, am bocit aproape tot timpul si parca .... sunt din ce in ce mai trista! Nu stiu exact ce sa fac dar... sper ca o sa trec si peste asta!
Va citesc mereu dar nu am dispozitia necesara sa intru in discutii!
Te pup dulce si inca o data merci ca te gandesti la mine!
Diana 30+
joy04 spune:
Fetelor, sa va spun ca am fost ieri la dr, bb-ul creste bine, este in grafic, dar :colul este oleaca cam scurt, bine ca-i inchis, durerile alea sunt contractii dar nu sunt f. rele DAR SUNT SI NU-I PREA BINE. Ca atare iau 4 NOSPA si 3 UTROGESTAN.
Si in legatura cu ameteala, oboseala si greutatea la respiratie(senzatia de sufocare) se pare ca ete sindromul de vena cava, adica bb-ul apasa pe vena cava, si nu se duce sangele oxigenat la creier, inima oboseste cu pomparea, plamanii nu se iriga cum trebuie. Trebuie sa stau intinsa 5 minute pe partea dreapta. O sa cer improvizarea unui pat aici la servici. De fapt cei de aici ma intreaba de ce nu-mi iau eu concediu, sa stau acasa.
PUPICI
joy
+ bocanila
27+
joy04 spune:
DORDIA...incearca te rog sa numai fii suparata...stiu ca e usor cu sfaturile, ca asa am fost si eu zilele astea, de nici nu puteam sa dorm noaptea. Ma trezeam si ma gandeam numai la prostii, imi treceau tot \felul de idiotenii prin cap. Iesi pe afara si plimba-te, vezi o comedie, mananca ceva ce-ti place f mult si poate o sa te binedispui. PUPICI MULTI DE TOT

Eu am trecut peste numai cu gandul ca-i fac rau lui bb Boconila..
LEEA, 2 camere 35milioane?

Dar ce naiba iti face acolo? Piscina? Si asta numai manopera…????? Dar scimbi fainta, gresie, pui rigips, schimbi instalatia sanitara, cada, ghiuveta, calorifere...
joy
+ bocanila
27+
monet spune:
tania, fugi, fata draga, ai o burtica de toata frumusetea. plus ca exista mai multe feluri in care o mamica in devenire isi poarta pruncul in pintec: mai, jos, mai, sus, mai inafara, mai plat.... of, of, mama ta te baga in sperieti...
ina, eu am totdeauna cumparat 'saline solution' de pe raft. dar poti cere fix asa de la farmacist, sigur o sa stie ce vrei. vine intr-o sticluta (care nu e sticluta:)) cu virf special, il proptesti direct peste nara copilului si pompezi usurel solutia inauntru - vezi sa picure, sa nu iasa jet, ca se ineaca pruncul:).
dienuta, doctorii de aici nu recomanda betigasele de urechi nici pentru adulti si asta pentru ca avem tendinta sa ne scormonim inauntrul urechii ceea ce numai bine nu poate face - creeaza bariere nenaturale de mizerie si ceara si de aici probleme. daca vrei sa cureti urechea copilului, trebuie s-o faci doar in partea vizibila a urechii, exteriorul, pavilionul, nu si canalul. stiu ca e tentant sa intri si pe canal, da' mai bine nu. lia nu are urechile murdare desi nu am folosit betigase pentru urechiusele ei, dar nici nici o problema n-am avut cu ea. vezi?;-)
eu i-am facut baie liei din prima saptamina in cadita in cada mare. m-am aplecat, sint si poze cu mine in pozitii din alea la albumele din mai-iunie 2004 de pe site:). cred ca m-a ajutat sa imi revin la elasticitatea dintotdeauna:). si acuma asa o spal, va dati seama ce ma spetesc?!:)
dordia, nu fi trista, viata e frumoasa, o sa aduci pe lume un sufletel care o sa conteze pe tine sa-i indrumi primii pasi. ce bucurie mai mare poate avea un om! hai, un
si o
pentru o mamica frumoasa.
mai, mi-au oferit aia de la siemens in orlando, florida job! am vreo 10 zile sa ma hotarasc. si mai intii tre' sa le spun ca am de nascut un prunc:). daca ma hotarasc ca da, ne mutam in florida pina la sfirsitul anului! iu-hu!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
leea_cv spune:
Joyfac piscina pe naiba sa ii ia.Doar vreau sa sparg peretele intre bucatarie si hol.Eu am 2 camere.Una e dormitor si asa ramine,iar pe cealalta o transform in camera de bebe.Si ca sa nu duc musafiri si curiosi in camera bb-ului,vreau sa transform bucataria +holul intr-un fel de living.Si atit.Centrala de apartament am si am si calorifere,deci nu intra in pret.Partea de modificat cabluri electrice este alta mincare de peste care ma va costa in plus.Nu stiu cum oi face.Mai caut si alte oferte.Ca asta e exagerata.Sa nu mai spun ca si geamurile m-au costat tot pe atit.
Dordia,imi dau seama ce rau trebuie sa te chinuie starea asta de tristete.Eu o duc pe picioare din prima zi in care am aflat ca vine bebe.O veste extraordinara de altfel.Si prea repede nu am sa scap de dezdadejdi.Stiu ca sfatul genul ai grija ca nu ii face bine bebelusului este f bun dar foarte greu de pus in practica.Cu toate ca eu nu il pot respecta,la rindul meu ti-l dau tie.Toate trec.Mai ales cele bune,dar si cele rele.
Va pup.
leea
Ina869 spune:
Leea cumplita treaba cu constructiile astea, si eu trec tot prin asa ceva dar pe noi nu ne costa decit materialele, restul, face sotul meu cind (mai) are timp..printre picaturi.Da' mizeria si praf si dezordine...ce sa spun,cam nasol.
Diana,poate ceva iti creeaza starea asta, ai aflat vreo veste proasta sau sint doar hormoneii care isi fac de cap? Tu esti in prenatal, nu? Probabil ca ai tot timpul din lume sa te gindesti si sa-ti imaginezi tot felul de chestii, de obicei asa se intimpla…Joy are dreptate, du-te pe afara, stai pe bancuta, nu te izola de oameni. 
Monet felicitari ptr. job!!!!!!!!!!!!!!!!!
Florida…ehe….ce viata, cu burtica la soare…
,Ina
raluca.gabriela spune:
Diana, sunt o mamica de nov-dec 2004 si imi aduc aminte ca am trecut si eu mai ales in ultimul trimestru prin stari de tristete/depresie fara motiv aparent. Erau asa zanatice ca imi venea sa plang la Pavel Stratan de exemplu. Sau ma inchideam in camera sa plang, ca asa imi venea. Insa singurul mod in care ma linisteam era gandul ca ii fac rau Mariei... Mi se pare cel mai motivant gand care sa te faca sa te simti mai bine instant
. In ultimele saptamani cand imi venea cate o stare de boceala ii citeam Degetica si imi treceau supararile. Eu cred ca cel mai simplu, motivant si reconfortant e sa faci ceva in legatura cu bebe. Pup mult.
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by monet
in legatura cu pompita si betigasele: intii sa spun ca betigase nu am folosit niciodata - nu zic ca nu sint bune - doar ca din tot ce citisem si din ce-mi spusese pediatra, urechile se 'regleaza' singure in cantitatea de cerumen de-acolo. asa ca, curatam cu degetul doar atunci cind picau bucatele de ceara din ureche. sigur ca am grija totdeauna cum o spal pe cap sa nu-i dau cu apa in urechi din plin, doar o spal pe urechiuse fara sa-i dau cu jet, intelegeti.
pompita de nas am folosit doar de citeva ori si atunci cind a avut nasucul infundat de nu putea respira sau avea cite un muculet pe care nu i-l puteam lua usor. nu a prea fost fain, ca totdeauna se lasa cu zbierete si plingoieli, asa ca am adoptat mult metoda de a o tine pe o suprafata inclinata ca sa aiba capul mai sus decit corpul si camera unidificata iarna cind aerul are tendinta sa se usuce de la incalzire. cind avea nasucul infundat, o tineam pur si simplu in brate, la verticala, si-i trecea (lia nu a fost niciodata racita - multumesc lui Dumnezeu, cit ii de zdravana fata mea -, deci nasuc infundat prea rau nu a avut). in principiu, cum a zis si anamari, se pun picaturi de solutie salina in fiecare nara si apoi se aspira cu pompita. sau pur si simplu se pune solutia salina si se spera ca totul se va imbunatati de la sine:).
m-am oprit azi la un magazin de hainute de bebe la mina a doua - am avut si eu doua sacose mari de dat inauntru - i-am luat lu' lia o jachetica de catifea super si o pereche de pantaloni de velour: galbene. cu doar $7! cind sa ies din magazin, o doamna isi ducea inapoi la masina patucul de baby care nu se vinduse si ma vede cu burtica: nu-l vreau eu, ma intreaba. zic nu, mersi, avem. poate pentru casa bunicilor, imi zice, ti-l dau pe gratis. ma uit lung la ea si zic ok. asa ca m-am nimerit cu inca un patuc - e din ala mai micut, nu marime normala, dar din lemn, superfain. l-am pus sus aici in loft, sa se lafaie bebica in voie si cind stam la computer sau mai stiu eu ce ne jucam cu lia - ca aici sus are o droaie de jucarii. o sa fac niste poze in weekendu' asta - m-ai incitat, ina! felicitari pentru camera excelenta a printesei! - si le postez. da, da, si cu burtica:):).
e unu jumate in miez de noapte. ar cam trebui sa ma culc, da?:)
mona,lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Ce k lumea!!! Vreau si eu sa stiu pe unde-s astfel de magazine, sa gasesc lucruri pt. copii!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
joy04 spune:
NEATZA FETELOR...Astazi o sa fie mai liniste pe aici ca doar e weekend, nu?
Sa aveti zile bune, sa va odihniti, sa va plimbati ca o sa fie super frumos afara....
joy
+ bocanila
27+