Mamici de noiembrie - decembrie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamh spune:
neata...
si la noi a inceput ziua devreme... andrei a inceput sa strige la noi sa-i dam apa, iris s-a trezit si ea si a inceput reprizele de box... asa ca m-am trezit...
leea, cum poate sa coste atat manopera?! mi se pare exagerat de mult... la banii astia, mai bine pui mana pe trafalet...
Ina, locuiesc langa IOR... tot parc e... de curiozitate, de data asta ce mai faceam in visul tau!?
Cristina
28+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
leea_cv spune:
Buna dimineata fetelor!Macar de ar fi buna.Ieri ii dadeam Dordiei sfatul sa se gindeasca la bebe inainte de a se lasa imbrincita de tristeti.Azi ma trezesc eu din somn bocind.Imi vine sa ma arunc pe geam.Sint atit de singura incit ma intreb citeodata daca puiul meu imi va recunoaste vocea dupa nastere.Atit de putin vorbesc.Bine,ii citesc eu,dar ma apuca niste deznadejdi in timp ce fac asta ca ma ineaca plinsul si imi inghit cuvintele.![]()
![]()
Referitor la pretul astronomic pt manopera apartamentului,ma gindesc ca domnu' ala si-a zis ca is femeie singura si gravida pe deasupra,asa ca poate sa ma dezbrace de bani.Barbat n-am in casa sau pe aproape, ca a dat bir cu fugitii.
Si doar na,ma si grabesc pentru cind vine bebe,deci as face orice.
Ce taaaaare urasc weekendurile!Ma cinta cucii acasa
.De aia nici nu cred ca imi voi lua prenatal.
O zi faina pt voi!
25
leea
dienutagraviduta spune:
fetelor, ce-i cu voi asa de suparate in dimineata asta ????
leea, nu te lasa asa de usor, mai fata !
exact ce vrei tu sa faci am facut noi in casa in iulie anul trecut, deci acum 1 an si ceva; in bucuresti, de regula stiam ca se cere mai mult, si a costat cam asa : pentru spart peretele dintre bucartarie si sufragerie, facut un bar in locul lui, si spart tot peretele dintre sufragerie si hol, scos usa de la bucatarie, facut arcade cu spoturi 4 bucati, care se intalnesc toate intr-un stalp facut tot de ei, plus zugraveala, pus un rand de gresie unde au daramat peretii, schimbat toate intrerupatoarele si prizele, au cerut manopera 9 mil; numai ca noi ne-am apucat chiar inainte de nunta cu vreo 2 saptamani, a fost super graba, si finisarile nu prea mi-au placut, asa ca la final sotul meu le-a dat numai 7.5 mil; pe materiale nu cred sa fi dat mai mult de 5 mil, cu totul, incluzand o jaluzea d-asta colorata pe care am dat 2.5 mil; deci baitetii tai sunt rupti de realitate; a , plus ca mi-au mutat si lustra din tavan, ca daca am daramat, si arcada am facut-o mai intr-o parte, nu mai era pe mijloc...
au zugravit frumos, in 2 culori, si noua ne-a placut cum a iesit... daca nu ar fi fost graba, iesea si mai bine ...
acum, la dormitor, a facut totul sotul meu cu mana lui; bine, el se pricepe, si a iesit mai bine decat la meseriasi, dar a fost numai de dat glet si de zugravit, plus de pus parchet; io sunt foarte mandra de ce a iesit, si o sa-i placa si lui bebe luca, sunt sigura.
azi e ultima zi de luna a 6-a, dupa carte; adica azi am 28 de saptamani fix, de maine sunt intr-a 29-a ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
tania-z spune:
Leea o zi faina si tie!
. Sunt sigura ca mai stii cum s-o faci frumoasa. Trebuie sa-ti fie tare greu in weekend, dar ce-ar fi sa faci niste planuri pentru bb? Uite, sa iei in lucru listele de cumparaturi, sa intri pe cateva site-uri, sa vezi preturi, sa te pregatesti de venirea unei porsoane dulci in viata ta. Si eu avea temerile cu vocea,de care spuneai tu. Stand toata ziua acasa singura nu prea vorbesc (doar daca ii citesc lui bb din cursuri pana ma doare gatul), iar sotuk vine doar seara si se pune la TV, ca sunt stiri din sport pe "n" canale si, uneori, pana sa apucamsa mai vorbim cate ceva eu adorm. Asa ca si mie mi-a trecut prin cap ca bb nu-mi va recunoaste vocea dupa nastere
.
Monet ce veste super cu slujba!!! Acum nu ne asteapta decat pozici cu Lia bronzata (ce frumusete!). Bafta multa si multumesc de incurajari! 
Fetelor am reusit sa ma linistesc si eu cu burtica, de fapt voi ati avut cea mai mare contributie. 

Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
joy04 spune:
Pai bine mai LEEA, cand trebuie sa fii tare tu te apleci? Stai mai fata linistita, gandeste-te la binele tau si al bb-ului.
Prietena mea cea mai buna (la care ma duc azi in vizita) era cu un baita din primul an de liceu . In 1997 s-au casatoritin dec acelasi an s-a nascut si baietelul lor .....toate bune si frumoase pana acum vreo 4 ani, cand EL a inceput sa vb despre divort: caum ca nu araea nimic cu ea, dar crede ca nu si-a trait tineretea,ca o sa fie mai bine pt toti daca s-ar desparti copilului nu o sa-i lipseasca nimic...bla bla bla bla. A tinut-o asa in sah vreo 1 an de zile, pana cand a venit de la mare (a fost doar ea cu baietelul si cu parintii ei ca el nu si-a putut lua concediu!!!????) si a gasit casa goala de toate lucrurile lui!!!!!!!!!!!! PLECASE PUR SI SIMPLU.
CA sa afle de fapt ca avea o aventura de 3 ani aproape cu o colega de serviciu (ea a banuit dar el nega permanent zicea ca e nebuna)...divortul a iesit destul de urat, reletia lor dupa a fost chiar nasoala, amenintari, certuri....injurii...Si am stat si m-am gandit: o stiu pe ea din 1990, din primul an de liceu si tot de atunci si pe el. Nu credeam sincer ca poate fi in stare de asa ceva. A trait cu el 11 ani, a stat langa un om pe care de fapt nu-l cunostea si nici noi nu credeam ca se paote asa ceva.
IDEEA este ca si daca stai cu cineva atatia ani, tot singura poti ramane...si parca zau e mai bine asa decat dezamagirea dupa niste ani pierduti pana la urma urmei. Singurul lucru care ramane si decare este mandra, este copilul.
Sa fii tare, si vei vedea exista cineva pentru tine, doar ca nu l-ai intalnit inca.
joy
+ bocanila
27+
[url=http://www.baby-gaga.com/]
[/url]
tania-z spune:
Joy
cum te mai simti? Mai ai contractii? Eu am vazut ca daca urmez tratamentul cu 2 No-spa si 1 Utrogestan pe zi nu mai apar decat rar, 1 contractie la 2-3 zile. Cand mai mergi la dr.?
Tania
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
joy04 spune:
TANIUTA, mai bine de vreo 3 zile.....dar iau 3-4 nospa (mai mult 4) pe zi si de alaltaieri 3 utrogestan/zi. Bocanila chiar a fost miscacios zilele astea, si nu am avut decat aseara o contractie, dar nu a fost dureroasa...
Oricum eu ca eu....dar ma bucur ca tu esti mai bine....si o sa-ti mai fac un compliment pt burtica, ca-i tare frumoasa....si zau ca nu ai pus prea multe kg pe tine. Cat ai luat?
joy
+ bocanila
27+
tania-z spune:
Joy esti o draguta! La mine pare burtica asa mica pentru ca si eu eram schelet ambulant inainte si chiat in timpu sarcinii. Trece-ma in luna a 4-a cu 47 de kg! E, acuma e mai bine, am ajuns la 56 kg si vad ca am un ritm destul de nebun de "acumulare". Totul e sa ajungem noi bine-sanatoase pana la termen, nu? Tu cand intri in prenatal?
Tania
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi!
Astazi m-am simtit mai bine cu moralul pt. ca mi-a fost rau din cauza unei indigestii urate si inca mai trag de pe urma ei. Dupa cum se vede am o perioada rea dar gandul la bb ma face sa trec mai usor peste toate problemele!
Oricum vroiam sa va spun ca sunt mai bine si sper sa ma refac total cat de curand si sa redevin firea vesela care am fost!
Diana 30+
lavi02 spune:
Fetele, m-a apucat nostalgia ca mai am doar 2 luni de savurat starea de graviduta
. Care e foarte, foarte speciala, si simpatica si privilegiata si de toate. Are ea si mici inconveniente, da' acuma...
anda daca ai bagat requestu' hai sa-ti raspund:
1. Cu cadita: eu o sa pun cadita in baie, pe o scandura lata pe care o sa o pun peste cada, ca nu ma pot apleca. La Silvia o aducea sotul in camera (initial pusa pe 2 scaune apoi pe jos si eu pe vine - nu-mi e greu sa stau asa) dar se mai stropeste in jur. Acum o sa-i facem in baie, inchidem geamul cu jumatate de ora- o ora inainte de baita si e OK (eventual punem si radiatorul un pic... vedem). Pe Silvia eu toata perioada ei de bebelus am schimbat-o pe patul de dormitor, eu stateam asezata. Mie mi-a fost cel mai bine in pozitia aia, prefer asa decat in picioare. Fiecare cum se simte mai comod.
2. Cu spalatul la fundulet: cat a fost Silvia sugar eu am spalat-o cu apa si sapun dupa fiecare kk. Servetelele le-am folosit numai daca eram "in deplasare". Mi se pare ca apa si sapunul curata mai bine, mai ales ca kk de bebelus (in special la bebe alaptat) e mai moale, si fiind in pampers se intinde pe tot funduletul. Acum de cand face la olita si kk e normal o sterg cu servetele umede, curata mai bine decat hartia igienica (si in ziua de azi, la 3 ani jumate). Eu o spalam la chiuveta, o tineam in mana stanga, cu picioarele in chiuveta si cu dreapta o spalam. Dezbracata de pantalonei si cu body-ul ridicat la pieptuc. Dupa ce o speli e f important sa o stergi sa se usuce bine-bine, altfel de la umezeala se poate irita. Dupa ce e uscata poti sa o stergi cu un servetel sau sa o ungi cu putin ulei, in special pe la cute, ca sa previi iritatia. Daca e putin iritat, folosesti crema cu oxid de zinc. Cand a fost odata iritata rau numai mult hulita pudra ne-a salvat.
Sa vezi cata indemanare capeti in manevrarea bebeului dupa cateva zile. Poate acum ti se pare SF sa il speli la fund la chiuveta. Asa ii spala si in maternitate, sa stii.
Asa procedez eu, poate alte mamici fac altfel.
3. Eu cel mai bine o alaptam in fotoliu, cu copilul sprijinit pe bratul corespunzator sanului "la datorie" si cu cotul mainii respective sprijinita de manerul fotoliului. Nu sunt atat de fortoasa incat sa o tin minute in sir "in aer". In principiu pozitia din carti. Se mai poate alapta si in pat, culcata pe o parte. Aici n-am prea inteles clar intrebarea, poate o detaliezi.
Corap deci iti arde de Delta! Bravo tie!
Il trimit iute sa nu-l pierd iar.
Lavi02 - azi
31 de saptamani fix si 9 kile + (dimineata la sculare, ca seara...)