Ai curajul sa spui cine esti cu adevarat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by qsar
[Daca tot suntem la Cabinetul psi, un mic exercitiu de sinceritate (de data asta chiar pe bune!): Ai un ceas la indemana?
  • Scrie foarte repede care sunt principalele tale trei calitati. Cat a durat?

• La fel de repede, care sunt cele mai mari trei defecte? Cat a durat? :))

• Q

Honi soit qui mal y pense...

a durat mai mult sa-mi scriu calitatile decat defectele, e de bineeeeee?

Oana si Mara 11.08.2004
    pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La mine a durat mai mult cu defectele, probabil ca-s mai multe si nu stiam pe care sa le aleg
    qsar, nu ne lasa chiar doua zile ,bineee??

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fain subiect, Doris
    Iti promit ca o sa iti raspund si eu zilele urmatoare.. La fel ca Dorsilia, nici eu nu am acum o dispozitie prea stralucita si nici o parere prea buna despre mine... deci nu cred ca ar fi relevanta descrierea pe care as face-o in seara asta..

Dar.. o sa ma-ntorc

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mda,unora chiar le lipseste acest simt al umorului.Poate ca ar trebui sa treci treaba asta la defecte,Cosmina2! Expresia fuse oarecum admirativ-glumeata,daca poti intelege asta.....daca nu,imi pare rau.
    Oricum,felicitari initiatoarei subiectului,poate asa ne observam mai bine si ne dam seama de noi insine....

BRENDA
    "Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
    http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si poate vin sa-mi "trag" si eu o coafura la Timisoara!

BRENDA
    "Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
    http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Impulsiva, prapastioasa, cam nesigura de sine, putin delasatoare, lenesa dimineata, cu chef de distractie seara, egoista, absolutista... dar ma tratez!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
    http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Ce imi insenineaza ziua? un ingerel pe nume ALE! o gurita fara dintisori (inca), o pereche de okisori care ma hipnotizeaza de-a dreptul, aproape 8kg de personalitate!
    Ce imi intuneca sufletul ? ... aproape orice ... lumea in general, care, pe zi ce trece devine tot mai rea ... si eu odata cu ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

uite primul defect ..imi e lene sa scriu mult despre mine asa ca voi adopta varainta de descriere a lui qsar

quote:
    Scrie foarte repede care sunt principalele tale trei calitati. Cat a durat?

Optimista,iubitoare ,descurcareata timp 0.45 sec!
    quote:
    La fel de repede, care sunt cele mai mari trei defecte? Cat a durat?

Naiva, prea sufletista si imi place sa fiu eu nu ceva ceea ce nu sunt ..timp 0.55 sec

In cazul ultimelor trei ...le consider defecte ptr ca in ultimul an am avut f mult de suferit din acesta cauza
    dar e..asta e viata si maine e o zi ...sa ne bucuram de ea!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Demullt,undeva pe Pamant s-au adunat toate calitati,inclusiv "calitatile" si simturile omenesti.
    Cand Plictisealaa cascat pt a treia oara,Nebunia ,nebunatica ca intotdeauna a propis:"Hai sa ne jucam de-a v-ati ascunselea!"
    Intriga si-a ridicat ispitita spancenele,iar Curiozitatea neputand sa se abtina a intrebat:"Ce mai este si asta?Este oare vreun joc?"Nebunia a explicat ca isi va acoperi ochii si va numara pana la un milion,in timp ce ceilalti se vor ascunde,iar cand numaratoarea va lua sfarsit,primul care va fi gasit ii va lua locul si astfel jocul va continua...
    Entuziasmul a luat-o la dans pe Euforie,iar a executat atat de multe tumbe,incat si Indoiala s-a lasat convinsa,ba mai mult,chiar si Apatia cea mereu bosumflata si neinteresata...
    Insa nu toti au acceptat sa ia parte la acest joc;Adevarul a preferat sa nu se ascunda:"De ce sa ma ascund daca pana la urma tot voi fi descoperit?",Aroganta a considerat acest joc ridicol(ceea ce o deranja era ca nu faptul ca nu-i apartinuse ideea),iar Lasitatea a preferat sa nu indrazneasca.
    1,2,3...a inceput Nebunia sa numere...Prima care s-a ascuns a fost Lenea,care ca intotdeauna,s-a culcat in spatele celei mai apropiate pietre.Credinta s-a inaltat spre cer,iar Invidia s-a ascuns in umbra Triumfului,care prin propriile sale forte a ajuns in cel mai inalt copac.
    Generozitatea aproape ca nu reusea sa se ascunda,fiecare loc pe care-l gasea parand sa fie mai potrivit pt un prieten decat pt sine.Un lac de cristal?Locul ideal pt Frumusete.Scorbura unui copac?Locul perfect pt Rusine.Zborul unui fluture?Minunat pt Voluptozitate.Rafala unui vant?Locul magnific pt Libertate.In sfarsit,s-a ascuns intr-o raza de soare.Egoismul,dimpotriva,si-a gasit un loc convenabil chiar de la inceput,insa numai pt el!Minciuna s-a ascuns la fundul oceanului(adevarata minciuna,in realitate,s-a ascuns dupa un curcubeu!),iar Pasiunea si Dorinta s-au ascuns in craterul unui vulcan.
    Neatentia...pur si simplu a uitat unde s-a ascuns...dar aceasta nu e atat de important!Cand Nebunia a ajuns la 999.999,Dragostea nu isi gasise inca o ascunzatoare pt ca fusese atat de ocupata...pana cand a observat o tufa de trandafiri,si profund impresionata s-a ascuns intre flori.
    "Un milion!" a numarat Nebunia si a inceput sa caute.
    Prima pe care a gasit-o a fost Lenea,la numai trei pasi.Dupa aceasta Credinta a fost auzita discutand cu Dumnezeu despre teologie,iar Pasiunea si cu Dorinta au fost vazute facand vulcanul sa vibreze.Intr-o secunda,ea a gasit-o pe Invidie,deci nu a fost greu de dedus unde s-a ascuns Triumful.Egoismul nici nu a trebuit cautat,caci a iesit singur la iveala dintr-un cuib de viespi.Mergand atat de mult i se facu setesi venind inspre lac a descoperit-o pe Frumusete.Cu Indoiala a fost si mai usor,caci aceasta statea cocotata pe un gard,neputand decide unde sa se ascunda.Astfel,i-a gast pe toti,Talentul in iarba tanara,Fricaintr-o pestera intunecata,Minciuna in spatele curcubeului(iarasi o minciuna...Era totusi pe fundul oceanului...) chiar si pe Neatentie,care a uitat de joaca.
    Numai Dragostea nu putea fi gasita.Nebunia o cautase in fiecare tufaris,fiecare raulet,pe piscurile muntilor si cand era aproape gata sa renunte a zarit tufa de trandafiri infloriti...Cu untepus ea a inceput indeparteze crengutele ghimpoase,cand deodata,auzi un srigat ascutit:spinii au impuns ochii Dragostei!Nebunia nu mai stia ce sa fac pt a-si cere iertare,a plans,a rugat,a implorat si chiar s-a oferit sa-i fie de ajutor si indrumator.
    Incepand cu acea zi DRAGOSTEA E OARBA SI NEBUNIA O INSOTESTE MEREU!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miha,am citit cu o placere deosebita povestea ta....Ai uitat sa scri despre naivitate...un defect care ma caracterizeaza....si de aceea vin si eu cu o intrebare:povestea e compusa de tine sau ai rescris-o din alta parte(si daca "da!" de unde?)

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput